by kimberlie: sista :(

sista inlägget, vet inte varför ja skriver igentligen har inte så mkt att säga.
ska sova nu måste gå upp om tre timmar för att åka till arlanda.
Glöm inte att ja kommer att sakna er alla och att ni alla är älskade av min även fasta ja kanske inte visar de på bästa sätt, love Kimmy :D<333
/ the one and only Kimberlie johnson ;) <333
 
Danmark 09 :)

By Kimberlie: sissta dagen i sverige på typ ett år

Heeey heey!
har inte skrivit för att ja har vart i danmark, kom hem igår och idag har ja inte hunnit fören nu. Hela familjen har vart här och snart kommer några kompisar.
Detta kanske blir mitt sissta inlägg i den här bloggen innan ja är i usa, och då kommer ja att skriva i min blogg (catreal.blogg.se). Men så klart kommer ja att slänga in ett inlägg här lite då och då :)

Danmark 09
/ the one and only Kimberlie johnson

by enyo : Obsessed

Håå, har precis sett klart på Obessed ( den nya filmen där Beyonce är med ) Herregud vad bra det var!!! :O Ni måste se den, en ny favoritfilm! / Er Enyo Rebecka Teiko


by enyo : U can get it all !

njut av låten


by enyo: jobbig träning

har precis kommit hem från en dödlig träning ( plus att vi gjorde det ute, ja solen skulle verkligen göra det värre!), herregud vad jobbig styrkan var ville verkligen ge upp men nej, man blir så stolt när man har klarat av allt det efter -.- och jag har nästan inte tränat¨på hela lovet så det blev extra jobbigt.
Nu vill jag bara vila, vaknade skit tidigt oxå, tror jag inte orkar gå ut idag.. får se. träningen tog upp hela dagen och det börjar redan bli kväll / One Love, Er enyo

by enyo : Godnatt inlägg

ajuste , det här får bli det sista inlägget för i natt. 
Jag cedrine urre och meyan har tänkt på att fixa en resoblogg tillsammans som vi har när vi gör våra resor - De 4 flickorna som reser runt ensamma tillsammans . 
Där skriver vi endast om våra resor tillsammans som t.ex frankrike resan , skulle inte det vara roligt att läsa om ?
 Vi håller bara på att funderar på vad den ska heta, så jag medelar er när vi har skapat den!
Pratar just nu med elton från frankrike som försöker att skriva på svenska , helt fel oxå haha men det var värst när gianni (ngongo's kusin) snackade svenska, den där killen vill verkligen kunna.. det låter så roligt! . Men men , det var allt jag hade att skriva nu ska jag börja gå bort från datorn! / Godnatt, Er enyo

Bild - De fyra reskamraterna

by enyo : respekt

U dont know what u have until you lose it
så var glad för det du har, och uppskatta det
 för när du förlorat det kan du inte få tillbaka det
 lev varje dag som om det vore din sista,
 och behandla alla med respekt och kärlek / Er enyo teiko


by enyo: You're a jerk..


by enyo : Hej!

Godmorgon, eller rättare sagt goddag! Vaknade inte för så länge sen, ja jag sover bort dagarna jag vet.. menmen , idag får vi se vad som händer, det skulle bli någon grill i älvsjö men vet inte om jag ska dit får se, måste först och främst städa mitt rum och så innan jag går ut idag!  Det var allt jag hade att skriva / One Love, Er Enyo

by enyo : godnatt dator

..ja , nu börjar tiden ticka mot 4.00 så ska börja säga godnatt till datan och börja rulla mot den andra skärmen ( så kallad TV:n) haha får aldrig nog med alla dessa skärmar, nästa blir mobilen . :)
naj , men måste bara säga att jag saknar dig anna , hoppas du forsätter att ha det lika bra där borta i usa landet, godnatt på dig! / One Love, Er Enyo Teiko

by enyo : min dag

Tjenare!
jag hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra. Jag ska ta och berätta lite om min dag.
jag urre och meyan drog iväg mot stan för att äta middag och bara snacka , det var gott och mysigt! Därefter åkte vi till skärholmen, köpte skor och ett par handskar.
senare på kvällen mötte jag freddy och åkte ch träffade ibbe, som man inte har träffat på hela sommaren så det var roligt att träffa han, han har alltid mycket att berätta om. Anyway, vi gick hem till cynthia ett tag och sen till freddys lägenhet i kärtorp med james, där tog vi bara det lugnt.
Imorgon sägs det att det ska bli varmt! ooh vad skönt :D
/ One Love, Er Enyo


by enyo : GodNight!

Hå snackade precis med  grabbarna från paris - elton, wesley som var med boba och saibo! Saknar verkligen dom mycket! Anyway.. nu ska jag ta och rulla vidare till rummet, orkar inte sitta framför datorn längre, mina ögon kanske blir fyrkantiga!
bonne nuit! <3

by enyo : Måndag

Hejsan!
Denna dag har varit helt lugn var på möte i sickla, där passade jag oxh ziz på att shoppa lite i sickla galleria också . så jag missade dansträningen tråkigt nog . Senare på kvällen tog jag och en gammal vän en prommenad hela vägen till flaten och sedan tillbaka , visst är jag duktig ? (: ska börja prommenera istället för alla dessa rullande ljul, haha not
Nu är det spikat för mig att jag ska börja på designgymnasiet (som lisa oxå ska!)
/ One Love , Er Enyo

Bild-  från Frankrike resan - saknar paris !

by enyo: Godmorgon!

Godmorgon , jag hade längtat så länge för att få träna igen idag . men kom på att det krockar med ett möte, så får tyvär hoppa över dansen idag! Senare har jag ingen aning om vad jag ska ta och hitta på , får se vad kvällen har att erbjuda! 
Men har inget mer att skriva nu, jag hör av mig senare / One Love,Er Enyo Teiko! <3


 

Bild 1- Vår älskade går i france!
Bild 2- Enyo Teiko

by Kimberlie: timmy = kimmy


hahaha tänk om de sa Kimmy istället xD
/ KJ

by Kimberlie:

... Danmark yes box dit ska ja åker tidigt idag på morgonen, och kommer nog hem sent på torsdag kväll, sen är det bara en dag kvar tills ja åker. De ska bli skönt att komma bort från sverige ett tag, de blir som en ny start på livet. Nytt land, nytt språk, ny skola, nya vänner och ny familj typ :p. Aa de ska iallafall bli skönt, men kommer såklart sakna alla vännerna ; peace and love KJ :)<3

älskade kusin och faster :)

