by anna: studiedag

Detta har jag gjort idag:
* sovit länge
* pluggat
* kollat på tv
* vilat
* hittat mer kläder/skor som ska pryda min garderob innan sum 09
* hittat balklänning mönster (frågan återstår dock, kort eller lång?)
* kollat på "den rätta för rosing", first time ever (och såklart "DH")
* bytt lakan
* tillagat och ätit sockerkaksdeg
* duschat
* suttit vid datorn
* tagit spruta (till usa) 4 tagna 2 återstår :/

..Hostmedicin, nässpray och alvedon kan ju kasta sig i väggen. Detta är den rätta medicinen mot förkylning ! Test it ! Jag mår faktiskt tillräckligt bra för att träna imorgon !

one löööv
laaater <3

 

1) vad vore plugg utan sockerkaksdeg ? (Enyo påstår att jag kommer bli tjock om jag fortsätter såhär, vilket är struntprat)
2) såhär sur ser jag ut när något/någon stör mig under Desperate housewives



by Kimberlie; Godmorgon

godmorgon!
vaknade för ungefär ungefär 2timmar sen, och har nyss ätit frukost.
Idag ska ja in till stan med M3 plus fanny och kolla efter balklänning, hoppas ja hittart nån. (ge gärna tips på vart de finns fina balklänningar).
Vid 4-5 eller 5-6 tiden har ja träning vi ska gymma, men ja vet inte vilken tid ja ska gå, tror de blir den vid 5-6 tiden.
nu ska ja fixa mig, så skriver när ja kommer hem :)
/ the one and only Kimmy K

de ja hade på mig igår

de ja ska ha på mig idag
<3

by anna: snabbt

Ordet kanke inte passar så bra, men jag använder det ändå. Det känns äckligt bra att sitta här och veta att vi har studiedag imorgon. Det betyder att efter det är det bara tre skoldagar kvar till det härliga påsklovet !
Även fast jag är sjuk så mår jag väldigt bra psykist eller vad man säger. Såklart ska dom här jävla småsakerna komma och förstöra allt, men det finns ingenting att göra åt det. Det är bara att försöka leva vidare. Det är det jag ska göra också !
Imrogon ska jag vila, plugga (spanska och no prov ska klämmas in på de skoldagar som är kvar innan påsk -.-), åka till stan med tjejerna och leta balklänning. Eller snarare sagt insperation till en balklänning, eller ännu bättre. Ett mönster till en balklänning ! Min kära mormor ska sy min :) Sedan är det förhoppningsvis dans också. Det är väl det man hinner med på en dag i stort sätt, för att inte glömma Desperate Housewifes också ;D
Yes, det var väl allt.
En fråga bara, vad tycker ni ? Lång eller kort (knälång) balklänning ? Jag vet att lång är mer "bal", men jag vet inte. Kort är ju också fint, då kan man ha en jättesuperfin håruppsättning istället kanske ? Blä, jag får fundera.

one lööv
laaater <3

Ps. Kul att Bim har skrivit ! Grattis Thumandi, Agnes och Sofia alla födda 30/3 ! Hoppas ni hade det jättebra <3


M3, vintras

by Kimberlie; ...Zzz

Hej igen!
Har precis kollat på project runway och ska snart gå och lägga mig är fett tröt.
Skulle kunna va uppe länge ikväll, har nämligen studiedag i morron JIPPI, men nej nej de årkar vi inte :D.
/ the one and only Kimmy K ;)<3

den klänningen som vann idag

by Kimberlie;

Hej hej!
..... i'm back, eller vad man ska säga. Ja har inte vart borta, har bara inte pallat skriva men nu ska ja försöka skriva mer :D
söndag; igår va ja med min mamma i fartsa centrum och kollade runt lite, hittade en fin tröja och ett par shorts. Efter ja hade vart i farsta med min mamma åkte ja hem och bakade tårta (den blev skit god), efter de hade ja semifinal i basket, vi förlorade  :( så ingen final för oss :/.
måndag; idag har inte så mkt hänt,bara vart i skola och sedan åkte ja hem. När ja kom hem kollade ja på en filmm som ja har velat se länge, men nu när ja har sätt den fick ja reda på att den var skit dålig :O ja kollade på SweeNey Todd ( inte nåt ja rekommenderar).
Efter ja hade kollar på film fick ja för mig att göra pannkakor, glömde ta ett foto innan ja och mamma ätit upp dem. Aja nu ska ja fortsätta kolla på 2 1/2 män.

mina pankakor såg inte ut sådär :O

filmen ja såg som va skit dålig :O

/ the one and only Kimmy K ;)<3

by Kimberlie: GRATTIS MANDI !!


Grattis på födelsedagen mandi, hoppas du får en bra b-day :D<3
/ the one and only kimmy K ;)

by enyo: Grattis Mandi! <3

shosan alla , enyo här igen. just nu sitter jag i datasalen i skolan, ska sitta här ett tag till så hinner skriva lite granna. Min helg har varit skit lugnt, första helgen som är lugn på hela det här året faktist. men det har varit skönt. anna berättade ju lite om helgen. I fredags så köpte jag ett par supersöta skor (klack skor till sommaren) som jag blev kär i, kan lägga upp en bild på de när jag får tid. den här månaden har jag shoppat ovanligt mkt kläder, smycken och 4 par nya skor.idag är det måndag och sista veckan innan påsklovet, skit skönt med lov! Har inte så mkt mer att skriva nu, men föst måste jag berätta att..



