by enyo ; kanksa blir sista enyo-inlägget för i år!

OMG , kan ni tänka er att vi snart tar farväl till det historiska året 2008 och går in på ett helt nytt år, :)
vill bara säga till alla er som har varit vid min sida det här året , ni har gjort 2008 historisk! glömmer aldrig året , mycket nya saker har hänt , både bra och dåliga men jag tackar för allt!
ja men det här kanske blir sista inlägget från mig iår , får se om jag hinner skriva nått mer , men min sista dag på året ser ut såhär: åker till globen och köper svarta klackskor eftersom att jag inte har köpt några än -.- sen efter tror jag att vi åker till flempan sen tar vi och åker till nån , klara tror jag det blir fixar oss , stressar oss och rullar iväg till middagen i hötorget och börjar äta vår goda mat :D efter det får vi se vilken fest det blir , något tipps ? jaja iaf sen vid 12 slaget går vi in på ett facking nytt år!!!! :D haha fattar inte hur det här året kan ha rusat iväg så fort , får se hur 09 blir då . Men ska sluta det här kanske-sista-enyo-inlägget-för-i-år (: tack alla för ni gjorde 08 historiskt! ÖNSKAR ER ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!! / peace n' love från er enyo ♥

by anna: mad

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYBACKTIME !
just wait n' see, whoever u are...


by enyo ; varning för lång text (:

Hejsan svejsan , enyo är tillbaka (:
skrev inget igår för att jag kom hem rätt sent , ska ta och berätta om den "underbara" dagen
det började med att jag åkte in till stan med klara urcil och cecile , sen kom mrwet . vi åt och gick runt lite , efter ett tag kom anna och en stund efter kom simona. cecile åkte till sin träning och urcil var tvungen att vända hemmåt . sen senare på kvällen åkte vi till fest i husby, bella fyllde år och hade ordnat en fest , vi lekte smarta och lämnade in jackorna i garderoben som dom skulle ta hand om. men iaf det var nicet där . först innan hade hon fixat fika åt tjejorna och sånt , alla var uppklädda och skitfina haha så kommer vi helt luffiga , menmen senare bytta folket om till lite mer chillkläder och folk börja komma , det var rätt många där . sen runt 23 - 00 tiden märker djamilia att annas jacka har blivit baxad :O vi får panik och tittar om det var sant , och japp det var det , hennes olivgröna fjäll is gone -.- så allt blev knas och vi missade sista tuben (tunnelbanan) som gick 00.58 , och nästa gick kl 5 på morgonen! Men sen kom simona på att vi kunde ringa hennes mamma och fårga henne om hon kunde hämta oss , snäll som hon är så gjorde hon det :) hon sjussade oss till årstaberg där vi kunde ta nattbussen typ kl 2 . så jag anna och ameyo som kom senare till festen fick vänta där en kvart . haha frös ihjäl! och anna hade ingen jacka :S skitsynd! sen kom vi till gullmars där vi sa hejdå till anna , vår buss kom om några minuter , men smart som ameyo är så springer hon till seven eleven för att köpa brownies , jag väntade vid busshållsplatsen bussen kom utan henne , sen var han fett otrevlig och kunde inte vänta en enda sekund , så den åkte iväg utan oss och vi fick vänta nästan en hel timme där i kylan , inte kul . så kom hem runt 4 tiden , men mami sov som tur var. det var gårdagen de , haha skrev lite för mkt men ska sluta nu // jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by Kimberlie: jobbig måndag

Hejsan svejsan!
Idag var nog den jobbigaste dagen på lovet, ja hade två träningar den ena började 13.30 och slutade 15.00, andra träningen började 17.30 och slutade 19.30. Visst ni tycker säkert inte de låter mycket men ja har inte tränat på typ tre veckor, plus så har ja två träningar i morron. Från att ha tränat fyraa gånger i veckan och plus match varje helg, då kan man säga att ja känner mig otränad.
men jaja man ska inte klaga, vet att de finns folk som har de jobbigare :p.
Annars rullar allt på som vanligt , lite sjuk bara :)
Aja nu ska ja stänga av datan, håller typ på att somna, peace n' love tha one and only Kimmy ;) <33                                                                                                                                 