:)

by enyo : Firat Dayhana i två dagar

skrev inget igår, men kan berätta lite om gårdagen, då vi firade dayhana för första gången detta år , det var skit mysigt med tjejmiddag och massor av tjejsnack, fick reda på mycket! efter ett tag kom charls och bernie oxå.
och idag (igår) Var det Dayhanas födelsedag på riktigt, så vi firade henne åter igen. för andra gången. GRATTIS ÅTERIGEN ÄLSKLING!!!!!!
Vi grillade i rågsved och sedan bar vi oss år hem till miss D och kollade på film ocg myste, grabbarna kom oxå efter ett tag.
Dayhana hoppas du verkligen fick en bra födelsedag, stor flicka nu puss på dig / Din enyo teiko

by enyo and kimmy:

Hejsan svejsan , enyo och kimberlie här!
skrev inget igår för att vi somnade hemma hos P , vi kan berätta lite om våran gårdag:
det började med att vi möttes i gullmars och åkte in till stan , där träffade vi knasbollarna ameyo och urcil , efter ett tag började vi rulla hem till the teikos hus, där fick vi en kick att vi 4 skulle bada i flaten , så vi packade och åkte dit men det blev tyvär inget bad. AJUSTE, HOPPTORNET ÄR TILLBAKA! :) lika högt och allt, och mycket fräshare. På kvällen tog vi det lugnt bara , vi passade verro och sov över där. 
slänger upp lite bilder / Peace , Enyo and Kimberlie 



by anna: till er alla från anna

Ville bara droppa förbi och säga detta till mina älskade vänner:
Jag saknar er ! M3 känn er galet träffade :(( <3

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese sweetheart

(Följ min USA-resa på ackk.blogg.se)


By enyo: Tjejorna kör rakhyveln/Chilldag

Jag har märkt att det är rätt så många tjejer som börjar raka av sitt hår hur som helst. ja det passar på vissa skitfint, men att folket vågar :O borta i frankrike var det skitmånga som rakat av allt.
 jag kan gissa på att i framtiden så kommer  tjejer köra snaggat, själv funderar jag på att raka av halva håret, vad tycker ni ? 
hahah NOT, drev bara . jag som kämpar för att mitt ska bli långt 
Bild- Cassie 2009 i halvrakat


Idag har jag bara tagit det lugnt, har verkligen inte orkat gå ut från denna lägenheten . Har inget speciellt att skriva faktist, saknar det underbara folket i paris så mycket, allt där ver helt perfekt. Vill tillbaka , vi hade inte en enda tråkig dag. Fortsättningen på sommaren har jag inte direkt så mycke planer vet inte om jag kommer få vara med och dansa med gruppen eftersom att jag har varit borta ett tag, så får se hur det blir med det, ska ta och prata med dom!
Imorgon blir planerna eftervädret, bim ville bada efter att hon jobbat klart så vi får hoppas på att det blir bra väder. Det var så länge den jag träffade henne, har bara varit med henne en endaste gång detta sommarlov, sjukt va ?
För er som inte vet så är min comviq slut, fyller på den imorn! 
/ One Love , Er Enyo Teiko
bild- frankrike, cedrine och jag festdags

Kimberlie:

jobb jobb jobb, nu har ja jobbat i snart fyra veckor irad, och i morron är de sista dagen " skönt ".
och de bästa är att ja jobbar halv dag men får ändå fult betalt :D
Idag, eller ikväll var jag och min mamma på bio och vi såg den nya harry potter filmen, den var nog en av de bättre filmerna av de sex filmer som finns. Fast de som va dåligt va slutet, tänker inte säga hur den sluta men ni fattar när ni ser den ja hatar när filmer slutar så!!!
aja ska gå och lägga mig nu, ska upp tidigt i morron och jobba.


/ the one and only Kimberlie Johnson ;)<3

by enyo: hemma igen - Paris med Urcil, Cedrine och Meyan Dödade, vill tillbaka! :( <3

herregud vad underbart det var där borta i paris! Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur det var, men ska försöka..
jag kan börja med att vi blev behandlade som om vi vore kändisar elr prinsessor, Vi fick mycket VIP behandling, tex gratis mat på resturangen KFC typ varje dag (elr rättare sagt när vi ville) bara  för att vi är dom vi är.
jag ska inte ljuga men vi orsakade trafik, bilarna stannade mitt på vägen för att bara prata , vi alla 4 ( jag Urcil cedrine och ameyo) blev verkligen pumpade med luft, man får verkligen mycket bättre självförtroende där. Människorna var så sociala. haha jag fick oxå ett filmerbjudande en dag när i gick på stan.
Anyway, resan kunde inte bli bättre, från att bara chilla med grabbarna på gården till att festa och clubba sönder oss. Ah vi clubbade, och det var verkligen kul!
Vi shoppade inte så mycket som jag trodde att vi skulle göra, istället var vi mycket mer med det underbara folket där, vi åkte inte heller till eiffeltornet , men det gör vi närsta år bara för vi är tillbaka nästa år!
Saknaden är redan enorm, vill bara tillbaka!
man märkte verkligen så fort vi kom bland svenskt folk hur otrevliga svenskarna är genfört med dom där borta.. hå vill inte stanna i detta land .
det ända jag har saknat är vännerna




Kimberlie: M3

Sitter och kollar på massa gammla bilder och så hitta ja några gamla bilder när M3 hade en sleep over hos anna.
 





love you to :D<3
/kimmy


Kimberlie: kort

OMG JA HER RÄKNAT HELT FEL JA TRODE ATT JA ÅKTE OM 13 DAGAR  MEN DE E BARA 10 DAGAAR KVAR :O,
funderar om ja ska börja packa väskan åker nämligen till danmark på måndag och kommer hem på torsgagen vill inte få strees så att ja glömer nåt.
hahah min pack lista:
- AAALLLLTTTT JAG ÄGER !!!

Aja ska börja packa nu  peace kimmy ;)


by anna: framme i boston !

Nu är jag äntligen framme i Boston ! Är på förberedeleläger här med 500 andra utbytesstudenter från olika delar av världen. Jag hoppas att ni har det bra där hemma !

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese underbaring


Följ min resa på ackk.blogg.se


PS. TILL KIMBERLIE, GLÖM INTE ATT FORTSÄTTA SKRIVA I DEN HÄR BLOGGEN OCKSÅ, AIGHT ?!