..min (M3:es) älskade vän Thumandi De Lange fyller år idag, Grattis Grattis på dig sötis, jag hoppas du får en underbar födelsedag idag!

by anna: söndag

Sköna, jobbiga söndag. Skön för att man bara kan vila ut, jobbig för att det är måndag dagen därpå.
Dagen började med att jag bakade en sockerkaka. Självklart gjorde jag lite extra och njöt av smeten ! Sedan bar jag väg med den och stod två timmar loppis i det härliga vädret -.-. Jag hoppas det lönade sig i alla fall.
Efter det så åkte jag till Skärholmen med mormor och morfar för att byta storlek på en tröja. Det slutade med att en till tröja fick följa med hem. Sedan drog vi hem till mormor och morfar där jag pluggade och åt. Trevlig lugn söndag. Trevlig lugn helg.
Nästa vecka är det påsklov, tjiho !
Måste ändå erkänna att jag, för första gången på länge, faktiskt skulle föredra påsklovet veckan efter nästa vecka. Dels för att det är vårt sista lov innan sommarlovet, och skulle vilja ha det lite närmre inpå sommarlovet och dels av andra, personliga skäl. Menmen, jag är glad ändå. Bye !

one löööv
laaater <3


 

1)T-shirt New Yorker 99:-
2)Bara annaannaanna (:


by anna: helg

Den här helgen har varit lugn. Helgen är ju trots allt inte slut, men jag räknar inte med söndagen.
Igår så firade vi Kimberlie genom att äta ihop. Efter det så drog vi bara till Solna och träffade några vänner. Vi åkte hem rätt tidigt. Idag kollade jag ocn Enyo på en basketmatch, och av slumpen så spelade Kimberlies lag matchen efter. Så det slutade med att vi kollade på två matcher. Även fast allt talade emot att jag skulle äta Burger king så gjorde jag det ändå. Först sa dom på Burger King på plattan att de var fel med kortbetalningen, och när vi skulle gå till den vid pendeln så var det spärrvakter. Fan att jag åt ändå.
Nu ikväll har jag umgåtts med mina två kompisar på 2 och 8 år medan mammorna babblade loss. Vi har gjort allt ifrån lekt att jag är en tonårsmamma som adopterade två gatubarn, till att pyssla. Riktigt roligt faktiskt. Det bjöds på middag också (; Känns konstigt, men rätt skönt att vara hemma nu. Slänger upp lite bilder.
...Och självklart medverkade också vi i 60 earth hour ! Gjorde ni ?

one löööv
laaater <3

Glöm inte att ställa fram klockan till sommartid !

  

1) "Tatuerade" Tova på håltimmen
2) Fannö, Bim, Anna, Nyo
3) Maaat !


by anna: ..

Fåglarna "vårvislar", det är ljust och marken är täckt av snö :S
Twisted ! Mer om vår fredag senare idag. Jag är för trött nu.

one löööv
laaater <3


by anna: dilemma

Allåh Anna här. Jag har precis kommit hem från frissan. Det blev bra :) Ser ut som förut, vanlig.
Snart kommer Enyo hit. VI ska småfixa oss lite inför småfirande av Kimberlie :)
Jag visste vad jag skulle ha på mig tills jag upptäckte det jävla skitbajsfanäckliga vädret ute -.-
My God, värsta snöstormen typ ! Jag blir så trött på skiten ! Vill ha våååår nununu, är det inte dags tycker ni ?
Jag antar att det inte finns nånting annat att göra än att bara vänta tills det blir vår på riktigt.
Anyway, jag vet inte vad jag ska ha på mig ! Det är väldigt frustrerande. Allt jag har prövat funkar bara inte..
Bläääöööö, aja vi får se vad det blir. Ska fortsätta pröva och fundera. Bye !

one löööv
laaater <3


by anna: dan' före fredan'

Idag är en bra dag i Annas liv (förutom att jag har ont i halsen) ! Kimberlie fyller år, det är fredag imorgon, jag fick min mobil tillbaka och jag har shoppat fynd !
Man blir så glad av att hitta billiga, fina saker ! Det är helt sjukt, det kan typ pigga upp en när man är helt nere !
Imorgon är det fredag som jag sa och som ni kanske vet. Just nu ser det ut som att jag, Enyo, Fanny och Kimberlie ska gå ut och käka och småfira Kimberlie lite. Sedan får vi se vad som händer, men det blir säkert roligt. Imorgon ska jag till frissan också, men det blir inga stora dramatiska förändringar där i alla fall.
På lördag är det den där danssaken i Tyresö, någon som ska dra dit ?
Jaja, back 2 criminal minds, ciao !

one löööv
laaater <3

Lila, kort kofta 49:- New Yorker
Grå, kort tröja med luva 79:- New Yorker
Guldiga klack 119:- DNA


 


by enyo : 26 Mars, Grattis på er!