by anna: chill söndag as usual

alååsan.
idag har jag handlat lite på rean.
ett par skor för 199 kr & så gjorde jag ett impulsköp på Gina Tricot (89 kr) några minuter innan stängningsdags. jag ryckte åt mig en fin kofta & höll tummarna att den satt bra på. det gjorde den också (: så gjorde jag även med mina jeans jag köpte häromdagen. dom var lite tajta & för korta, menmen vem bryr sig med lite vilja får jag på mig dom & om jag har converse eller uggs så ser man inte att dom är för korta :D smartsmart. efter det drog vi (M3 & simona) hem till simona & chillade. vi fastnade framför datorn, på youtube rättare sagt, vad vi kollade på där får ni inte veta. (INTE porr !) höhö.
menmen, jag måste tvinga mig till att sova nu för jag ska upp tidigt imorgon. NIO ! -.-

one löööv
laaaaater <3

by enyo ; om nyår!

ajuste för oss flickor som ska äta tillsammans på nyår, vi har bokat bord nu kl. 20.00 på Mongolisk buffe ,  så hör av er om det är nått !
och för er som vet nån bra fest denna roliga dag , hör av er! :D annars var det inget mer planerat, Pejjs ♥

by enyo : snart tar vi farväl till år 2008!

Shosan , har tänkt på att vi nästan inte tagit några foton alls på det här lovet , det är lite dåligt  -.-måste försöka bli bättre på det!
men jag berättar lite om min dag . (27 december 2008)
det började med att klara väckte mig, haha ni skulle sett hur obekvämt vi sov inatt. Vaknade typ 100 gånger :P men iaf , sen efter ett tag åkte vi in till stan med simona ameyo kimberlie och jordan , där mötte vi urcil mrwet och cecile . vi gick runt lite , sen satt vi och chilla. efter ett tag var bim tvungen att tagga , sen kom anna när vi satt på bk, sen kom aisha som vi inte hade sett på en vecka eftersom hon varit i gbg . och blablabla..
senare var det bara jag aisha klara anna simona kvar , vi åkte till festen i sätra, men när vi kom fram var aisha och klara tvungna att tagga , vi mötte mona och haben och till slut kom vi fram till festen som var helt keff :P men vet inte hur den slutade . så jag kom hem för inte så länge sen , idag ska jag försöka att inte somna så sent menmen det var allt jag hade att skriva så jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; TJINGELING!

skrev inget igår hur min dag blev . men vi åkte ju till stan hittade 1 tröja och 2 klänningar faktist (:
sen efter hade jag chillkväll med klara hon slagga här . haha vi var lite på bushumör så vi busade lite , hahah skitkulfaktist (:
sen på natten kom ameyo o jordan in till oss , så vi chillade och sånt bara . det var allt . Idag ska jag åka in till stan nu snart . vi håller på att fixa oss sen är simona påväg hit . tror kimbelie också ska följa med men hon har inte hört av sig . jaja, ska ta och messa henne , så vi åker in och tittar runt lite . sen får vi se vad som händer efter // men jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: annandag jul

HEEEJSVEJS !
hoppas ni inte har saknat mig för mkt (a), nu är jag iaf. hemma igen :)
vill bara tillägna en stor grattulation till kimberlie som är back on track ! roligt roligt.
jag är alltid (?) på bra humör, men idag är jag på ovanligt bra humör, julen gör en gla' , that's a fact. hehe,
det är ju också mysigt att ägna tid med hela familjen tycker jag, tralala
såå nu tänkte jag att jag skulle checka av min lista om hur jag förutspådde mina dagar i jul (:
det här förutspådde jag:

24/12 : julafton - glad (men ont i benen)
25/12 : juldagen -  lite sur över att julafton redan är förbi & pillar på julklappar om & om igen
26/12: shoppa lite MELLANDAGSREA
..& såhär blev det:
24/12 : glad och INTE ont i benen faktiskt. så ett halvt rätt till mig.
25/12 : ja, jag blev lite sur över att julafton redan var över & ja, jag pillade hur mycket om helst på mina julklappar. så TVÅ hela rätt till mig ! (jag blev väldigt nöjd med mina julklappar förresten)
26/12 : oja, jag shoppade :) con mis abuelos (med mina morföräldrar, ni som inte har valt spanska) faktiskt. vi drog till skäris & sen till heron city (media markt). jag köpte, eller fick, ett par svarta jeans med hög midja 199 KR (!!!!), och en stor väska också för 199 KR :D yyyääääy. altså ett till rätt till mig.
4,5 / 5 rätt hitils dåra & det lutar mot att jag är synsk ! :D höhö
- anna <3 mellandagsrea, det är något som är säkert.

