by enyo : idag blir det streetstar

Shosan , ja skrev inget igår , men jag orkade inte helt enkelt . min & annas fredag kan ni då se i lisas blogg (idjjut.blogg.se) det var ungefär vår fredag, inte direkt bästa fredagen men det var nice och snacka (tjejernas bästa grej dåra) idag har vi bestämt att vi ska gå på streetstar vi åker dit runt 17-18 tiden I think , de kommer vara afterparty oxå . så jag hoppas på att det blir kul . :) nån mer som ska dit idag ?
ja det var allt jag har och skriva till våra bloggläsare , ni får ha det bra! /

by anna: tråkar

har ni känt känslan av att vara så trött att ni inte orkar gå & lägga er ?
så känner jag nu, så jag underhåller mig med att söka paparazibilder på kändisar. väldigt kul faktiskt. det är roligt att kolla på hur perfekta kändisar är :O
jaja, jag vet inte hur det kom upp men jag har iallafall fått upp massor av bider på chris n' rihanna.
de säger att de inte är eller var ett par, men hallå ni kanske inte visste, men kameran är faktiskt uppfunnen !?
jag blir så avundsjuk men samtidigt är det så gulligt.
bilderna visar ju helt klart att de har varit eller fortfarande är ett par.
tydligen säger chris att det var slut för länge sedan medan andra säger att de fortfarande är ihop.
but i guess that is between them and god.
höhö, helst vill jag ju att de inte ska vara ihop (a)
men whatever, enjoy.

one löööv
laaater <3


  
     

by anna: onödigt & patetiskt inlägg ändå ... (a)

svejsan.
den här dagen var för onödig & patetisk så jag kommer inte berätta om den heller.
det är onödigt att skriva ett onödigt & patetiskt inlägg om våran onödiga & patetiska dag tycker jag. så, ciao !

one löööv
laaaater <3


by anna: kort om dan' & flashbacks

shoo,
enyo glömde helt att nämna att vi spelade BUZZ i skärholmen centrum utanför typ game.
skitroligt & måste bara nämna att fanny & enyo är helt oalmänbildade ! jag vann stort ! hehe,
inte märkte jag att enyo köpte en tröja hah, men jag provade i alla fall ett par chinos & ett par tights. jag måste spendera mina sista pengar på gina tricot (a) så jag köper väl upp de imorgon tror jag.
och nej, jag tänker inte välja skärholmens ib skola. den verkade tråkig, som enyo sa. jag vill gå i en rolig skola. nu återstår bara rudbeck att kolla upp (a)
och till sist, det blev lite förskjutet, men här får ni bilderna från chris brown ! :)
jag vet iallafall hur man laddar upp bilder smidigt nu från telen ;D det är bra ^

one löööv
laaaater <3

ps. jag har fått fram lite, nej MYCKET, insiderinformation om chris fasoner här i sverige som jag INTE gillar. bara för att göra er lite nyfikna .. (a) <3


   
jag & issa i väntan på konserten, fråga mig inte vad jag gör med halsduken

  
maa lööv !

by enyo : dgrna bara rullar iväg

hejsan , har blivit så dålig på att uppdatera, förlåt till M3:s läsare .
just nu sitter jag och lyssnar på Beyonce Knowles/Sasha Fierce - Broken-Hearted Girl, den är så bra, 

Scared Of Lonely är oxå jättebra! från hennes album I Am Sasha Fierce

!
menmen.. min dag började med att jag verkligen inte orkade åka till träningen i huddinge , även fast vi bara hade teori men orkar inte lyssna på det där så jag passade på det och sov lite till , så började 12.20 . skitskönt .
skolan var helt vanligt med 9cp ,en av sveriges stördaste klass , menmen det blir mkt skratt!
efter skolan åkte jag anna och fanny till stan (igen) har varit där tre dgr på rak. menmen nej jag tröttnar inte. vi åt där på bk, andra gången på året, men det där var sista gånen jag åt där, (haha ni komr säkert få hära att jag äter där imorn) anyway, efter lite mat n' snackande på bk bar vi oss iväg till skärholmen där vi skulle på öppet hus (IB linjen) det verkade ganska tråkig haha men vi fick en rolig giad elr vad det nu heter . han babblade som fan om sitt liv oxå, men det var kul iaf. sen gick vi runt i affärer och provade/tittade runt , jag köpte en tröja på ginatricot, kostade bara 99 kr på rean. stannade där ett tag sen rullade vi hem bara, kom hem runt 21 tiden .
Det är fan redan fredag imorn , alltså helg! fifan vad skööööönt. vet ni något kul som händer då ? förutom streetstar, tror inte jag ska gå på de, kostar 200 kr -.- haha orkar inte slösa pengar. haha lite snål (a)
hoppsan , det blev lite mkt skrivit så ska ta och avsluta här / jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo : första gången jag åt på BK i år!