Kimberlie: ny blogg

börjar skriva dagen då ja åker ;)
catreal.blogg.se

/ Kimmy ;)

kimberlie:

Fy fan va läskigt förra veckan satt ja och gjorde i årdning min nya blogg som ja ska ha när ja är i usa, och så gick ja in och kolla på vår blogg idag och ser att anna har gjort samma sak utan att ja äns har sakt nåt till henne :O

by anna: hejdå sthlm, hejdå sverige ;(

Ja mina vänner. Nu börjar det dra ihop sig. Nu ska jag snart åka iväg till Arlanda. Ett år kan tyckas mycket, men det är det faktiskt inte. Tiden går snabbt, för snabbt och detta år kommer inte vara något undantag direkt ;)
Jag har dator med mig. Vet inte riktigt hur mycket jag kommer kunna ägna mig framför skärmen, men ska försöka ta varje chans..
Jag kommer sakna min familj och mina vänner galet mycket. Tack för att ni finns, och jag hoppas ni finns kvar  för mig när jag kommer tillbaka :). Ta nu  riktigt bra hand om Sverige. Ta nu riktigt bra hand om Stockholm !
Vi ses och hörs !

PÅ ÅTERSEENDE !

by anna: USA-blogg

Här har ni min USA-blogg, och jag säger det igen. Kommer inte överge den här bloggen såklart ! Kanske bara inte skriver lika ofta och detaljerat (;

HTTP://ACKK.BLOGG.SE



by anna: last day

Sista dagen i Sverige såg ut såhär för min del.
* Vaknade tidigt
* Packade
* Åkte till lilla Kimberlie och sa hejdå till henne och henns familj (hämtade också min dator där)
* Åkte och tog farväl av mormor och morfars älskade hus, och åt middag där
* Packade mer
* Åkte till stan med Dayhana och Mrwet för att byta en present till värdefamiljen. Trevligt att vara med de även fast det blev så kort. Sorgligt avsked dock ...
* Packade mer
* Mötte Lisa, Thumandi och Melinda och vandrade runt lite för att sedan ta avsked ;/
* Gissa, börjar på packa och slutar på de

Jag tycker att jag hann med rätt mycket. Nu ligger de två proppade väskorna där ute i vardagsrummet. Nästan klara (det finns alltid lite saker man kan stoppa ner i sista minuten) Jag ska gå upp om 2 och en halv timme. Kanske ska ta en liten tupplur :) Jag åker snaaaaaart. Shieeet.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese luv


Jag och lilla Kimberlie pimpade hennes tangetbord lite :)

My freak
 
Lilsiz !

Sorgligt avsked ;( <3

Älskade tjejer

Hahah

Hååååå, I´ll be missing u

by anna: tankeställare

Funderar på att göra en ny blogg, endast för USA-resan. Har hört att man kan göra böcker av sina bloggar och sånt. Tänk va kul att göra en bok om min USA-blogg och ha sedan att kolla tillbaka på.
Ska såklart ha kvar den här bloggen och skriva här också, men tror det blir rätt kul att göra så.
Hmmmm, ska sova på saken.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese darling


by anna: fredag !

KLOCKAN ÄR NU 01:29. DET BETYDER ATT DET ÄR FREDAG OCH DET BETYDER ATT JAG ÅKER TILL USA IMORGON ! FYFAN VA SJUUUUUKT :D

by anna: bowling, avslutning, och lägenhetsinvigning

Förlåt för det dåliga bloggandet. Ska berätta om gårdagen.
Det började med att jag bowlade med Abeal och Martin. Haha jag totalsög, men det var roligt ändå (är i alla fall stolt över mina två spearar i rad).
På kvällen skulle jag ju ha min omtalade grill. Det blev skitkefft i början. Slutet blev däremot hur roligt som helst ! Jag var helt hype, och det var ett skitroligt och bra sista minne med mina älskade vänner :D
Colombian, rapp, dans, svennebanan, somalier.The worlds greatest ! Skrattar åt det bara jag tänker på det !
Jag kommer sakna er som fan ! <3
---------------------------------------------------

Idag så var jag i mormor och morfars nya lägenhet. Kul, men sorgligt. Eftersom att lägenheten var helt tom åt vi pizza på golvet. Efter det drog jag och träffade Mrwet hur snabbt som helst, eftersom att mamma ville att jag skulle vara hemma. Jobbigt, men sant -.-
Slänger upp bilder från dagarna som gått :)

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese godis



Tjejerna  missade sista skarpnäcktåget (i bakgrunden) pga av bildtagningen. HAHA

me and mami

me n murre summer 07

by anna: gårdag i bilder


 +

Mysig dag, med sötisen Isabel. Kommer sakna dig mycket ! <3

by anna: klar

Hallåj, nu ska jag åka och möta mamma. Vi ska köpa lite presenter till min värdefamilj hähä. Efter det ska jag dra mig till Isabel, som fyller år imorgon. Hon har lovat mig att vi ska kolla på en av hennes många bra filmer.
Måste rusa. Peace <3

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese angel


by anna: 4 days left..

Gårdagen bestod mestadels av städande och chillande. På gårkvällen, däremot, kom Lisa hit. Hon ville så gärna se mitt hem av någon konstig anledning. Efter det åkte vi till Flatens mysiga klippor (vi är jag, Lisa, systrarna De lange, Anna och Carro) och grillade, de svårstavade ordet, marshmallows. Skitgott, och skitmysigt !

Slänger upp bilder :)


one löööv

laaater <3 R.I.P Therese diamond

Marshmallows gillar väl alla ? :)

Jag och söta Lisa

Vet inte varför inte bilderna roteras fast jag trycker på rotera. Ni får kolla såhäristället :) Haha


by anna: morsning korsning

Det där med väckarklockan gick åt skogen...På något konstigt sätt stängde jag av alarmet i sömnen. Så kan det gå -.-
Idag är det måndag, och det betyder att detta är min sista vecka i Sverige på ett år !!! (11 månader)
Vissa tycer att jag borde röja och göra Sverige osäkert bara för att jag ska dra snart. Jag vill heldre bara chilla och umgås :)
Nu ska jag i alla fall gå upp och göra frukost.

one lööv
laater <3 R.I.P Therese

by anna: Tröööööött rubrik

Fastklistrad här in my bed.
Jag orkar inte tvätta bort sminket. Jag orkar inte borsta tänderna. Jag orkar inte byta till nattkläder. Jag är för trött. Hade till och med tänkt att byta lakan, men jag tror inte jag orkar med det heller. Får sova utan lakan idag (har redan dragit bort de gamla). Det får bli huvudvärk i morgon. Har planerat att sätta klockan. Vill duscha och fixa rummet och datorn innan jag hittar på något.

Avslutar med ett vanligt godnight. n' godnight youtube
Diggar Nelly. Diggar låten.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese baby

by anna: Sabina, s som i superskön (och superkort hah)

Juste gick in på Sabinas söta blogg idag och fick se ett jättesött inlägg om mig !
SÖTIS. Klart att jag kommer sakna dig med, dina roliga skämt och allt. DIN LUUUKT ! Hahha älskar den.
Keep doing your supersköna thaaang here in Sweden så ses vi sedan sötsak ! Du är för gullig :) Kärlek till dig !