one löööv 
laaaaaater <3


by; Kimberlie ;)

Hejsan svejsan igen ! :D
Idag har ja inte gjort så mycket, mest bara suttit framför tv:n och slappat. Igentligen skulle jag in till stan för att kolla om det fanns nåt på mellandags REA'n, men nej nej de orka jag inte.
De som har vart höjdpunkten idag är väl att jag har klippt mig, de blev ganska bra förutom min lugg den blev lite för kort men annars är det helt OK.
Aja nu ska ja stänga av datan och spendera lite tid med min mamma,  peace n' love tha one and only Kimberlie <33

by enyo : mellandagsrea

Shosan alla bloggläsare :)
haha tänkte att jag skulle åka in till stan tidigt idag . men nej , det blev inte som planerat .
haha men nu snart ska jag åka in med ziz , får se om jag hittar lite saker :) det är ju mellandags rea , BÄÄÄSTA! :D
så det kommer säkert vara proppat där , menmen kör bara!
sen ska djamilia sova över här hos teiko , så får se vad vi hittar på sen . // men jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen.
Peace n' Love to Ya'll ♥


by enyo : dagen efter jul

nemen ser man på kimberlie är tillbaka igen , jippiie :D
haha men idag ( elr den 25:e ) var det exakt en månad tills ma b-day! :D haha tiden går snabbt fifan !
men idag vaknade jag galet sent . så jag har bara chillat hemma med klara n' simet . vi hyrde film (this christmas) . haha den var tung faktist :) och imorn blir det SHOPPINGTIIIME! :) haha rea rea rea . men det var allt för idag mer får om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv imorn igen. Peace n' Love to Ya'll ♥

by; Kimberlie, I'M BACK ;)

Hej hej !
Äntligen har jag internet igen, efter två månader. Hoppas inte ni har saknar mig för mycket bara, fast de ha ni väl inte så mycket som Anna och Enyo  har skrivit. Men glöm inte att ja också är en del av den här bloggen ;)
Annars är allt bra, lite förskyld bara och ont i halsen.
Men jaja ska stänga av datan nu, peace n' love tha one and only Kimberlie <33


by enyo ; några min kvar tills julafton är slut

Alå , ja nu är det bara några minuter kvar tills julafton är slut och vi går över på ett nytt datum . Hoppas alla har haft det trevligt idag . Idag har jag vart med släkten, ätit mig tjock och sånt . sen som "tradition" så är sofia med oss, så hon sover över här hos oss inatt :) //  jag återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) jullov snart igen. Peace n' Love to Ya'll ♥


 


by anna: X-MAS !

- finaly, dagen vi alla väntat på !
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUUL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTT FOOOOOOOOOOOOOLK ! <3 :D
peace n' lööööv <3













by enyo : kl 00.21! God Jul sötisar! <33

ENYO ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIG GOD JUL UTAN SNÖN! :)
Nu äntligen är det julafton 2008 och jag var faktist ute med klara då . 
så hon var den första jag såg på julafton i år , fett coolt!! :)
Så jag kom hem för inte så länge sen . men iaf  idag (eller igår kan man säga, men menar den 23:e dec.) har jag vart i globen och julhandlat lite med simet , sen satte vi oss på ett mysigt cafè , där satt vi och fikade i några timmar, haha . snackade om olika saker och sånt, vi orkade aldrig lyfta oss upp från stolarna , menmen till slut gjorde vi det och åkte hem , kom hem vid åtta tiden. sen har vi vart med klara, chillade här hemma ett tag och sånt :) så det var min dan före doppar dag :) och snön sviker oss i år också -.- det tycker jag är dåligt! menmen sånt är livet.. / / jag återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) jullov snart igen. Peace n' Love to Ya'll ♥

by anna: dan' före dopparedan'