hejsan sötisar!
skrev inget igår, men var i skolan sen efter skolan var jag med kimberlie en stund .
idag skola sen efter åkte jag till stan med M3 , anna skulle köpa klocka sen åt vi på bk.
först gången det här året jag facking åt där!!! täänk, fett coolt, haha anyway sen gick vi runt i lite affärer och sånt, kom hem för en liten stund sen , men nu måste jag avrunda, ska ut till skarpnäck med jojo , vi ska lämna mina småsyskon bara (: , hoppas jag hinner hem till topmodel, men det komr nog inte hända XD
ha det bra! jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by Kimberlie;

Jasmine Sullivan - Bust Your Windows



Trey Songz- Bust My Windows

vem av dom sjunger låten bäst ? the one and only kimmy ;)<3333

by anna: flashbacks 2 u

alooooha. en supertrött anna är här fortfarande.. :(
idag läste jag kenzas blogg, hade hört att hon var backstage med chris brown.
och eftersom att hon skröt så mycket, tänker jag också göra det (a)
efter köande & väntade med isbel & monika i 13 timmar (!), många armbågar i ryggen & jobbiga, sura tjejer fick vi platser längst fram, nöjda & glada som vi ville. jag har fortfarande inte smällt att jag har sett han live än.
tiden tog faktist snabbare än vad jag hade trott & helt plötsligt stod vi där och skrek med han sjungande framför oss.
men nu till skrytdelen. jag har sett:
* CHRIS BROWN
* chris brown sjunga take u down (!)
* chris brown krumpa
* chris brown utan tröja
* chris brown wina på golvet
* chris brown wina mot ett rep (eller vad man ska kalla det)
* chirs browns heta dansare (inte i nivå med han men ändå) :D
åååh listan blir lång. men jag måste bara säga en en gång att konserten var skitbra och den var värd pengarna OCH köandet OCH väntandet. spikat !
ett stooort plus var också att det inte var så överdrivet mycket knuffande. jag tycker det är mycket värre på the voice. dom hade organiserat det hela jättebra, hoho. det enda dåliga jag kan komma på, är att han inte sjöng take u down på scenen, utan på en plattform uppe i luften. jag hade veeeerkligen velat se han utan tröja 1 meter ifrån mig, vem skulle kunna tacka nej till det liksom ? OCH att efterfesten var från 23 år !!! inte för att jag hade begärt att den skulle vara från 15 år, men 18 år iallafall hallå ? inte ens chris är 23, det känns skummt.
juste han sjöng inte heller en av mina favoritlåtar med honom, captive. men whatever han sjöng take u down ! (a)
jaja, jag tycker den här inlägget blir för långt så jag slutar här. nu har jag iallafall delat med mig av det bästa till er :)
jag har bara en fråga till er, har ni sett aladin reklamen när dom krigar i slow motion för att få den sista biten ? när chris brown sjunger say godbye så är det en fet skärm bakom honom. först ser man isabel, sen ser man mig hoppa i slowmotion med öpen mun, som på aladin reklamen fast fulare ! skitful ! jag hoppas verkligen folk hade ögonen på chris där XD. oj nu måste jag sluta (a)

one lööööv
laaaater <3

..det är något fel på min dator & kan inte ladda upp bilderna, lägger ut de snartsnart. imorgon tror jag :) <3


By enyo teiko; finally enyo 's baack!