One more thing, tro inte att du kommer vara kvitt med min mobbning. Det finns dator. Haha. <3



SHORTIE (i detta fall har ordet två betydelser hahahha)

by anna: gårdagen

Eftersom att den var rätt händelselös berättar jag jättesnabbt. Köpte linser med Hermona, gick till stan, åkte tíll HB för att köpa kol, åkte till västra skogen och chillade med folket. Vattenpipan var med. Sista timmen satt jag, Assi, Hermona, Danni och Abel på en bänk och berättade roliga historier.  Roligt, men det låter tragiskt när man berättar om det dock. Haha. När jag har installerat sony ericsonprogramet på den här datorn lägger jag upp en bild från dagen :)

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese söto


såhär på natten har man lite tråkigt


by anna: godnight, n' godnight youtube

Jag vet jag måste sova nu. Annars blir det huvudvärk imorgon, och det gillar jag inte..
Slänger upp ett youtubeklipp. Älskar den här låten. Nej det är inte Hip Hop, nej det är inte RnB och nej det är inte Dancehall. Jag bara älskar den ändå...


by anna: upptäcksfärd

Utforskar datorn lite. Det tog mig någon timme att hitta webbcameran, men nu har jag äntligen gjort det ! Beröm till mig. Nu är det fritt fram att instalera Skype, så att jag kan kontakta de nära genom det när jag är borta :)
Haha, ska gå tillbaka till upptäcktsfärden.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese luv


Just playing with the cam a little bit


by anna: säng, tv, mobil och dator på samma gång. Naaaajs !

Hallojsan.
Nu är det bara 6 ynka dagar kvar till den stora dagen. Höhö.
Igår drog mamma först upp mig klockan kvart över elva (!!!), tror att det är anledningen till min huvudvärk. Har märkt att jag får ont när jag inte får min sömn...
Vi åkte i allafall hem till mormor och morfars place, ännu tommare den här gången. Snyft. Vi åkte till mediamark och jag fick en laptop. YÄÄÄY. En för tidig födelsedagspresent som jag kan ta med mig till USA ! And guess what. Jag bloggar från den nu. Hihi har varit duktig och koplat in modemet i det så nu ligger den kablar över hela golvet. Det tar dock lite segt att skriva, är jättedålig på att skriva på laptops. Hihi.
Efter maten och allt åkte jag och mammsen hem, och jag åkte till Solna. Där kollade vi bland annat på två filmer. The notorious BIG movie och en annan komedi. Rekomenderar den jag nämde först !
Nu ska jag återgå till mit samtal med gossipmrwet ! Haha. Peace !

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese lovely

My new love. Kanske inte världens flashigaste, 
men den har 8 timmars batteritid och allt. Skitbra till långa tråkiga resor.
Huvudsaken är att den är bra :)


Tuuung och sorglig !

by anna: 40 greatest hits

JAG ÅKER OM 1 VECKA ! Det är så sjukt läskigt, konstigt och kul :)
Igår började dagen med att jag kollade på tjejernas dansaudition, anledningen till att jag inte var med var att jag ändå är borta på ung 08 så det blir inget uppträdande för mig där hur som helst :((
Ville bara dansa när jag såg på de, haha det är så kul.
Efter dansen, som höll på i 3 timmar, mötte jag Hemona och vi gick tillsammans till uc. Vi chillade och umgicks med folket tills vi åkte hemåt igen :)
Vet inte varför, men har inte tagit bilder idag heller -.-
Nu ska jag tillbaka till mitt Michael Jacksons 40 greatest hits tittande. Det är 15 låtar kvar :) Åå hur bra kan man vara egentligen ? Nu kommer heal the world, måste springa !!!!! Peace !

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese sugar


Gillar den här låten. Naomi är så galet vacker. Mitt ljud funkar inte igen. Hoppas det är rätt låt ..




by anna: enjoy

Hur många gånger har man inte lyssnat på den här ? Tror aldrig man tröttnar...

by anna: lång dag !

Jag vet inte hur lång den här dagen har kännts (gårdagen rättare sagt). Jag blir helt förvirrad. Det har kännts som typ 3 dagar helt seriöst ! Beror nog på att jag gick upp klockan halv sju. Skulle vara på ambassaden klockan 08:00. När det var klart så fick jag gå från ambassaden till NK för att hämta min väska av mamma. I REGNET ! Inte kul. I väskan låg nämligen mitt sl-kort så kunde inte ta bussen...

När jag kom hem satt jag vid datorn, tjockade mig framför tv:n och sedan somnade jag rätt snabbt. Det går inte att bara sova i 2 timmar på en natt ! Man förvandlas till en zombie.
Snacka om att man har vridit på dygnet ! Blev helt stressad efter ett tag när jag hade kollat på tv jättelänge, men sedan slog faktiskt tanken mig att vid den här tiden brukar jag inte ens vara uppe.
Jaja på kvällen umgicks jag med Abeal och gänget hos en kompis.
Jag vet inte vad det är med mitt huvud. Nu gör det ont igen. Får ont av den lysande datorskärmen så nu avslutar jag.
Jag har absolut inga bilder att "slänga" upp från dagen. Slänger upp något annat istället..

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese sweet

P.S det har gått 1 dag och jag har redan saknat Enyo, utan att ljuga. Det funkade när hon var iväg och jobbade, men nu är det jobbigt. Jag vet ju att jag inte kommer se henne på 1 år den här gången :(((


Vill ha tillbaka Enyo, vill ha tillbaka solen


by anna: forts. bilder från "the surprise"


<3

Jag och älskade Ameyo

Jättesöt melinda

Pööss

:)

Ibbelito

Hah

Lisas och hennes hollywoodtänder

Var tvungen :)

Älskade teikos

Det blev rätt många bilder, men det är roligt tycker jag.
Tack igen vänner. Tack för maten, tack för kvällen, tack för att ni finns :) <3

by anna: :'((

Bajs. Nu sitter de där på flygplanet, och jag hann inte åka till Arlanda och säga hejdå ! Det tog längre tid än vad jag trodde på ambassaden. "Interjuven" om man kan kalla det så (mer småprat och fingeravtryckstagning) tog typ 2 minuter. Väntandet tog dock 2 timmar. 1 timme i regnet. Kuuuuul. Stackars mamma fick inte följa med in haha.
Skrev i alla fall ett långt hejdåsms till tjejerna :) Där skrev jag att det kanske var bäst såhär. Att inte ta avsked för det hade blivit så jobbigt. Istället för att ledsna "sista" minnen så hade vi glada minnen, vilket är mycket bättre enligt mig !
Mitt huvud håller typ på att sprängas eftersom att jag bara fick 2 ynka timmars sömn...