23/12 idag då, en dag till självaste julafton & det känns inte som det var så länge sen vi hade sommarlov... :/
ingen jävla julkänsla har vi fått heller, inte vi här i stockholm iallafall. 
joo lite,  det har varit lika stressigt & proppat på stan. exakt som det brukar vara.
nu är allt klart, några julklappar ska slås in & jag väntar på att morfar ska hämta mig & julklapparna. mamma kommer imorgon eftersom att hon jobbar till två..stackarn. fyfan va tråkigt att jobba på julafton (tror jag iaf, det kanske är jätteroligt). 
menmen, mormor & morfar har också dator & hela rubbet så jag bloggar där också (:
jag är nog bara där en dag eller två. 
det är konstigt, man stressar, slösar pengar, får panik i veckor bara för julafton. dagen varar liksom i 24 timmar sen är den över. dagen man har planerat i veckor. det är sjukt.
jag låter som värsta julhataren, men tro inte att jag hatar julen, jag älskar julen ! 
...OCH jag hade rätt, jag julshoppade det sista i panik idag. precis som jag förutsedde ! hehe, synska anna (?) :D
laaaaaater <3

by anna: deprimerande

jag har tråkigt så jag ska spå min framtid lite utifrån hur väl jag känner mig själv...
jag ska checka varje dag & se om jag är synsk på riktigt (:
23/12 : paniiik julshoppa sista
24/12 : julafton - glad (men ont i benen)
25/12 : juldagen -  lite sur över att julafton redan är förbi & pillar på julklappar om & om igen
26/12: shoppa lite MELLANDAGSREA
27/12: shoppa lite MELLANDAGSREA
28/12: shoppa lite MELLANDAGSREA
29/12: köpa nyårsklänning (iaf tänka att jag ska göra det)
30/12: hysterisk måste verkligen köpa nyårsklänning
31/12: nyår - jippie ändå lite smått galen av att tiden går så snabbt
1/1: pusta ut
2/1: ekoooooooo i plånboken
3/1: panik, snart skola
resten av månaden: önskar att jag hade tänkt lite ekonomiskt

- jag hoppas att jag inte känner mig rätt


by enyo ; jullov 2008 - måndag

hej sötisar :)
ja jag kom precis hem eftersom min mami var lite på flipp humör , jaa.. undra varför(?) så åkte hem rätt tidigt, men när jag kom hem sov hon ändå.. menmen var endå rätt trött .
 Idag åt jag först med ziz i årstaberg medans ameyo var ute och snackade med jordan i hundra år! sen åkte vi till skärholmen, tittade runt på julklappar och kläder och sånt med simona ziz o ameyo , var där ett tag . sen var vi i stan och efter det åkte ja o anna till simona , stannade där en liten stund sen var vi tvungna att rulla hemåt.. / men jag återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) jullov snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by enyo ; fortsättning på söndag

jaa , jag åkte och mötte simona . Vi åkte hem till henne och chilla , snacka och sånt bara . Det var chill där :) kom hem för inte så länge sen, så den här söndagen blev helt lugn helt enkelt :) får se vad morgondagen bjuder på / så jag återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) jullovs-måndag snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by enyo ; jullov 2008 - söndag chilldag

Shosan käraste läsare, Idag har jag vart i stan med ziz :D vi åkte runt 15 tiden , stannade där tills det stängde , provade olika klänningar till nyår och sånt (: hittade några söta, antingen ska jag ha en lila klänning med lila klack , eller så har jag en röd klänning med röda klack till , får se vad det blir . Jag köpte lite saker där i stan , så kom hem för ca 1 timme sen. Nu ska jag åka och möta simona, vi får se vad vi hittar på men tror vi bara ska hem till klara och chilla där om hon inte skulle på bio . annars får vi se vad kvällen bjuder på :) / återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by enyo : jullov 2008 - första dagen blev såhär :

ja skönt med lov!
det började med att jag vaknade vid 1 tiden, mötte freddy i stan vid 4 tiden. Vi tittade runt "ögonshoppade" , såg lite fina kläder som jag ville köpa, efter ett tag kom kimberlie med sitt dåliga humör. Haha först var hon skit sur, eller hon kallar det att vara trött :) men sen taggade freddy hem, skulle typ äta så var kvar med bim. Efter ett tag blev hon på bra humör. Shanice kom till oss, vi satt där på BK. Yo satt där med oss ett tag, haha han är största inbjudarenXD anna kom vid 7 typ, vi alla åt . Gick upp till lava(kulturhuset) var nån sak/fest där, det var chill där :D vid halv 11 taggade vi till en annan fest, abel & abels fest typ, i solna. Den var helt död först , men mot slutet började folk hypa, festen var sådär. Så nu sitter jag här hemma, kom hem för inte så länge sen, skittrött -.- har ingen aning om vad som händer imorn , men vi får se . Och alla , det är bara att hojta om ni vet nått roligt som händer :D  haha oj , serman på. anna hann skriva före mig idag, märkte det nu , vi kanske skrev  liknade menmen , ska sluta skriva nu så jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: jullovslördag