Nemen tjeenare alla! har inte skrivit på jättelänge sen fan, shame on me!
så det här blir första inlägget som 16 åring faktist , haha fyllde ju år igår (: . jag ska ta och berätta om min helg:
fredag: åkte hem efter skolan, somnade var skit trött vaknade sedan fick jag gäster hem hit, det var nicet plus att jordan och mickis kom hit och sov här, det var fullt hus. världens sötaste bebis var här vid namn obada, jag blev för älskad i han. men tänk att C.breezy va här då! och vissa såg han i gallerian när han shoppadedagen innan, fan att inte jag var där just då!!!!!!!!!! menmen går tyvär inte att spola tillbaks tiden.


Lördag: vaknade ganska tidigt av att lisa messa, skulle åke till öppet hus i nacka . Mandi och annika va också me. Haha alla vi var helt döda, man blev helt lost av att va där, det var så jävla stoooooort! tror inte ens vi var i hälften av skolan. Efter det åkte vi till slussen och tjockade oss genom att äta på donken, sen kom sabina oxå och vi gick till ginatrico och andra affärer där, efter det åkte resten hem och jag åkte in till stan för att möta bim, hon skulle äta, vi gick runt en stund, träffa på folk på vägen . sen efter det skulle jag på middag i skarpnäck, kusin fyllde år . lite släkt och vänr va där, det var skit nicet och god mat n' tårta , sen blev det snack i timmar om allt möjligt, vid 22 tiden gick jag därifrån och åkte till kärtorp, mötte klara elsa och hunden , sedan gick vi hem till dom, chillade där sen kom elsas KATTIGA på g kille, haha jag och klara dog fan!!! (: när kl blev 00.00 var det äntligen min födelsedag, jag och klara skulle baka tårta haha men kom inte på hur man gjorde, haha så vi år klass enkelt:P gottgott! så fika vi och snacka om allt typ. det var skitmysigt. Klara gav den först födelsedagsjramen och julkramen (: coolt va! . sen vid 02-03 tiden åkte jag hem.

i nackagymnasium, helt trötta XD
Söndag: my b-day!tack alla som gratta mig!(: . dagen började skit segt.
..åt middag och tårta här hemma hos mig med familj/släkt , joweria hade lagat skitgod mat. det var jättetrevligt med alla

by anna: trötter

heeeejsaaaaan.
jag har precis kommit hem från karlstad.
jag är heeeeeeeeeeeeeelt slut, i fredags köade man hela dagen & steg upp halv sju, i lördags åkte man till karlstad & steg upp åtta & idag tävlade man på morgonen och steg upp åtta ! fyfaaaaaaaaaan !
jag har varit helt isolerad från omvärlden idag, till er som jag inte svarat på sms till (hur säger man XD), min mobil har oftast legat för sig själv :)
jag skämms jättemycket, jag kom på att enyo fyllde år för typ 20 min sen ! heeeeeeeeeelt sjuuukt.
FÖÖÖÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT, OCH ETT STORT GRATTIS TILL DIG ! big girl now, huh ? :D
ni som inte har grattat henne inom 5 minuter, shame on u !
och aaaaaaaallt om chris brown, my love, imorgon. promise.
jag ska tagga snabbt till sängen nu asså (a) nattinatti (:

one lööööv
laaaaater <3


my beauty's b-day today, sweet 16 :) <3

by anna: hoteldator

shooooooosan.
nu sitter jag här i scandic hotel i karlstad med isabel & vilar mig. isabel har just varit min häst och tagit mig på en ridtur genom hotelet, så mina ben gör ont. höhöh undra hur hennes ben mår (a)
IGÅR VAR DET CHRIS BROOOOOWN KONSERT !
den var BÄST,BÄST,BÄST,BÄST ! berättar mer på söndag eller måndag när jag kommer hem :D
vi kan fortfarande inte fatta att vi såg han, LIVE !
vi kom längst fram iaf, efter 13 timmars köande :O. jaja, mer information om den bästa konserten på söndag/måndag :)

one löööv
laaaater <3

by anna: update

allååh där.
nu ska jag rusa iväg till gulmarsplan & möta nyo and fannö (:
vi ska till kungsholmens öppet hus, vi får se om det är något att ha.
IMORGON ÄR DET CHRIS BROWN SOM GÄLLER ! :D