idag är det pappa, Ofori Menzah Teikos födelsedag, GRATTIS DADY! saknar dig otroligt mkt!! <3
och självklart M3:es Kimberlie som fyller 16 år idag den 26 mars, grattis på dig gumman, och så får jag inte glömma att det är lillebror emanuels namnsdag haha ett litet grattis till dig med! :) Love yah
..slut på grattandet, fredag sedan helg igen! :) och snart är det ju lov igen, herregud vad skönt det ska bli. min dag har varit helt vanlig, alltså skola -.- de kändes som evigheter, sen efter skolan har jag vart i nacka forum med annapanna, hon skulle äntligen hämta sin mobil som varit på lagning i nån vecka, sen kunde vi inte låta bli att gå in i skor/kläd affärer. som tur var så hade jag inte med mitt kort/pengar annars skulle det sluta som anna, bara köpa köpa köpa .  jag hittade ett par fina skor som var på rean, dom är mina imorn :) nu har jag inget mer att skriva, imorn ska vi fira bim lite, M3 och fanny ska ut och äta och ha det trevligt, sedan får vi se vad som händer senare på kvällen , puss / Enyo Teiko


by anna: puss

Även om hon inte bloggar så mycket så är hon våran vilda ängel, och hon fyller år idag !
Om ni inte har grattat henne än är det på tiden nu !
Grattis igen Bim' <3




one löööv
laaater <3

by enyo: mobilbloggar!

hejsan m3s favoriter, jag hoppas allt är bra med er. för er som inte har förstått varför jag inte uppdaterar lika ofta nu förtiden så är det faktist så att min dator fortfarande är på lagning. skit tragiskt. ..just nu sitter jag på mitt rum och mobilbloggar. det är minst lika kul som att skriva på datorn :) jag har egentligen inte så mkt att skriva.

by anna: ...

Det har varit så galet skönt att inte träna idag.
Jag har hunnit plugga, titta på tv, sitta vid datorn. Ja, jag hann till och med slänga in en tidsfördrivlista. Det är inte ofta man hinner allt det på en liten tisdagseftermiddag (inte i min värld i alla fall).
Nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på DH ! Missa inte ! :)

one löööv
laaater <3




by anna: tidsfördriv

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt.

Humör just nu: Har haft bättre
Har du gjort nåt du ångrar? Många gånger
Är det nåt du absolut inte äter: Helst inte de många saker jag är allergisk mot !
Kläder just nu: I stora drag lacktights, lång, stor och svart stickad tröja, rosa halsduk.
Musik just nu: iTunes

Vad sa du senast: Shit tror jag. Det sa jag faktiskt till mig själv.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Har ingen aning, framtiden kanske
Längd och vikt: 1,68 59 kg innan jul.

Hur många kuddar sover du med: Två, även fast jag brukar vakna liggandes utan kuddarna.

Favoritväder: Varmt, fint soligt väder

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En kompis, en laptop (skulle skriva till mamma att hämta mig), pistol (vill inte bli uppäten av något lejon eller något höhö)

Spelar du nåt instrument: Nej, kan plinga lite på pianot ibland

Morgon- eller nattmänniska: NATT helt klart

Spara eller slösa: Båda, men bäst på att slösa tyvärr

Vem är viktigast för dig: Skulle vilja ändra till vilka är viktigast för dig

Bästa film: Äsch, omöjlig fråga

Tror på liv på andra planeter: Jag får psykiska sammanbrott av sådanna frågor. Det är så sjukt äckligt att vi inte har något svar på det.
Kommer du ihåg din första kärlek: Nej jag har glömt (?)
Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja, en sån mes jag är
Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Typ

Har du några homosexuella vänner: JAG VILL HA ! :D (speciellt av det manliga könet)

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Möjligt är det väl, men det lutar mer åt omöjligt tyvärr.

Hur många barn har du/vill du ha: 3

Bio eller promenad: Beror på
Snarkar du? Inte vad jag vet
Har du brutit ett ben? Ja, blev stark i armarna i alla fall, men och andra sidan jävligt svag i det benet. 
Rädd för insekter? Tell me about it !

Äckligaste insekten: I genomsnitt alla, kakerlackor är inte så fräscha heller !

Bästa bok? Också omöjlig fråga

Vad vill du jobba som? No f*ckin' idea

Pizza eller hamburgare? Beror på om jag är på pizza eller hamburgarhumör

Stökigt eller välstädat? Gillar det bättre välstädat, men på något konstigt sätt är de aldrig välstädat i mitt rum..

Gungar du på stolen? Haha, aa !

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, det skulle jag nog kunna få för mig

Hur många syskon har du? En halvsyster, som jag vet om i alla fall...

Är du rädd för blod? Nej, det tror jag inte

Saltar du på maten? Yes

Gillar du att sjunga? Love it, i min ensamhet

Brukar du sola? Jag är brun utan sol anyway

Vad gör du om du får hicka? Blir irriterad
Snusar du? Nej fyfan

Kaffe, te eller inget? Te första plats, latte andra om det räknas som kaffe.



one lööv
laaater <3


by anna: rensa hjärna

Om jag skulle behöva beskriva mitt liv med ett ord nu skulle jag säga bergodalbana. Just nu känns mitt liv som en enda bergodalbana. Det går upp och ner, ner och upp. Snabbt också ! Det är förvirrande. Jag blir förvirrad. Där uppe är det great, men där nere...bajs.
Vädret gör det ju ännu tråkigare. Sa inte jag INGEN mer snö ? Hah, jaja men vem är jag ? Hoppas våren är här snart, och den då är här för att sedan övergå till sommar INTE till vinter !
Jaja, det känns inte som att det har hänt något speciellt idag som behövs berätta. Nu börjar ju CSI NY också. Perfect timing ! Har lite beslutsångest också, Project runaway eller ballar av stål ? Höh.

one löööv
laaater <3


by anna: lite från igår


 

by anna: godmorgon !