shoooosan världen !
nytt blogginlägg till folket dåra.
idag började min dag med inslagning av paket, vi hade nämligen julklappsutdelning på träningen. alla skulle köpa något för högst 20 spänn (20 spänn!?). jag köpte TVÅ hela chockladkakor OCH 1 chipsburk ! tänka sig vad mycket man kan få för 20 kr på lidl ! :) direktimporterade saker höhö, men goda. själv fick jag ett par söta örhöngen (:, tack.
själva träningen gick pissdåligt, vet inte varför. trött kanske, jag skyller på tröttheten. men nu ääääntligen har vi lov ! kanske kan vila ut mig lite.
efter träningen, gick jag hem. när jag var klar drog jag till bk och käka med enyo, kimberlie & shanice (RIKTIG HATKÄRLEK TILL BURGER KING SOM SNOR MINA PENGAR). dom hade satt upp en liten plan där dom skulle gå ifrån mig när jag åt (?). men smart som jag är förstörde jag den. lite onödig info, men tyckte det behövdes sägas.
sen var det lava som gällde, vi hann vara där en kvart. sen blir det bråk. någon kille som jiddra med shanice, otur för han att levi (hennes storebror) stog brevid henne. himla osmart ! höhö, but i don't complain, i like action..oftast.
efter ett tag drog vi till abel & abels fest, haha. roligt tycker jag. abel & abel. det var mycket folk där, men det var inte så där jätteroligt. jag var ändå helt död så vi satt mest där och kollade på alla människor, snackade, chillade bara. ändå bra lokal, inte massor nattvandrare som ska titta in stup i kvarten.
vi rullade hem efter en timme eller så, och nu är jag hemma ! (:
jag orkar jag inte skriva mer, och ni orkar antagligen inte läsa mer. så..
laaaaater <3

ps. mitt hår är kort ;/ (;  <3



by enyo ; ÄNTLIGEN LOV!

alå sötisar :) nu är det äntligen lov, for real, så jävla skönt!
jaa, så den här dagen började med att vi började kl.halv 11 , skitskönt , höll på till 12 typ . körde några lekar eller var det var och tillslut fick vi våra betyg. Lite läskigt men sen var det slut på skolan det här året :D så M3 åkte till stan efter skolan. haha dagen har känts fett lååång så kom inte ihåg vad som hände där XD ursäkta mitt minne , men iaf .. ajuste jag följde ju med anna till frissan, efter det åkte jag hem och där var ameyo med urcil och cecile, haha alla vet hur jag o urre håller på (dödar varandra) så det höll på ett tag. Jaja iaf, jag stannade där hemma och chillade ett tag , åkte & mötte anna igen i stan lite efter det åkte vi till skärholmen där kompisar skulle uppträda men vi missade dom XD och kära dayhana var där, fick chock . det var skitlänge sen man såg henne! så det var fett roligt att träffa henne ,  men annars var det fett tråkigt där så vi åkte hem till klara :) chillade där, haha som sagt skitmysigt hus! så vi snackade o sånt där , jag anna klara och elsa (hennes syster) sen åkte jag hem bara , kom hem för inte så länge sen men ska avrunda här. Så jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; torsdag, en dag innan lov!

haha , ah anna . visst är jag duktig (a) hihi
menmen min dag har varit lugnt , skola tills kl.2 typ , haha vi körde land & stad sista timmen , haha det var kaaaaous i klassrummet. tro mig då menar jag kaos, alla skrek och allting . det var lite småkul faktist.
efter det åkte M3 till stan med fanny , fast där skildes vi från fanny. Jag köpte dom där jeanstightsen från ginatricot :)
sen satt vi på BK och tjockade oss,  satt där ett tag. Brände ännu 31 kr på den där jävla skräpmaten -.- . Mina pengar bara försvinner fifan. men ska fortsätta titta på Laguna beach (the hills) på mtv nu , så bra! så jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen.
Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: på med nattmössan

jävlar enyo tre inlägg på en dag ! inte dåligt.
jaja, jag ska sova nu. är skittrött, fattar inte. john blund måste ha tappat pulversäcken över mig ! verkligen !
melinda, nu är det en halvtimme kvar av din födelsedag. hoppas verkligen du har haft det bäst !
men iaf godnatten ! <3