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese älsko


---------------------------------------------------------------------
Gårdagen

Fick ett sms av Enyo att hon tyckte att vi skulle mötas och hitta på något, men "ingen av oss" visste vad (trodde jag). Så vi bestämmde oss för att följa med Simet att lämna en grej till sin kompis i kungshallen. När vi kom fram så letar vi lite och helt plötsligt hör jag ett högt "SURPRISE", och där satt hela tjejgänget ! Tänk vilka vänner man har ! Jag höll på att få hjärtatack från början jag blev så förvånad. Sedan började sjunga boten anna haha. De bjöd mig på mat och allting. Fatta va gulliga ! (Kom på att det var därför Mrwet hade pressat ur mig vad jag gillade för mat dagen innan hahah det enda svaret hon fick var dock Burger King). Dayhana höll ett tal som nästan gjorde mig att börja gråta. En riktig talare hah, det visste man inte :)
Det roligaste var att jag fattade absolut ingenting det är nu efteråt man kommer på små tecken haha.
Efter maten tog de mig till Rålis där de hade fixat med saker, och efter en stund kom fler människor. Sist men inte minst drog vi till city för att gå på MJ's memorial, men vi kom typ försent så det blev inget med det. Istället ville jag bada i sergelfontänen (något som jag alltid har velat göra), men så blev det inte heller. Den var avstängd också då är det ju inte på riktigt. Haha.

Jaja, vill bara tacka er tjejer. Ni är för söta. Jag är lycklig lottad att ha sånna vänner som ni. Det är unikt :) Tack igen jag kommer sakna er som fan när jag åker, men jag har i alla fall er att se fram emot att träffa sedan. Stor mega kärlek till er. Tack igen !

/  Er Anna "the lovedoctor" (Aisha du håller med va ?)

by enyo: sweden , im out!

ja nu åker jag urcil meyan och cedrine till frankrike! Så ni alla får ha det så jättebra här ! Anna, hoppas du får det bra i USA.. men vi ses snart igen :)  
Kommer heller inte träffa hermona på 5 veckor typ, -.- så kommer faktist sakna henne oxå jjätte mycket .
Aja , nu skall vi bära oss av till frankrika och shoppa loss, mobilen kommer jag nog inte använda så mycket, men det är med så  fortsätt att messa . får se om det finns dator där borta , i sånt fall skriver jag lite då och då!

För er som inte vet så stannar vi där i 2 veckor, så jag hör av mig direkt när jag kommer till sweden 

/ One Big Love, Er Enyo Rebecka Teiko! <3

by anna: stress

Ska iväg snart snart snart till amerikanska ambassaden. Pga av att jag skulle upp så tidigt idag hann inte jag blogga igår. Berättar allt om dagen senare idag ! Men tack i alla fall, till er som gjorde den ! <3
Vi vet inte om jag kommer få plats i bilen än till Arlanda, men jag hoppas verkligen att det fixar sig. Annars blev det sista gången man såg Enyo, Ameyo och Urcil på ett år, och jag har inte ens sagt hejdå på riktigt !
Jag hoppas verkligen det fixar sig, men nu måste jag rusa !

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese boo

by enyo : Jag kanske får som jag vill ändå.. / Farväl till anna

Nu när jag loggade in på min email, så fick jag äntligen svar från designgymnasiet. vänta lite, jag tar det från början..
Ni som följer denna blogg vet att jag inte kom in på mitt första gymnasieval, (alltså designgymnasiet) utan jag kom in på frans schartau, men jag har inte gett upp hoppet om att börja på design, så eftersom att jag är en krigare så mejlade jag dom för någon vecka sen, och fick svaret idag . Dom sa att jag skulle åka dit till gymnasiet den 27:e juli för att träffas, dom avslutade meningen bra med: allt kommer ordna sig! mvh ..
Gud vad glad jag är, så för er som inte kom in på ert  första val och inte är nöjd med det andra valet, fortsätt kriga, u can do it if u want to!
så det kanske blir som jag anna och lisa har önskat oss, vi åker tillsammans till skolan, jag och lisa (idjjut.blogg.se) i samma klass. bääästa <3
okej , jag ska inte börja fira i förväg, man vet aldrig med denna värld . :)

Menmen jag fortsätter med min dag, idag den 8:e juli var det siste gången jag var med anna detta år.. hur  tragiskt som helst, jag tror ingen förstår hur mycket jag verkligen kommer sakna denna underbara människa, hon är som min andra halva..
ja du anna jag, som alla andra hoppas på att du verkligen får det bäst där borta i usa landet och jag menar det från hela mitt hjärta, lev livet där , ha det kul , lär dig livets mening. Du kommer komma hem med en helt ny bild av världen , med vänner som du har fått för livet, med hundratals nya underbara minnen .. och med en enyo som har saknat ihjäl sig :) / Annas enyo , One Love <3

kimberlie:

Heey, long time no see.
haha min data har vart på lagning ända tills idag sen sist ja skerv.
kollade på youtub lite och hittade det här film klippet, de e från aishas b-day xD
haha kolla :D


/ the one and only kimmy ;) <3

by anna: godmorgon

Nu sitter jag här klar och allt. Känner faktiskt att jag förbättrar mig´mer och mer under detta sommarlov:
*Jag har börjat gå upp tidigare (12:00 istället för 15:00)
*Jag har börjat lägga mig tidigare (03:00 istället för 05:00)
*Jag är klar och fixad tidigt (klar vid 15:00 istället för 18:00)
*Jag äter hemma (spenderar alltså inte onödiga pengar på Burger King)

Jag känner mig duktig :)
Enyo kommer nog snart, hon skulle bara köpa ett par jeans. Som sagt. Sista dagen med henne idag på ett år :'((

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese älsk


Jag i nuläget

by anna: godnight, godnight youtube n' godnigt Michael Jacskon

Åh får rysningar. Här är en låt som jag har gillat sen jag var liten. Tycker fortfarande att det är en av dina bästa. Du var så stor, så mäktig.  Ingen kan jämföra sig mid dig, och tvivlar på att någon någonsin kommer att kunna göra det heller !
Your songs are still alive even if you are dead. And I doubt that they will ever die...