Jag kunde inte sova längre, skummt. Sitter och snackar med Enyo i telefonen (;
Gårdagen var skitlång ! Först var det ju skola, sen åkte jag och mötte Isabel och bada i "hennes" pool. Det var jättetrevligt faktiskt, bara vi två sådär. Sen basta vi och la lera på hela kroppen. Muhaha. När vi var klara åkte vi till stan och åt. Sedan skulle Isabel på bio, och va skiljdes åt så jag mötte Enyo Simet och Ameyo.Vi bestämmde oss för att åka till Solna och möta Sara och Fanny, and so we did. Dagen slutade med att vi åkte till en fest i Tumba.
Vi hann med rätt mycket faktiskt. Slänger upp lite bilder.
Vi får se vad som händer idag.

..Och det där med myror utan hjärnon behöver ni inte bry er så mycket om. Det var mest för att rensa min hjärna lite.

one löööv
laaater <3

   


by enyo: lördag morgon

hej bloggläsare, jag vaknade faktist skit tidigt idag, kunde nästan inte sova något i natt, vaknade typ hela tiden, vet ej vfr. men idag är det lördag och jag hoppas det finns något roligt man kan hitta på idag. jag har faktist inte så mkt att skriva nu, så detta inlägget blir lite tråkigt. men jag uppdaterar senare om jag hinner och kan :)
ajuste på måndag lämnas min data in på lagning, så jag hoppas den blir lagad så fort som möjligt. nu sitter jag framför Jows (joweria) fina dator. / Enyo Teiko <3

by enyo: ångest :/

..ja det är vi verkligen anna , speciellt hon med namnet enyo!!! vill bara gå och lägga mig nu nu nu, och glömma denna fredag, godnatt käraste läsare!
just nu är jag hemma, uppdaterar från "syster" jowerias dator, nattinatti! <3

by anna: confession

Shiet, jag och Enyo är två myror utan hjärnor .... eller ? Ja jag tror det !

one löööv
laaaater <3

 

by enyo : fredag

Dear blogg!
 nu skriver jag igen , efter att det har gått några dagar utan dator. just nu är jag hos en kompis och uppdaterar . dagen har varit lång hittils,känns det som iaf :P och nu sitter jag och väntar på att ziz ska bli klar, vi ska nämligen först till nacka forum och sen ta en liten fika där vi brukar sitta på vårt hemliga lilla fik, syster ameyo ska nog vara med oxå så det kommer bli mkt snack om alla gamla minnen med DBK (som vi kallade oss förr i tiden) haha, men det ska bli mysigt . sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, jag hoppas verkligen att det händer något roligt denne fredag kväll! Hur är det med bloggläsarna då ?
..och glöm inte,det blir så mkt roligre att skriva om man får lite kommentarer på köpet. / jag hör av mig nästa gång jag får tillgång till en dator / er enyo<3


by anna: finally...

...jag har fått mitt liv tillbaka ! Det känns jätteskönt att ha avklarat alla prov (för veckan) !
Eftersom att jag inte har skrivit något på två dagar skriver jag kort nu om mina dagar.
I tisdags var jag i Forum Nacka med mormor och morfar, vi lämnade in min mobil på lagning så nu har jag min första mobil. Mina simkortskontakter fick inte plats så jag har inte allas nummer längre, det är bra att veta. Bortsätt från det, har jag inga ord, minnet blir fullt efter 25 sms, man kan inte spara hjärtan eller  glada gubbar -.- snark. Den har i alla fall snabba knappar, men jag tror inte jag står ut så länge till. Får ta min mörbultade förra mobil. I alla fall, vi fikade på ett cafe, Barista, som sålde det mesta ekologiskt och fairtail ! Det känns bra att äta när det är så. Jag fick en kjol också. Jag har letat efter en hög jeanskjol och äntligen har jag en ! Dock inte med hängslen men whatever.
I onsdags hade jag ångest över idrottsprovet, men måste säga att vädret sken upp min dag ! Man blir seriöst gladare av bra väder & deprimerad av dåligt. Vilket jag blev i dag när den haglade ! Men det sprack upp, då gjorde mitt humör det också. Idag hade vi förresten So-prov, Judendomen. Blev klar i sista sekund och fick kramp i handen, men annars gick det väl bra. Hade svenska muntligt nationella också. Redovisade med Sanna, och det gick också bra. Vi får se vad resultaten blir.
Don't forget criminal minds. FREDAG IMORGON, ni som har missat det. Peace !

one löööv
laaater <3



Hög jeanskjol JC 399 :-


by anna: ni får ursäkta mina tyckasyndommigsjälv-inlägg !