...ett stort medelande till ni tjejer som ska med på nyår, vi måste boka bord snart hallå ! vi får träffas snart och organisera lite. bööh det är jobbigt med organisation -.- 

by enyo ; CHECKA! helt klockren video :D


by enyo ; 17:de Melindas b-day idag! 1 VECKA TILLS..

..JUL :D Asso hjääälp! har inte köpt en endaste liten jullklapp och jag har ju en bigmama familj och släkt så de blir mkt och köpa -.- haha jaja , det ordnar sig :) idag har dagen varit helt chill! älskar den sista veckan innan lov (s.lov & J.lov) i skolan, det är så skönt då. Man har inge arbeta kvar, vi sitter mest i datasalen, pysslar, städar och chillar bara.
Idag slutade vi klockan 2, det gör vi imorn oxå :)
så idag efter skolan åkte M3+fanny in till stan, anna skulle lämna kläder och bim skulle titta på nån resturang.
ajuste Glöm inte och titta på Pregnant man idag på kl. 21.00 Kanal 5 idag!  haha
och igår var det ju The bodyguard och titanic, alla måste fan älska dom sorliga. Så bra filmer, tröttnar aldrig på dom, fast tittade mest på bodyguard, fast bytte lite i pauserna sen så slutade den tidigare så tittade på slutet av titanic, tänk att det verkligen har hänt på rikigt, det är hemskt !
Men jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen.
Peace n' Love to Ya'll <3

korten tagna av fanny idag (bilderna förstoras om man klickar på dom för er som inte har förstått det än)


CONGRATULATION  MELINDA! <3

My boo melinda fyller år idag , Hoppas du har haft/får en underbar dag idag gumman
Ingen får glömma att gratta henne!
ni kan nå henne på -->Melinda De Lange @Facebook eller så har hennes nära och kära hennes nummer,
ta och skicka ett grattis sms till henne så fort som möjligt, gör det innan 12 slaget bara :)
 puss på dig från din enyo ♥


by anna: en vecka, 7 dagar, 168 timmar....

herrejävlar, 1 FUCKIN VECKA KVAR TILL SJÄLVASTE JULAFTON ! 
en liten vecka, och det är blött ute !?!?!?!?!?!?!
- ge oss snö, ge oss mycket snö, ge oss "the swedish xmas-spirit" ffs,
nuu tackk !
(:
laaater <3



by enyo ; sista skol-onsdagen i år!

Shosan alla underbara :)
nu sitter jag här och bloggar igen, vetni vad ? jag börjar halv 10 idag! skitskönt. Men lilla enyo ska självklart glömma det eftersom hon har "superduper bra" minne! haha tänkte nästan åka till skolan 8.00, men som tur va kom jag på det bara sådär, först tänkte jag , ajuste vi har ingen idrott nu på morgonen, efterdet kom jag på att han sa att vi inte skulle komma till idrotten alls idag :D så nu har jag tid att blogga lite haha fast har inget speciellt att skriva, bara det där med musik betygen!
Jag får inte mitt mvg som han lovade mig, gjorde mig helt glad. men det var p.g.a glädjedödarna sabina-pina och samuel (rektorn) eller skolledningen hade bestämt att dom inte ger ut så många mvg till oss, det är sjukt! -.- men får nöja mig med ett vg den här terminen. Ja nu har jag faktist inget att skriva mer :) bara att jag är så jävla glad för att det bara är några få dgr kvar tills lovet :D tiden bara rinner iväg och vipps så är det snart nytt år :O Det känns verkligen som om det nyss var s.lov, den här terminen har gått ovanligt snabbt och jag vet inte ens vilket gymnasium som jag vill börja i :S ? Jaja får funderna på det på jullovet. Jag har heller inte köpt en endaste liten jullklapp , haha fyskäms!
Menmen , jag gör alltid allt i sista sekunden, så är det bara. ska ta och avrunda här, blev lite mycket skrivet idag.
återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen.
Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: näst intill perfekt skoldag