one löööv
laaaater <3

by anna: pust

jag är äääääääntligen klar med min hemskrivning om första världskriget !
det var verkligen sista minuten för den ska in i morgon, men det var bra att jag inte behövde sitta uppe halva natten. så brukar det bli ibland. jag har blivit bättre på att planera så är det :)
enyooooo, jag håller med fullständigt. usch va sorgligt att lämna vår störda, konstiga, barnsliga, roliga, cpklass ! och usch för att lämna alla vänner, familj allt här och dra till USA. det börjar närma sig. jag har gjort min hälsoundersökning nu & så har jag tagit en spruta... shit
det är bra att jag inte behöver gå om och ta studenten med 94:orna iaf ! no offence till er 94:or men i hope u feel me (;
jaja, vill inte snacka om det nu.
om TVÅ smååå dagar gäller det, på fredag är jag sjuk för jag skiter i, jag vill ha en bra kö plats och om jag kommer efter skolan får jag säkert kolla på någons bakskalle istället för på konserten. Det har jag ingen lust med ! jag har inte betalat 500 spänn för att kolla på någons bakhuvud ! CHRISTOPHER MAURICE BROWN kommer hit till sverige och JAG ska personligen se honom live UTAN någon tv skärm, dator skärm eller bakskalle i vägen !  fyfan vad underbart ! :D
haha, jaja det är några dygn kvar :)
i'm out


one löööv
laaaaater <3


kasta rihanna bara,
i'm available ! ;D <3

by enyo teiko; Öppet hus i fryshuset idag

hejsan , ganska länge sen jag skrev , jag ber så hemskt mkt om ursäkt (a)
idag har jag vart i skolan , efter school åkte jag hem vräkte i mig maten och sedan åkte jag och mötte bim i gullmars , vi åkte till frysen där det var öppet hus , mötte anna där och sedan gick in och satte oss . dom snackade på och sedan var det lite uppträdanden , dans och en rockgrupp typ .
sen lyssnade vi på några människor som babblade som fan , asso jag höll på och somna , så tråkigt var det att lyssna på de -.- . men naaj , frysen är inget gymnasium som jag vill börja på dirket . så det var min tisdag , bara början på veckan men imorn är det ju onsdag (jobbigaste dagen) sen efter onsdag är det ungefär slutet på skolvecka! :D alltså jag tycker veckorna bara rullar på här , och snart har vi ju förfan nationella proven , självmord fan! haha okej kanske överdriver men jag är så nojjog för dom där skrämmande proven , längtar bara till sommaren. Fast på ett sett längtar jag inte eftersom man lämnar grundskolan , sin klass och alla andra därifrån -, det komr inte vara så kul . och när sommaren har kommit så är det inte långt kvar tills min käraste anna lämnar mig i sverige och åker till usa 1 år! ja , så det är det jag inte ser framemot till somren annars vill jag bara ha sommar sommar sommar , värme sol och bad! :D
men ska inte längta för mkt .
Oj ser att jag skrev lite mkt , men det blir så när man inte har skrivit på ett tag , haha var tvungen att skriva av mig lite . men jag avrundar här då , ni alla får ha det bra /  återkommer med enyos liv snart igen <3

by anna: stress

alåalå, sry guys men jag hinner hinner hinner verkligen inte blogga idag.
jag har en hemskrivning om 1 världskriget ! den ska vara klar på torsdag !
jag återkommer någon annan dag :) 
en liten kommentar  bara till de som har tänkt lite på ybc. skolan måste vara vääärldens fräääschaste ! så jävla snygg !
plus att man arbetar med laptops ! ett litet minus är att att det inte går så mkt elever där eftersom att skolan är ny men whatever.

one löööööv
laaaater <3


bild från lördags, gals <3

by enyo ; 10 dgr kvar tills min 16 års dag :)