Jag är seriöst för trött för att vara trött...
Då är det illa, riktigt illa. Ännu värre är det när man vet att det väntar två prov ons/tors och man vet att man inte kommer hinna plugga ordentligt till båda. Nationella muntligt i svenska, alla svenskalektioner denna vecka som grädde på kakan (säger man inte så?) Whatevah härligt är det i alla fall...
Så förvänta er inte några långa blogginlägg tills på torsdag, då jag får mitt liv tillbaka, höh*

one lööv
laaater <3


by enyo

ja jag lever , sitter i skolan nu , ville bara uppdatera lite snabbt , har inget speciellt att skriva , min data är fortfarande trasig och vet inte när den börjar fungerA igen :)

by anna: ...

Och vipps så var helgen över, men det är ingenting att göra åt. Snart är det helg igen :)
Jag har absolut ingenting att skriva om idag. Slänger upp en låt som jag tycker om, one sweet day med Mariah Carey och Boys 2 Men , istället. Jag brukar inte lyssna på henne så mycket men den här gillar jag jättemycket. Inte originalet utan acapella verisionen ! Mariahs röst dödar ! Enjoy !

one löööv
laaater <3

 



by anna: lördag l som i lättetråkig

14/3-2009 stämplad som världens tråkigaste lördag (även fast jag och enyo hade våra roliga flumstunder som piggade upp dagen rätt mycket) ! Något annat tråkig var att jag märkte att jag bara har 30 kr kvar på mitt kort och jag får pengar om 10 dagar ! Fan ! Det sorgligaste är att jag slänger de mesta på skitsaker, exempelvis mat, godis, bajssaker !
Jaja, jag snackar med enyo i telefon nu. Ni vet att hennes dator har pajat och att det är anledningen till varför hon inte har skrivit på ett tag. Jaja, imorgon eller snarare idag blir det plugg, måndag skola och jag längtar redan till nästa helg ! 

one löööv
laaater <3
 

Hittade en bild från i sommras.
Jag brun (även fast jag alltid är det, men fint jämt brun)
 Det var skitvarmt ute. Ååååååh jag längtar inte till sommarn, men tills värmen kommer ! :D

by anna: snabb tillbakablick

Aloha !
Skrev inget om gårdagen så jag gör det idag lite snabbt.
Vi hade nationella prov i engelska. Läsförståelsen gick bra, hörförståelsen gick bajs. Efter det drog jag, Enyo och Fanny till Nacka forum och checkade läget. Jag hade aldrig vart där förut så det var lite jobbigt att hitta, men det var skitfint och stort ! Efter det drog jag och Enyo till stan lite snabbt. Sedan åkte vi hem för att fixa till oss lite. Resten av kvällen/natten hur blev den då ?
I suggest that we just skip that crazy part !
Vi får se vad som händer ikväll, men ingen melodifestivalfinal för mig inte, det är något som är säkert ! XD
Slänger upp några bilder från igår, peace !

one löööv
laaaater <3

  
  
1) Klart att vi nappade !
2) Dom fick vi, passade perfekt -.- , lite roligt tycker jag
3) Enyo och Dayhana at' donken
4) Smygfotade papper som fastnade på Dayhanas görre. Roligt roligt !


by anna: mycket ångest i ett blogginlägg

Då var det dags igen. Nationella prov imorgon, men denna gång engelska. Snark* OCH imorgon är det ju fredag den trettonde IGEN det får vi ju inte heller får glömma. Jag som typ trodde det var omöjligt att ha två fredag den trettonde på ett år. Det känns lite som att det är möjligt att jag kan fylla år två gånger på ett år också :) Nationella på otursdagen, hur ska det gå ? Det är ändå skönt att vi både får sovmorgon, får sluta när proven är slut och får äta medan vi gör proven ! :) Självklart har jag bunkrat upp med mina ääääälskade jordgubbsfylldayoghurtsbollar ! luuv them !
Något annat jag kan glädja mig åt är att det äntilgen, nej REDAN är fredag imrogon ! YÄÄY ! Vi får väl se vad som händer. Veckorna går så fort, månaderna går så fort ! Snart är det april och då är det snart maj & då är den bara en månad tills skolavslutningen och då är det bara EN YNKA månad tills jag sticker ! Snyft.
Jaja, man ska leva livet & ta dagarna som de kommer det kan hända mycket på 4 månader, 16 veckor !

En sak till, ser man våran bakrund på bloggen för jag kan inte se den. Är det bara min dator som krånglar eller är vår blogg helt vit i allas skärmar ?

one löööv
laaater <3


Snart kommer vackra Beyonce också.
Jag vill verkligen se henne but it's all about money and i'm running out of time,
snart är biljetterna som bortblåsta .. :/

by anna: snabbis

Det finns inget att säga direkt, så slänger upp några bilder från igår på dansen som jag tog från melindas blogg istället :)
Idag var det en liten seriöst catfight mellan bim & nyo, and guess what ! I GOT IT ALL ON TAPE ! Paparazi mitt framtida jobb eller ? :D Höhö, nu ska jag iväg. Ska träna, peace !