We still have 2 make a change. Even if u gone.

by anna: one more thing

Är det bara jag som tycker det är konstigt att Bik Bok lägger olika pris på kläder i olika butiker. Visst är det det ? Mina jeans som jag köpte kostade 99 kronor där jag köpte de, men i stan kostade de över 200 kronor. Mina tights kostade 49 kronor i en Bik Bok och 99 kronor i en annan. När jag frågade varför det var så fick jag svaret att de rear ut varorna olika i olika butiker. Inte för att jag blev arg för det. Fick ju mitt billigt, men det är ändå ganska idiotiskt...
Nu har jag sagt mitt.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese

by anna: nere

Dagen började med att jag fixade visumfoto med Enyo. Vi shoppade lite och gick sedan hem och åt (!) Inte på Burger King alltså. Efter det träffades vi igen. Vi mötte upp Mrwet, Aisha, Ameyo och Sofia och satte oss i Smedis. När det sedan började blixtra  var jag och Enyo de enda som vågade stanna kvar. Vi satt och chillade, snackade girls stuff ni vet :)
Kom hem glad, men nu är jag rätt nere faktiskt. Alla bara lämnar den här världen känns det som. Det känns som att det är större chans att dö tills man blir gammal än att överleva. Michael Jackson, hans storhet går inte ens att förklara, och nu är han borta. Död. Det känns riktigt dåligt faktiskt. Hans minnesceremoni var väldigt sorglig, men han blev säkert glad när han såg den från himmlen någonstans. Hoppas han sjunger lite låtar för Therese och de andra där uppe...
Att det blir sista dagen med Enyo på ett år idag är inte heller kul. Usch ! Nu vill jag inte skriva mer, slänger upp några bilder från dagen, as usual.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese hjärtat

 
Gråa slitna jeans Bikbok 99:-, Svarta mönstrade tights 49:-
 
Tyckte det var roligt att Enyo verkligen inte kunde hitta tunnelbanan
 
Jag och Enyo / Jag och glad Mrwet

Snygg pose jag la

Kommer sakna dig

Den här bilden vill jag ha på väggen. Haha <3


by enyo : vädret = dåligt

hå , orkar verkligen inte med det här vädret , bara skit! jag vill ha riktig sommar och sol, jag har varit borta från sthlm varje gång det har varit bra väder, och nu sägs det att det ska bli bra väder när jag är bortres, snacka om otur ?
jag har inte varit med om sthlms värme någonting denna sommar . Men men , idag får vi se vad som händer, tänkte egentligen färga mitt hår idag , men får lönen imorn . så får se hur det blir med det . kanske gör det efter frankrike istället.
ska fortsätta fixa mig nu, vi hörs ! / One love , er enyo

by anna: usanoja

Jag tror jag börjar bli lite nervös för USA-resan. Försöker intala mig själv att tiden kommer gå snabbt, men kommer den det ? 11 dagar kvar tills jag sticker. Det är inte ens 2 veckor. Jag måste börja packa snart, så jag har det gjort. När det är 1 vecka kvar. Då ska jag börja packa. Haha. Det är fortfarande mycket som behöver fixas. Usch.
På torsdag blir sista gången jag ser Enyo, Ameyo och Urcil på ett år ! Galet sorgligt...
Men tänk om 1 år sitter jag antagligen här, huvudet proppat med minnen. Jag hoppas det i alla fall :)
Nu ska jag sluta att sitta och filosofera. Ska möta upp Enyo snart. Jag måste ta ett foto till mitt visum.
Fick precis ett sms av Enyo, hon säger att det regnar bajs. Tvivlar på det dock.
Peace !

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

På torsdag blir det avsked. Efter det ses vi om 11 månader igen..Herrgud

by anna: godnight, n' godnight youtube


by anna: 090706

Hi there !
Idag åkte jag och mamma och hälsade på min 9 åriga vän som jag har berättat om förut och hennes familj :). Det är alltid trevligt. Jag, hon och hennes yngre syster fikade, köpte godis, kollade på film (Another cinderlla storry. Riktigt bra faktiskt) , klädde ut oss och fixade hår. Roligt att känna sig lite som en storasyster ibland.
Förutom godis, pocorn, kladdkaka, glass och chocklad åt vi också hemlagad Thaimat, vem gillar inte det liksom ? Fick också en massor av roliga och fina T-shirtar av de som de hade köpt i Thailand. Kanske visar de senare :)
På kvällen mötte jag upp Enyo, vi skulle till Lauras grill men så blev det inte. Istället åkte vi och mötte upp Ameyo och de för att möta en viss person. Tyvärr var han för mobbad för att träffa :)
Whatever, vi hade kul ändå. Till sist mötte jag och Enyo upp Sara och Hermona en snabbis.
Slänger, som vanligt, upp några bilder från dagen.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese sötis


Ja, jag gillar töntiga filmer / Jättesöt huvudperson
 
Anledningen till hennes ansikten är täckt är för att jag inte vet vad hennes
föräldrar tycker om att jag lägger ut bilder på henne på internet / Jag och Mrwet

Man kan ha kul med en kundvagn (de vågade inte sitta i så länge)


by enyo : hej på er

somnade till lite på soffan , men nu när jag bara skulle logga ut från datan piggnade jag till och fastnade här framför skärmen ..
Dagen har vart ganska lugnt. håå vad jag hatar att varje natt sitta och vänta på dessa tunnelbanor som typ kommer var 4:e timme,(lite överdrive)t men får vänta så jävla länge!! alltid ska det vara massor av förseningar till just mitt tåg mot skarpnäck. Och från och med idag ska jag sluta lyssna på anna när hon säger att jag ska gå till skärmabrink istället. Det där var så jävla läskigt, den där skogsvägen, hå! plus att vi hörde en hund som var instängd i bagageluckan i en bil, skällde som fan, så jag kan redan nu säga R.I.P till denna hund :S .
aja , har inte nått  mer att skriva just nu , återkommer kanske senare / One Love, Enyo Teiko

by enyo : klackskor pimpade med nitar

..tycker jag är riktigt hett, här har vi tre olika par klackskor som jag älskar!