Tjenare , alltså tänk att det redan är fredag imorn! så sköööönt! haha :)
idag har jag först vart i skolan sen efter det träffade jag lisa, vi gick hem till mig för att planera hur det blir med festen vi ska ha :) , återkommer senare hur det blir med den . haha snackandet tog några timmar så nu precis gick hon . ja det var allt. nu ska jag sluta skriva ,AJUSTE DET ÄR EXAKT 10 DGR KVAR TILLS MY B-DAY! :) ha det bra! jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: tvtittande

hejsvejs.
uuusch igår somnade jag med feber & idag vaknade jag med feber, men nu mår jag rätt bra faktiskt. är lite snurrig bara (a). det har inte hänt så mkt idag, men något jag måste ta upp är när jag kom hem och slöade framför tv:n. jag satte på mitt tyska (-.-) mtv. juste föresten är det någon mer som diggar RUN'S HOUSE lika mkt som jag ! :D säärsklit den lilla killen, han är så jävla sköön ! muhaha. aja whatever. efter run's house visades ett pogram med paris hilton.
ÅREEETS MEST PATETISKA PROGRAM, SPIKAT! fyfan. det heter bff & det går ut på att paris ska hitta sin "bästa vän", det är ruskigt likt tila teqila & det är så jävla mobbat. varje vecka så är det utröstning & så skulle dom göra en makeover !? asså hur ytlig får man bli ? dom som vägrade att göra makeovern "litade" inte på paris enligt henne så dom blev hon besvikna på. att paris kan komma på en sådan hjärntvättad idé för att få uppmärksamhet är jag inte förvånad över, MEN att deltagarna verkligen gör allt för henne & tror att man kan bli bästa vän med någon på det sättet är riktigt skummt !
eller är det normalt ? vad tycker ni ?
dagens tv program asså... (a)
det var allt för mig.

one lööööv
laaaaater <3

    
patetiskt vs tungt

by enyo ; trött onsdag - chill med klara

Hejsan sötisar! som ni ser har jag blivit skit dåligt på att skriva , hinner aldrig för skolan gör mig så trött speciellt onsdagar, känns som evigheter.
men idag har jag bara vart i skolan skulle igentligen möta lisa och checka på en lokal men blev inte så , vi gör det imorn istället tror jag :) .så åkte hem efter skolan och sen träffa klara , vi chillade bara och sånt. det var skit länge sen ja träffade henne, så det var nice, jaa hon gick precis. så nu snart börjar top model som jag ska se :) är skit trött idag så ska försöka lägga mig tidigt, men har faktist inget mer att skriva haha men jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: på youtube finns allt

hoho, jag gick in på therese blogg (thresrojo.blogg.se) och hittade ett roligt videoinlägg från youtube hon hade lagt up. när filmen var slut (och jag hade skrattat & spolat om och om igen klart) så kom det upp mer filmer på, "Chris Crocker" som han heter, man kunde kolla på. jag tryckte på en som verkade rolig & det var den också.
killen är gaaaaaaalet skön. i dig u man !
..or women ? vad du nu kallar dig (:
höhö, tänkte dela med mig iallafall.
en sak till bara; i think everybody should watch n' learn, this is the right way 2 handle haters, just don't care, be strong, and keep being u !
GO Crocker !



one löööööv
laaaater <3

by anna: salesalesale

tjihoooo.
har inte skrivit på ett tag, har varit urtrött med skolan & allt.
men idag tänkte jag skriva en snabbis. jag är glad idag (a)
min dag började med att jag drog in (ensam) till stan för att köpa ett par skor jag hade sett för mitt presentkort på nk.
det presentkortet som dom idioterna som snodde min jacka hade kastat ut på perongen, haha suckers. dom fattade nog inte att det var ett presentkort på 500 kr. höhöhhö !
jaja, där köpte jag ett par lila skinnconverse på rea ! :D sista i MIN exakta storlek. jättebra ! jag var nästan helt säker på att dom skulle vara slut. så blir det alltid för mig, jag hittar något fint väntar med att köpa det & så finns det inte längre. så det mesta jag köper är impulsköp (a)
menmen, that's life. sedan tog jag iaf tåget till mormor & morfar och vi åkte en sväng till skärholmen för att hitta jeans till mig.
på JC hittade vi ett par deminbird jeans för ca 200 kr (!!), en jacka som hade kostat 1000 kr fick vi för 150 kr, och en tröja som hade kostat 500 kr fick vi för ca 170 kr (!!!!!!!!). det var rea på rea så från och med idag älskar jag JC :D !
hähä, sedan åkte vi hem till mormor & morfar och åt mat ! gott&trevligt.
nu tänkte jag avlsuta mitt usla blogginlägg.

one löööööööv
laaaaater <3

by enyo : Rubriklös!