one löööv
laaateer <3



 


by anna: tisdag

Okej Anna här. Det här inlägget ska bli kort för jag måååste sova ! Något jag borde gjort vid den här tiden i förrgår & igår också, och alla andra dagar.. -.- Detta ska nog gå snabbt för jag känner att jag inte har så mycket att berätta.
Vi hade musikprov idag, som var bajssvårt ! Det handlade om epoker inom musikens historia typ. Uschfy&blä. Jag kan ju säga att vår klass fuskade, nej "sammarbetade" rätt skapligt (!)
Idag hade vi också veckans roligaste ämna, sy to tha slöjd ! Jag har precis blivit klar med min jacka & banden till min väska (jag ska slänga upp några bilder på dom någongång), så jag designade en egen kjol jag ska börja på. Det ska bli spännande och se vart det leder !
Ja, sedan var det ju dans. Vi hade vikarie & dansade old school istället för dancehall. Det var roligt (: Efter det var det ju bara desperate housewifes som gällde. Lika bra som vanligt.
Det sista jag vill säga är att jag är så jävla TRÖTT på snön ! Mindre kul är det när man inte har någon fuckin' vinterjacka kvar heller eftersom att någon IDIOT snodde i julas. MEN jag ska inte köpa en ny vinterjacka. Ska spara försäkringspengarna (det lilla vi fick) till en jacka jag köper i usa-landet. Där är allt så mycket billigare. Det jag vill komma fram till är INGEN mer snö här till jul TACK ! :)
Det här inlägget blev långt ändå.. -.- sorry.

one lööv
laaater <3

by anna: anna älskar Jackie Boyz a lot :)

Aloha, Anna här.
Ni borde få veta att Enyos dator har pajat, (den har en tendens att göra det minst 1 gång varje år. Den har gjort det så länge jag har känt henne, så jag är inte förvånad) men lilla Kimberlie har jag tappat hoppet om. Väldigt tråkigt att hon inte skriver något tycker jag, vi får se om hon börjar igen snart (hoppas)...
Jaja, jag har inget roligt att skriva om, så jag tänkte bara dela med mig låten som ligger högst upp på min "25 mest spelade" lista på min älskade, trogna vet-inte-vad-jag-skulle-göra-utan-iPod. Im a big fan of Jackie Boyz och den här låten kommer jag aldrig tröttna på ! Han som är hjärtinringad skulle man ju inte banga på heller. Aja, big lööv till er och era låtar !
Enjoy :)

P.s Beyonces vackra Halo ligger 2:a :)

one löööv
laaater <3







by anna: lördag

Aloha, nu är jag hemma igen.
Redan söndag, och skola imrg. SNYFT !
Jag och Enyo åkte i alla fall in till stan och där köpte jag skor & en plupp till piercingen, precis som jag sa att jag skulle göra (; Enyo köpte ett par röda snygga skor.
By the way, min mamma kom hem med lite smycken till oss idag. Smyckesaffären på Sveavägen tror jag vid sergelstorg säljer ut smycken för 10 :-, billigt visst (:
Efter vi hade varit i stan hade vi absolut ingenting att göra så vi åkte och träffade Enyos killkompis och hans vän. Vi taggade ifrån dom efter någon timme när ett par idioter kom till oss. Höhö. Samtidigt glömde Enyo sin påse med skor i på donken, men mitt braiga minne gjorde att det fixade sig tillslut.
Efter det åkte vi till Västra skogen där det var någon fest/chillsak, men det slutade som vanligt med att vi till sist blev utkastade därifrån. Jag kan inte komma på nååågon fest jag har varit på som inte har slutat med antingen kaos, polis, utkastning, arga grannar ja u name it ! Jag ska fira när vi slipper det ! Jaja, för tråkigt inlägg lika bra att jag slutar här. Peace !

one löööv
laaater <3

  
1) Skorna som jag köpte på rea 99 :-  Ohio
Navelpiercing plupp med vit "kristall" 19 :- Punkt shop
2) Anna idag med örhängen köpta igår 49 :- Wedins


 


by anna: update

Aloha ! Anna här.
Det blev ingen update i natt. Jag orkar inte skriva om allt som hände igår, som vanligt lite knas sådär. Annars var det chill. Jag lägger upp några bilder från gårdagen (;
Om en timme ungefär ska jag och Enyo dra in 2 tha city & köpa ett par skor som vi har hittat. Sedan måste jag också köpa en plupp till min piercing i naveln eftersom att jag har tappat alla mina och nu har fått låna en av snälla Enyo. Efter det får vi se vad som händer (: Det finns väl inte så mycket mer att säga förutom peace !

one lööv
laaater <3

  


 


by anna: Chris B skvaller as usual

Annapanna här.
Äntligen är det fredag. Jag orkar inte berätta om min dag hitils. Det känns ointressant. Tänkte komma med lite gossip istället, som vanligt om Chris Brown n' Rihanna (;
Ni vet nog att rättegången hölls igår (5 mars) och där bestämdes det att den skulle bli framskjuten ! Ingen vet varför, men det känns lite misstänksamt. Har han något att dölja kanske ? Han kan ju få flera års fängelse. Den 6 april, då får vi svaren. Om man läser den här artikeln ser det inte så bra ut för C.B. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/magnussundholm/article4574621.ab
Meeeen det brukar ju sluta med att glöms bort, eller ? Hur många vet idag att man har hittat filmer där R.kelly kissar på en 14-årig tjej ! KISSAR, asså seriöst ! Kändisars brott glömmer man hur snabbt som helst. Det är konstigt...
I'm still a fan of Chris, men jag stödjer verkligen, verkligen inte det han har gjort någonstans ! Sammtidigt blir jag irriterad på Rihanna som sägs FÖRSVARA Chris i rättegången, att de är ihop igen och till och med har gift sig och allt det där snacket. Allt är helt stört bara.
I mitt liv får vi se vad som händer idag. Update i natt säkert (:

one löööv
laaater <3



Chris, snygg som vanligt, vid rättegången som sägs har blivit framskjuten..