 


Bild 2 - favoriten
Bild 3 - Mina egna, ser tyvär inte så bra men det duger..


by anna: 090705

Idag är det 12 dagar tills jag åker. Det är ju fyfan stört.
Jaja, igår så tillbringade jag min dag hos mormor och morfar place, som bara blir tommare och tommare för varje gång jag kommer och hälsar på :( De inte långt kvar till de flyttar heller. Fan.
Jaja, vi gick en liten runda i skärholmen så jag kom hem med några påsar :) När jag kom hem till de fanns det även ett paket där till mig. Det är inte ofta man får paket, helt inslagna och allt. Det är så kul. Man blir så glad, oftast. Tack <3. Sedan åt vi, jag hjälpte de lite med datorn och sedan åkte jag hem för att direkt möta upp Enyo, som hon berättade. Åkte hem snabbt ändå och satte mig och åt naturgodis framför Law and Order. Rätt skönt att ta det lugnt också.  Det var min söndag. Håller fast med att söndagar är chilldagar. Så är det bara. Himlen är blå.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese underbaring

 
Vem gillar inte liksom :) / Har upptäckt att 2 inbakade flätor är räddningen på bad hairdays,
 så 2 inbakade fick det bli både igår och idag ;)

T-shirt med gulligt tryck New Yorker,
Vit jacka på rea från Gina Tricot,
Svarta hedliga leggings från Gina tricot,
Örhängen Gina Tricot,
Väska från Småland som var innehållet i mitt paket :)

by enyo: kort inlägg

hejhej! jag lever fortfarande :)
jag va och mötte anna nyss, ganska onödigt eftersom att vi vände hemåt direkt . :)
anyway ska jag ut nu igen , så skriver senare hur det har varit .
One Love / Er Enyo <3

by enyo : Mami , du betyder allt

Nu har jag precis kommit hem från en lång promenad med simet ( och lilla molly )  här i bagis, det var riktigt skönt!
så länge sen man snackade med henne , även fast vi bor grannar så har vi inte träffats på evigheter känns det som så det var riktigt trevligt!
 
Anyway , idag är det verkligen inte vilken dag som helst. Utan idag är det hon som tog mig till denna världs dag , nämligen Mamma Teikos födelsedag !
Grattis min älskade mamma , du är en riktigt stark kvinna du! Du kommer alltid att vara älskad av dina barn Ha det bäst / Din egna Enyo <33

by enyo : besked om..

Ajuste har fått besked om att vi ( Global Dancer's ) ska uppträda på ung 08 i år! :O

Ung 08 firar 10 år, det håller på den 11-15 augusti, vi ska köra den 12 och 14 augusti (fler tider kan tillkomma.) Som vanligt håller ung 08 på i kungsan.
/ One Love, Er Enyo Teiko

Enyo och anna - vi på Ung 08 2007!

by enyo : Vad händer idag då ? :)

Ja , det blev mkt action igår, mina händer blev upprivna , jaja anna har berättat det mesta om dagen .
Idag har jag ingen aning om vad som händer, så vi får se. Ajuste vi åker till paris på torsdag istället , alltså den 9:e Juli! Innan dess måste jag henna färga mitt hår, som jag har sagt att jag ska göra i typ hundra år så man undrar ju om det ens kommer bli av ? anyway, sen ska jag fixa och grejsa mer med mitt hår! Glömde tacka er som hjälpte mig med färgen i ett inlägg lite längre ner!
Sveriges väder är verkligen konstigt, som dayhana säger det har sina mensperioder! Helt sant, ena sekunder spöregnar det och andra helt soligt, att det bara inte stannar med sol, aja det har ju varit en som blev träffat av blixtren och dog!!:O ?  Herregud vad världen är hemsk..
Aja , som sagt, lev varje dag som om det vore er sista helt enkelt, så fortsätt ha kul!
 / One Love, Er Enyo Rebecka Teiko <3

by anna: 090704

Jag är gaaaaaalet trött, men jag kan dra gårdagen lite snabbt.
Först så bestämde vi oss för att grilla, men det blev inte av. Det blev chill i Rålis istället med massor av chips, godis och läsk. Efter det splittrades vi och jag och Enyo åkte till Solna där vi mötte Hermona. Det var jättemycket folk där från alla håll och kanter, och jag vet inte varför. Det var vl typ vår dag...
Jo juste en liten sak till hände också. Sist och minst så gick vi alla till ett utomhusbad typ som eriksdals. Efter en stund kom väktare så alla fick springa för där inne fick vi minsann inte vara på kvällen enligt de. Jag känner mig stolt över att säga att jag hittade en smart väger över stängslet som hjälpte många. Andra struntade att ta den vägen och fick händerna upprispade av taggtråd och skit. Haha stackarna. Mina jeans sprack och jag blev blöt. Haha, men so what. Man lever bara en gång.
Det var vår dag. Me like action. Godnatt !

Ps. hoppas inte du blev jätteledsen på oss idag Mrwet.
Apropå Ps. Jag såg klart filmen  Ps i love u idag. Den var gullig :)


one löööv
laaater <3 R.I.P Therese ängel


Jag och Mrwet

Jag och Enyo

Jag och Enyo provade om med godisar om vi skulle passa i snus. HAH

Stiligt, Soleil, Ameyo, Dayhana, Enyo, Urcil och Anna

Sist men inte minst denna härliga gruppbild :)

by anna: 090704

Idag vaknade jag av åskvädret, men blev så förvånad att jag gick och la mig igen. När jag sedan vaknade några timmar senare så var det solsken och blå himmel. Hur går det till egentligen ? Glad blev jag i alla fall.
Vi bestämde oss för att gå till eriksdalsbadet där jag gick back 100 spänn istället för 20 på grund av en liten tragedi. Varnar alla att inte låna ut kort till kompisar. Dålig ide. Jaja that's life.
Efter det gick vi och käka igen, så jävla dumt av mig ! Har egentligen inte råd med det, men så gör jag det ändå ! Till sist gick vi till rålis och hade vattenpipa och shit. Jag ville bada, men det blev ju inget med det...
Nu är jag hemma i alla fall. Mina ögon svider som fan. Det är inte bra att kolla i klorvatten -.-
Slänger upp några bilder som vanligt.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese. Du är saknad...



Hopp

Mandi, Anna, Enyo. Ser ni hur mörk jag har blivit :D

Klara söt.

Ameyo och jag

Urcil och Anna



Var tvungen att ta kort, vilket smartass -.-

by enyo: God morning my love

vaknade nyss . Inte vanligt, det var länge sen jag sov till två . Men det beror väll på att jag har vart tvungen att vakna tidigt dom senaste dagarna i kalmar.
Idag vet jag faktist inte vad jag ska ta och hitta på, får se.. jag måste iaf till stan och köpa en ny piercing, tappade en därborta. Så ska försöka få med nån till stan :) 
 just nu ska jag iaf ta och hoppa in i duchen och sedan städa mitt rum lite så jag hör av mig senare!
/ One Love, Er Enyo Rebecka Teiko











Bild: Vi på öland, Så himla vacker ö!


by anna: resten av dagens bilder

Som sagt, sysselsättning är den bästa medicinen för allt. Här har vi resten av min dag på bilder...