Oj ser att ingen av oss har skrivit på ett par dagar , jag har inte "haft tid" helt enkelt :P och anna och bim har säkert inte heller det. menjag berättar om min helg snabbt bara : 
Fredag: var med M3+simet i stan , sedan åkte m3 till en "fest" i tallkrogen , som inte var så bra sådär stanna vi inte länge. efter det åkte jag hem med anna och chillade .
Lördag: ja igår kom jag ut vid 6-7 tiden , mötte anna och simona istan där vi skulle bestämma vad vi skulle ta och hitta på , där istan var typ skit många . vi hittade luwam sara , typ hennes kusin och fanny där . dom slulle äta på donken sen efter det mötte vi mona och haben , vi stod där och planera vad vi alla skulle hitta på tillslut blev det att typ alla åkte hem förutom jag anna fanny och sara så vi åkte till cafet i solna , chillade där och sånt sen åkte vi till näckrosen eftresom det var nån fest där , men blev tydligen inte av . eller ja venne om den blev av men vi gick inte dit iaf för att vi inte kunde vägen xD så vi åkte bara hemåt. haha det var min lördag dåra .
Idag har jag bara tagit det lugnt // Jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; första riktiga skoldag idag

Hejhej :) skrev inget igår så skriver om gårdagen lite kort: hade det onödiga mentormötet i 10 min i skolan , efter det åkte vi in till stan  för att köpa present till lisa som anna redan har berättat men iaf sedan åkte hem fixade mig sen möttes M3 och gick hem till lisa där hon hade sin trevliga tjejmiddag eftersom hon fyller år idag! det var kul och tårtan hon hade bakat var galet god , haha :D   Idag var det den första riktiga skoldagen år 09 , dagen kändes lång och har inte heller ställt om dygnet , skitjobbigt! efter skolan gick jag och hämta syskonen från skolan eftersom jag passar dom idag, men idag ska jag gå och lägga mig tidigt, är verkligen jätte trött -.- Jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3
Lisa Akuette
Idag är det my friends b-day, hon blir 16 hela år, storflicka fifan! :)
Congraatz my beautiful!
Hoppas allt är som det ska och att du får en underbar 16årsdag, tack för igår.
och till er som inte har grattat denna underbara än måste ta och göra det snart! :)ni som står henne nära
har ju hennes nummer , annars är det bara och nå henne på fejjan (lisa akuetteh at facebook) så ta och gratta min ghanianmulatt nu / puss från enyo


http://idjjut.blogg.se

by anna: seg dag

hej alla,
första riktiga skoldagen idag dåra, jag höll på att somna fleeera gånger. jag håller på att försöka ställa om dygnet, men det är jättesvårt. usch ! från att ha vaknat vid två till att vakna halv sju. det är ju typ tortyr (a)
jaja, jag trodde aldrig skoldagen skulle ta slut men det gjorde den faktiskt (;
nu är jag hemma & det finns inget gott att äta som mellanmål så jag vispade ihop min älskade sockerkaksdeg :D den är god & den mättar magen. höhö, perfekt  innan träningen sådär (a)
kolla ut genom fönstret en gång. VI HAR TRÄNING UTE (!!!!!!!) I EN TIMME, sen går vi in i gymmet. HERREGUD, hoppas att dom skippar ute träningen. jag vet inte hur jag ska klä mig för att inte frysa ihjäl.. :/
jaja, vi får se hur det går.

one lööööööv
laaaater <3

by anna: igår, idag, nu

tjenixen.
jaa, de flesta dagarna efter nyår har jag varit med enyo & hon har ju ändå skrivit vad vi har gjort. såå jag tyckte att det var lite onödigt att skriva samma sak igen - hope u don't mind :)
igår var jag med issa, ma homie. vi åt först på bk & sen drog vi till henne & skojade. vi fick mer mat där. sen åkte jag hem & då hade mammat lagat mat till mig :|. jag åt middag 3 gånger igår, MMAAATVRAK.
idag så var jag i skolan i ungefär en halvtimme, mitt möte började 12.50 slutade 13.00 men jag väntade på enyo vars sitt möte slutade 13.20 (: sen drog vi in till stan, letade födelsedagspresent till lisa & nu sitter jag här med min tacochipspåse (det var det ända goda som fanns här hemma -.-) framför datorn.
nu ska jag snart börja fixa mig känner jag, kl 18.00 blir det nämligen middag hos lisa, sin sista dag som 15 åring. my god. sweet 16 & det var inte länge sen jag fyllde 15. jag känner mig efter (a)
jaja, vill inte fastna här & komma försent