by enyo : Godnatt inlägg

.. nu ska jag börja rulla till min säng och titta på tv lite :) det börjar nån film på 4:an nu , en thrillet tror jag . ska checka och se om det är nått man kan titta på . Men jag säger godnatt nu . Fredag sen helg brorsan! skit skönt med helg igen , är det någon som vet något roligt man kan hitta på ? Nattinatti sötisar!<3

by anna: & det blev...


(fast annan sort XD)

...by the way, jag ska platta håret ikväll. Något jag inte har gjort på heeeela året ! Jag är så stolt !
2 grr i månaden HÖGST får jag bara göra det från och med nu ! Så ska det bli också !
Nu är pausen slut :O

one lööv
laater <3

by enyo : torsdag, 5 mars

idag på SO lektionen höll jag verkligen på att dö , mina ögon stängdes hela tiden så jag somnade lite då och då, trots att jag försökte gå och lägga mig rätt tidigt igår. Allvarligt talat så tror jag att just det (So/Sv) klassrummet har nånting fel i luften där inne som gör att man somnar, elr så beror det på lärarens röst. även fast SO är ett ganska intressant ämne så somnar jag ändå alltid när vi har det ämnet. menmen trött på att prata/skriva om skolan så nu fortsätter jag vad som hände denne torsdag, jag stressade mig hemåt eftersom jag skulle på basketträningen, men när jag redan hade bytt om, ätit och förberett mig för att möta gracia så säger chiren att frysen ärr stäng, så det blev  ingen träning för mig inte. istället åkte jag och mötte bim för att sedan åka iväg till solna (dansen) för att lämna cash money. och nu sitter jag här hemma framför datan, ska nog börja plugga lite tills 21.00, för då blir det tv dags :) det var min torsdag , OCH IMORNGON ÄR DET FREDAG , JIPPIE . dagarna förvinner verkligen så fort :/ menmen nu måste jag ta och avrunda  jag återkommer med enyos (vill säga the QUEEN) snart igen. Peace n' love to ya'll! <3

by anna: anna <3 weekends (& pizza och kebab) !

Äääääntligen torsdagkväll !
Det betyder att det är fredag imorgon fy fan va skönt ! helghelghelg, underbara helg !
Det borde finnas ett till lov mellan sportlovet & påsklovet, det kunde heta ungdommar-är-för-stressade-och-måste-vila-lovet ! JA, och sedan ett mellan påskolvet & sommarlovet. Det kan ju heta, pusta-ut-efter-nationella-prov-lovet ! Jag ska skicka det till moderaterna höhö c(:
Jag har tränat 2 gånger idag, slå den du (; Imorse i skolan, på profilen, fick vi göra en rörelseanalys. Jag var okejvig igår..i mitt huvud. Imorse visade fakta något annat ! Okej, vissa saker klarade jag, men de andra vill jag inte ens prata om. SPAGAT till sommaren. Mitt mål. Det sa jag förra sommarn också, men nufan ska det gå !
Jaja, jag ska duscha nu. Sedan blir det matteläxa och idrottsplugg (snark*) vi har prov i musik & idrott. Kan man ha det ? Asså praktiskt visste jag att man kunde ha, men inte teoretiskt. Konstigt påhitt..
Till nio ska jag vara klar i alla fall och kolla på Criminal minds, men jag vet inte om jag ska äta kebabtallrik eller pizza till det. kebab, pizza, kebbab, pizza, kebab, pizza vilket ska jag ta ? Och nej INTE kebabpizza, ysch (:

one löööv
laaater <3


 V.S

by enyo teiko: onsdag

gud vad skönt, proven över för den här veckan och imorgon är det redan torrsdag! :D veckorna bara rullar på och snart är det sommar lov :) haha kanske övedriver med snart, men det är ca 13 veckor kvar ?. på ett sätt längtar jag inte tilll lovet eftersom min störda klass kommer splittras då :( och det kommer verkligen vara tragiskt. Jaja ska inte tänka för mkt framåt..
 Mami har bakat sin goda tårta (verkligen skit god!) idag eftersom att erik (syster Amelies pojkvän) fyller 17 år idag, Grattis igen dåra. så nu sitter de kvar i köket och fikar fortfarande, haha jag orkade inte sitta kvar där längre men dom har trevligt utan mig, men nu är orden slut så jag återkommer med enyos (vill säga the QUEEN) snart igen. Peace n' love to ya'll! <3