allåjsan.
som ni ser på min rubrik så var skoldagen idag näst intill perfekt ! :O
det kan man inte tro va ? men så är det ;D
dagen började med profiltid där vi nästan inte gjorde någonting, eftersom vi var trötta. istället var det "all eyes on gusten ". en kille på 8 månader som inte kan prata , och knappt fattar något gör hela profilen rolig. skummt.
efter det hade jag, & de som går på spanska i min klass, håltimme. då gick vi till datasalen med svengelskagruppen och chillade. efter det var det mattelektion, då några gjorde kompletering och de andra ritade pyramider, eftersom att vi är klara med allt vi ska göra den här terminen. jag satt mest och pratade med algeman & pontus & räknade några tal för att vara lite duktig.
sedan bar det åt till musiksalen. där vi inte heller gjorde så mycket förutom att prata, men det var den lektionen som inte gjorde hela skoldagen perfekt utan näst intill perfekt. vi fick nämligen veta att vi inte skulle få MVG på musiken fast vi hade vart med på lucian och fått mvg på musikprovet ! jävla skolledningen hade bestämmt det, och vår musiklärare hade nästan fått sparken för att han gav så många mvg. fucku, i need ma 5 points ?!
efter musiken hade vi ingen slöjd (vilket också var dåligt), men istället fick vi dra till datasalen (IGEN). där slutade det med att jag & enyo skapade en trend och hela, och då menar jag HELA, klassen satt och spelade crazy taxi på facebook ! hahaha, galet roligt !
vår klass är unik, fyfan när vi ska splittras ..
jaja, den dagen den sorgen.
laaaaaaater <3








by enyo ; är i skolan

hejhej , nu sitter vi här i datasalen , haha .
alla i klassen spelar typ spel på facebook (crazy taxi) , de är skit kul ! haha ska fortsätta spela nu :)
Jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen.
Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; sista veckan i skolan det här året <3

Hej mina käraste!
min dag började med att jag kom en halvtimme försent till skolan -.-
Idag fick jag veta lite betyg ,
fick MVG i bild, VG i so och G i svenska,
fast hon höjer ingen i svenska den här terminen.
Sen i teknik , för att jag inte fick nån jävla högtalare att låta, fick jag bara G.
skit lack eftersom vi inte har teknik nästa år så får det i slutbetyg :( .
Jaja gillar inte osman längre , haha han gör bra prov . men restan kan bajsa snett.
Sen har det inte hänt nått speciellt idag. bara hämtat barnen , passat dom idag så jag lägger punkt här.
Jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen.
Peace n' Love to Ya'll <3

BY: KIMBERLIE

Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)


Hade lite tråkigt i skolan så ja la in en låt ;) <33

by anna: helgen som gått

hello boys n girls. tänkte berätta om min helg kortfattat
fredag: först vare luciafiaskot, där M3 självklart var med som pepparkakor (: . och som jag sa. vi satt där på scenen, småmimade lite, chillade & såg anmält glada ut :) sedan var det en luciasak med friidrotten, då åt vi på klubbuset och så. jag gick tidigare eftersom att jag skulle till stellas födelsedagsfest. den spåra ut rätt snabbt så sedan hängde vi bara med några killar tills vi gick hem. 
lördag: tråk/luffardag. först träning, som gick bra trots gårdagen.  efter utgång fastnade vi på burger king ett långt tag med hela tjejhögen. efter följde jag och enyo med klara till sin mysiga villa. vi hade lite trevligt kvällsprat sådär (;
söndag: följde traditionen och bakade lussebullar med mormor (: trevligt. slutet av kvällen blev lite sämre.
..& nu sitter jag här, bloggar ett dåligt blogginlägg och lyssnar på musik.
längtar redan till nästa helg. 