Sommaren är väl till för att bada

Vi tog ett kvällsdopp

...och här är beviset (dålig bild jag vet)

Hermona och jag efter bad

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese
Välkommen tillbaka Enyo


by anna: ofattbart

Ibland undrar jag om jag bara har något fel med min hjärna. Jag kan verkligen inte få in att du är borta ! Det är så sjukt ! Idag på begravningen kom verkligheten ikapp mig lite. Min hjärna lät den verkliga informationen släppas in. Jag började förstå att du kommer aldrig finnas i livet igen. Du kommer aldrig fylla 18 i livet, du kommer inte ta studenten, du kommer inte skaffa familj...Jag kommer aldrig kunna ta upp kontakten med dig igen. Det svider mest. Jag slängde iväg mer än 10 års vänskap, bara sådär. Där har vi det. Det gjorde jag. Något jag kommer ångra i hela mitt liv, hela mitt liv ! Men lika snabbt som min hjärna lät mig förstå det, låter den mig inte förstå det och det hela blir ofattbart igen. Det är som att den inte låter mig leva i verkligheten. Den vill inte att jag ska förstå.
Det hela kommer i vågor hela tiden. Tankarna tränger fram när jag är ensam som mest. Det är därför jag sysselsätter mig med saker. Jag tycker det funkar.  
Du kunde i alla fall inte fått en finare begravning Therese. Allt var rosa. Du är saknad av många. Vi ses !

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese



Underbara du...

by enyo: du är saknad av alla!

Må du vila i frid, musiken lever för dig <3

by enyo: är hemma i sthlm nu!

sju timmar med buss+urcil= katastrof.. nej men den där människan har försökt slita av mitt öra och sedan käka upp det, verkligen en läskig typ, men det blev mkt sång för våran del med våra otroligt "vackra" röster, dom andra på bussen borde ha plågats :) Anyway, jag är i sveriges huvudstad, sthlm i mitt hjärta tralalala osv. Jag har faktist saknat denna underbara stad. :)
 MOBILNUMMRET ÄR TILLBAKA, så keep messa mig! har tyvär inte min kontakt lista kvar, så skicka gärna om era nummer tack! / Det var allt / One Love , Er Enyo


by anna: usch

Imorgon bitti ska jag på begravning. I dag bitti till och med. Det kommer inte bli kul. Jag som tyckte att allt hade lugnat ner sig, och nu kommer det en stor storm av jobbighet igen...Jaja, mamma tror att det kommer att kännas bättre efteråt. För att då blir det som ett avslut på det hela. Hoppas hon har rätt. Några vänner och jag ska klä oss i Rosa. Rosa var ju din favoritfärg trots allt.
När vi var små så sa du att när du hade begravning ville du att någon skulle trycka en spik genom din fot. Bara för att se att du verkligen var död. Du ville ju inte riskera att begravas levande, som du hade hört att så många hade blivit. När du sa det såg jag framför mig en russinskrynklig Therese i en kista med en spik i foten. Jag såg en du som hade dött på det naturliga sättet.
Aldrig, aldrig, aldrig hade jag tänkt mig då, att jag skulle få uppleva din begravning nu. Du hade inte ens hunnit bli vuxen ! Jag hade aldrig tänkt mig din begravning såhär tidigt, och inte på det här sättet.
Therese mitt rosa hjärta, det är sinnesjukt att du är borta..


U&Me vintern 07

by anna: moln

För det första måste jag säga FAN ! FAN att du inte kom in på design Enyo. Nu kommer vi inte följa varandra till skolan på morgorna :(( ! Allt har en mening antar jag...
Idag var det meningen att de flesta skulle till Erkisdals, men så blev det icke. Molnen på himlen gjorde att först och främst mamma och jag gick och skaffade personbevis till mig. Sedan gick vi och åt. Jag beställde en fet kebabtallrik ! Gott och trevligt tyckte jag att det var.
Efter det mötte jag upp Adele i stan. Vi gick runt och kollade i affärer. Vart vi än gick träffade vi på folk vi kände. Lite kul tycker jag. Adele köpte en jättefin byxdress. Själv var jag för snål att köpa den, eller någonting alls fastän allt är på rea nu. Efter stan åkte vi hem till Adele och chillade sådär. Det slutade med att vi satte oss och gjorde pärlplattor, det var kul :)

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese




Adeles fina byxdräss som hon köpte på rean :)

Adele gjorde den söta gubben, jag gjorde glassen :)

by enyo: gymnasievalet blev..

har fått besket om gymnasievalet, och det blir frans schartaus för mig.. ville så gärna börja på designgymnasiet men nej, så blev det inte! Bara att acceptera, jag får hoppas på att den är bra. Börjar skolan den 20:e augusti, det är alltså snart :/

anyway, jag  och urre kommer hem imorgon, så får hoppas på att vädret är fint där i sthlm :)

2009 var ett år jag hoppades på att det skulle blir bra, jag ville göra det till ett av  mina bästa år, men nej sa gud.. mitt liv går mer och mer neråt, det har hänt för mkt detta år, saker som jag aldrig ens hade tankar om.. varje gång det händer nått nytt frågar jag alltid varför? med det är en fråga jag aldrig får svart på.
just nu hoppas jag att denna sommar blir bra, jag har vart mkt borta från hemstaden, det är skönt på ett sätt. Att bara komma bort från det vanliga livet ibland..

learn from yesterday , live for today , hope for tomorrow <3


by enyo: lunchrast

hejhej!
Jag och urcil har tagit rast nu från jobbet, men ska snart gå tillbaka när urre har ätit upp sin mat.
Meyan åkte precis hem, så hon kommer vara hemma vid sthlm ikväll. Det börjar bli tradition att hon åker hem utan oss..
Anyway, jag mår iaf toppen, har precis fått reda på lite gossip från sthlm, haha älskar skvaller, så jag hänger fortfarande med i livet där borta :)
Jag hoppas ni alla mår bra, Keep Going' / One Love, Er Enyo

by anna: dagen

Shoosan. Dagen började tidigt för mig. Skulle utföra min hemlisgrej. Efter det åt jag med Abeal och Martin, och sedan bar det iväg till Älvsjöbadet. Det var välidgt mycket folk där och sedan skulle alla helt plötsligt åka och äta på donken så vi följde strömmen. Vi alla tryckte ner oss på donken och efter det följde jag med Hermona och de till Solna. Där chillade vi ett tag, och nu är jag hemma. 
Även fast det känns som att jag har varit över hela Stockholm idag och har hunnit med hundra saker samtidgt så har jag inte tagit ett endaste litet kort med min mobil. Konstigt.
Nu när jag kom hem upptäckte jag 2 brev till mig också. Ett som berättade att jag kom in på YBC, och ett brev från Nytorpsskolan. De skickade med en skiva med alla bilder från balen. Slänger upp några så detta inlägg inte blir så bildlöst. Peace !

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese


Hypemode

En bild på mig och humern också :)

Hypemode, igen

Enyo och Chiren hahah

Avslutar med en skitfin bild på Hanna och Tova


RSS 2.0