by anna: pust

Fyfan va skööööönt.
Inge mer ångest till fucking elektrokemi. Nu har jag äntligen gjort provet & det gick helt okej kan jag säga.
Det var inte så kul att NO lektionen var vår sista lektion på vår längsta skoldag, menmen vad gör man ?
Den här skoldagen har känts som en vecka lång minst ? De här nätterna har jag somnat som tidigast 1 varje dag, vilket inte är så bra. Så det var nog ingen lektion idag förutom på NO:n där jag inte höll på och somna ! Det är inte kul att sitta och önska att man hade tagit med sig klädnypare, som man kunde dra upp ögonlocken med på lektionerna. Nej, idag ska jag gå och lägga mig tidigt !
Jag har nog inte så mycket mer att säga, jag ska dra till träningen snart. Inte för att jag har någon större lust att gå dit. Jag har träningsverk i hela överkroppen sen igår & i förrgår, men det sägs ju att det bästa man kan göra när man har träningsvärk är att träna ännu mer. Så träning får det bli för mig ikväll.
Jag måste bara säga att jag är stolt över Sverige, som gör det igen. Inte nog med att vi har "Fritt fall tilt" som är den högsta i världen i sitt slag med sina 80 m ! Nej, nu har vi "Insane",  även den världens högsta och längsta bergodalbana av sitt slag ! Det behövs verkligen, kvasten är ju jättetråkig, vilda musen är okej och den klassiska bergodalbanan börjar bli lite uttjatad. Snacka om att Insane ska få stöta på mig många gånger. Hoho ! Jaja peace !

one löööv
laaater <3



jag & nyo på rast (a)

by anna: tv freak ?

TACK för att vi rusade hem från dansen idag för att hinna se Desperate Housewifes ! It was totally worth it !
GOD va bra det är & spännanade. Den där serien blir bara bättre och bättre ! Ni som inte följer den, BIG mistake ! Hahah. Imorgon är det Grey's också, vilket också är skit bra. Torsdag Criminal minds och sedan är det freeedag. JIPPIE !
Jag känner mig lite elak, dock. Vi sa inte hejdå ordentligt till våra danslärare som ska till Jamaica i 3 veckor ! Jag erkänner att jag är "lite" avundsjuk, med stora "" !
Idag var det dans med klack igen, men den här gången skulle vi komma på egna koregrafier 3 & 3. Skojigt. Det är faktiskt kul att dansa med klackar, man blir typ automatiskt heeeeeelt tjej-tjejig av sig. Hah.
SHIT, jag hade glömt att det är NO-prov imorgon. My god, elektrokemi är INTE INTE INTE min grej. Inte min klass grej, rättare sagt (förutom typ 3st snillen), hihi.
Jag måste plugga tills min hjärna nästan, bara nästan exploderar nu asså !
Wish me luck. Peace !

Ps. Vi hoppade över musikprovet idag. Yääy :) 

one löööv
laaater <3


  
1)miss oc a lot 2)måndag 21.00 3)tisdag 21.00
 
4)onsdag 21.00 5)torsdag 21.00

FANNY IN THA HOUSE



anna och enyo, observera ATT jag inte kan ert lösen., kimberlie  loggade in.

by enyo : Rihanna och Chris ihop igen ?

hittade lite mer nyheter om RnB sjärnorna : Trots att C.B misshandlade rihanna rycktas det nu om att de är tillsammans igen, för mindre än tre veckor sedan sägs hon redan ha förlåtit honom och är redo att satsa på förhållandet igen.  
Efter att Chris ringde till Rihanna i förra veckan för att gratulera henne på 21-årsdagen ska sångerskan ha bestämt sig för att ge honom en andra chans. Paret tillbringade sedan helgen tillsammans hemma hos Sean "Diddy" Combs i Miami, rapporterar tidningen People.  
ja, man vet aldrig om hela rihanna o chris grejen är sant


by anna: ..höstlov[x] jullov[x] sportlov[x] påsklov[ ] sommarlov[ ]

Suusan, Anna här igen..
De som läser vår blogg vet att mina söndagar=chilldagar, och det är exakt det jag har gjort idag.
Idag fick jag dra mig upp i sängen...klockan TVÅ. Herregud ! Hur det ska gå imorgon, då jag måste gå upp 6.30, återstår att se. Jag gissar på DÅLIGT.
Det finns ingenting att skriva om idag. Jo, jag åt nog världens godaste efterrätt idag hos mormor & morfar. Någon slags annanaskaka ! När jag var liten gillade jag inte annanas, det gör jag nu. Det är konstigt tycker jag, att smaken förändras.
Höh, usch vilket mobbat inlägg i'm out. Ska fortsätta att deppa ihop. Utvilad ska man bli på lov. Jag kan säga att det känns tvärtom för mig. Jag är lika (om inte mer) trött än innan sportlovet.
Jaja, det är bara att bita ihop. Imorgon ska jag gå till skolan med ett stort fett leende ...

one löööv
laaaater <3


by anna: snark

Jag är för trött för att blogga i natt. Jag måste få söööömn, så godnatt !

one löööv
laaater <3

P.S
Kolla vad man kan hitta på youtube. Chris brown With You lite remixad sådär. "Beat You" heter den här låten. Hah, ni fattar varför. I gotta say that I still luv him, men det känns konstigt att ha betalat en konsert biljett till en kvinnomisshandlare. Jag skulle bara viljat sett allt med mina egna ögon live. Då hade man vetat vad som verkligen hände. Världen är full av mytomaner & utnyttjare, tvyvärr...


RSS 2.0