one löööööv
laaaater <3


by enyo : jullovet är slut :(

Shosan alla :) . tänka sig att jullovet är slut :/ börjar skolan idag / imorn , fast börjar klockan 13.10 och det håller endast på i 10 min , haha låter helt sjukt men de är sant . har typ bara ett möte med min mentor . :)
idag vaknade jag klockan 4 på dagen , tänk hur det ska bli att ställa om dygnet , knaaaas! men det måste gå på nått sätt . sen senare på kvällen kom djamilia hem till mig vi har bara chillat , hon ska sova över här :) det var allt jag hade att skriva //  jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; Im baack :)

Alåjsan, ja har typ inte skrivit på några dagar men det beror på att jag typ inte har gjort nått speciellt på de senaste dagarna , finns typ inget att göra . har bara chillat typ hemma hos mig med flickorna .
Ja idag/igår ( 5 januari menar jag iaf ) var det sista dagen jag kunde vara ute sent eftersom facking skolan börjar på onsdag , så imorn måste jag komma i säng i tid . Igår hade vi lite tjejsnack anna sov här hemma sen senare kom aisha och ameyo . så vi snackade lite , eller lite och lite hela natten , haha jag och anna gick och la oss halv 8 på morgonen , tänk då brukar jag fan rusa iväg till skolan . men jag sov bort hela dagen , vaknade klockan 5 då hade det hunnit mörkna ute . Men vi kom iväg ut vid 20 tiden och träffade flickorna . sen lite senare åkte jag och anna hem med klara hem till henne och chillade och sånt så kom hem för inte så länge sen . ajuste nadia fyllde ju år idag elr igår eftersom klockan är över 00.00, men iaf  grattis på dig
Jaamen det var alltså allt jag hade att skriva för ikväll . //  jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: skvallersamtalsdag

aloha.
idag vaknade jag sent, åt frukost sent & kom ut sent IGEN ! fan det här får inte bli något mönster nu också, slösa bort halva dagarna på att sova är inte bra !
jaja, jag gick till stan med ameyo som gjorde ett misslyckat försök på att försöka lämna tillbaka sin klänning, då gick vi och åt istället. burger king som vanligt. där berättade ameyo om sina livshistorier, riktigt skojigt. sen kom simona direkt från träningen och joinade oss. samtalsäment blev skvaller. hohoho tjejers bästa vän.
så nu är min hjärna proppad med roligt, nu kan jag sova bra. höhö skoja (a)
efter det rullade vi till tuben & tog första bästa tåg till familjen teikos hem. & gissa vad vårt samtalsämne var där ? ;D

one lööööööv
laaaaaater <3


by anna: cinema (:

äääääääääääääääääntligen inne i värmen.
mina händer & fötter håller på & tinar så det här inlägget kanske blir lite kansigt. det är lite svårt att skriva.
idag vaknade jag sent, åt frukost sent & kom ut sent.
klockan halv7 åkte jag in till stan, en riktigt onödig sväng, med mrwet & enyo.
efter typ en kvart taggade vi till bandhagen där vi skulle möta resten & ta bussen till heron city.
filmen vi såg var TWILIGHT. (jag vet är lite efter & ser den nu) men jag tyckte den var jättebra verkligen ! 5 plus. trodde den skulle vara lite töntig med vampyrer & allt men nejnej. mrwet satt brevid mig & hon hade redan sett filmen en gång, jag fick veta lite grejer i förväg -.- höhö men jaja. den var bra ändå.  längtar bara tills tvåan kommer ut, för det måste ju bara komma en tvåa, right ?
det är riktigt svårt att komma hem på kvällen/natten kommunalt verkligen, fyfan.
meen, vi kom hem tryggt & säkert & nu sitter jag här och skriver det här med ishänder & isfötter.
jag måste sätta på mig ett par raggsockor.

one lööööv
laaaaater <3

  

by enyo ; andra januari 2009

alå sötisar (: idag på dagen har jag typ bara sovit och sånt , bara tagit det lugnt . sen senare på kvällen vid 9 tiden gick vi på bio och såg äntligen twilight med flickorna,den var galet bra, tyckte jag iaf! :) så kom precis hem .
 ..och ja ni såg vad anna skrev , och ja det är helt sant! min lilla flicka lämnar mig här i sweden ett helt jävla år, det var planerat att enyo också skulle åka iväg men planerna ändrades så hon åker iväg till usa . så det här halvåret ska vi har riktigt kul tillsammans, det lovar jag :D / /  jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by anna: bye 2008

hellooo alla 2009 människor ! kan ni tänka er att 2009 är här ! det kan inte jag. 2008 förblir nu historia...
nyår, som började med buffe på resturang, slussen vid 12slaget & slutade med fest i hagsätra, blev också bra. tack åt er som gjorde min dag !
meeen, jag måste bara tacka alla ni som har gjort mitt år till det bästa 2008 jag någonsin kommer att få uppleva, höhö (a)
allt kan inte alltid vara bra, men utan mina nergångar skulle mitt liv inte se ut som det gör idag. så TACK till er som har gjort mitt liv surt & TACK till de flesta som har gjort mitt liv glatt' !
tvåtusennio, heeelt sjukt. mitt nyårslöfte är att leva livet till fullo bara. det är inte så bara, men ändå, & ni måste hjälpa mig. ge mig roliga stunder det här året, det här året måste vi ha kul och flippa ! leva livet helt enkelt ;D.
because i have something to tell u guys. det här året, i sommar åker jag till usa-landet & stannar där i ett år. yeah believe it or not, but that's just the truth. my truth. & därför vill jag att det här halvåret ska bli det bästa ! har inte velat berätta det iaf det inte skulle bli av, men nu finns det ingen återvändo. 2 delbetalningar är redan betalda. det är sorligt, roligt, spännande allt på en gång. menmen, den dagen den sorgen som man brukar säga.
ett tack igen till mina nära & kära, jag ser fram emot det här året med er !

one löööv
laaaaaater <3


    
ett litet smakprov från igår,

by enyo ; 1 januari 2009 <3

Alå sötisar , det här blir mitt första inlägg 2009 , coolt va .
Jag berättar min nyårsdag . Den började med att vi åkte till globen eftersom jag köpte skor , efter det åkte jag hem fixade mig där , sen kom sofia ,urcil och aisha . Efter att jag var klar åkte jag och anna till flempan för att fixa grejor och därefter åkte vi direkt till resturangen där alla flickorna satt med sina fina kläder, haha vi kom lite försent eftersom vi var tvugna att åkte till flempan men tillslut började vi äntligen äta, det var gott men jag blev galet mätt! Ja sen runt 23 tiden åkte vi in till slussen , var där vid 12slaget och vipps så försvann år 08 och vi var plötsligt inne på det nya året 2009! :D sen strax efter åkte vi till en fest i hagsätra stannade där tills alla börja få panik och var tvugna att gå ut därifrån eftersom nån hade ringt polisen o blablabla .. kom hem halv 4 ungefär . anna och jordan sov över hos familjen teiko, anna väckte mig hela tiden men vaknade typ helt 16.30 . men det var allt , idag ska jag bara ta det lugnt orkar inte göra nått :D
 nyårslöften :
♥ har bestämt att jag ska börja skriva dagbok varje dag där jag skriver ner typ allting, haha garva inte :D men det är så roligt och läsa det sen när man blir äldre . så har bestämt att de är ett måste!
♥jag och dayhana har bestämt att vi inte ska tugga lika mkt i år , speciellt inte på bk!
♥ inte bränna upp pengar på skitsaker :)
♥leva livet helt enkelt



/  jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


fler bilder finns på min facebook  ( enyo teiko )


by Kimberlie :

Hejsan svejsan !
Idag åker jag till Lund för att spela Lundaspelen ( en Basketcup). Kommer hem på måndag den 5 januari. Men jaja måste stänga av datan om ja vill hinna med tåget :)
Happy new year i efterskott, tha one and only Kimberlie :)<333

RSS 2.0