- nu är det tredje advent, och jag har fortfarande inte köpt en endaste julklapp ! paniken börjar sprida sig i kroppen...
laaaaater <33


lucia, fredag


by enyo ; söndag chilldag

hej idag har jag bara vart i stan med simet och zaki , skulle köpa saker sen åt vi bara .
kom hem somna vakna för 2 timmar sen tittade på tv och sånt , inget speciellt har hänt idag :) som sagt , orkar aldrig göra nått på söndagar XD de är min chilldag .
men nu ska jag ta och följa med ziz till affären , hon ska köpa korv haha :) Jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; GodNatt :)

 ska rulla till sängen nu , så Nattinatti  sov så gott allihopa, :D<3


by enyo ; luffardag

alåjsan , kom precis hem .
idag har det typ inte hänt nånting -.- tråkigt. åkte in med anna till stan vid 7 tiden , där träffa vi klara mrwet och hela det där gänget . vi hittade dom ruttna på bk , så vi satte oss där med dom eftesom det inte fanns nått att göra . efter det åkte vi hem till klara fast då var det bara jag o anna kvar till sist, ameyo och jordan åkte hem till oss/mig . så jag o anna följde med klara hem , var där för första gången skitmysigt :) vi åt lite kvällsfika och snackade o sånt bara :)
nu har ja inget mer att skriva, så slutar här nu. Jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; Helg igen, 5 skoldgr kvar tills jullov! :D

Hejsan alla :) skrev inte igår , var alldeles för trött för det!
Men ni hörde ju att M3 var dom 3 pepparkakorna i luciatåget , hahaha luciatåget var det keffaste ever!
vi hade ju inte ens repat , så ena sekunden var det nästan ingen som sjöng, andra sekunden sjön typ alla helt olika XD asso det var kaaaos. Folk snackade t.o.m medans dom stog där med deras ljus haha . Jaja jag fick iaf mitt mvg i terminsbetyg i musik :) , sen fick vi veta matten , haha har bara G, är skit keff på matte! Sen har vi inte fått veta något mer betyg än. Sen efter skolan igår åkte jag och bim till stan . Efter åkte vi till frysen , det var 08-match , vi var där med mrwet urcil o dom där . urcil ska självklart alltid jiddra med mig haha , så "jag döda henne till slut" hahaha XD
efter det åkte jag och mötte anna, sen far vi iväg till tallkrogen där stella hade fest , Det blev lite kaos där så den slutade rätt tidigt, efter det var vi med några killar, sen rullade vi hemmåt :)
Idag har jag ingen aning om vad som händer . Någon som vet något roligt som händer idag ?
kanske åker på kryssning med simet :) annars får se vad som händer, så ni får veta det senare. Måste ta och avrunda här så jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by anna: chill dag

hahah härlig rubrik enyo, "läs om ni vill"  :D
hur har min dag sett ut idag ? rätt skön faktiskt först profil, luciaträning, 2 timmars svenska lektion (varav en timme vi bara var 7 st tror jag på lektionen. det var skitskönt faktiskt. efter 1 timme kom alla killar vilket var mindre skönt, men handbollstjejena var på DM), sist matte med vikarie. jag satt brevid pontus och lyssnade på musik så det blev inte så mycket gjort. men jag gjorde iallafall en sida. sedan märkte jag att jag hade arbetat på fel kapitel ! vilka skillz man har !?
& som enyo sa vi köpte pepparkakskläder i stan efter skolan (:
dagens minus: 1) idag, på luciaträningen, blev jag indragen i ett litet rum av vår biträdande rektor, första hälften av tiden skällde hon ut mig riktigt för min attityd och vid den andra hälften tog hennes andra personlighet över och började smöra och berätta om hur hon litade på mig som om inget hade hänt. fuckoff !
2) när vår so lärare blev glädjedödare och sa till oss att inte döda pontus i korridoren :/
dagens plus: 1) enyos och min leka-med-döden-stund med pontus, jävlar vad jag skrattade !
2) enyo som bar sig åt som ett riktigt psykfall mongo idag i stan när en kille kom fram och snackade med oss, jag grät av lycka kan jag säga ! hahah.
nu har jag fått skriva av mig, måste sova snart höhö, ska vara i skolan halv åtta imrg pga lucia ! fyfan vilket fiasko det kommer bli, vi har knappt repat i ljushallen ! jaja deras problem. jag, enyo och kimberlie ska bara sitta på scnenen längst fram och bara se glada ut, kanske sjunga lite ibland också :D ni får höra mer imorgon.
laaaaaater <3

by enyo ;Shooo brää :), läs om ni vill

Zuup, mina/våra käraste bloggläsare . 
Dagen började med träning i huddinge (friidrott) vi hoppade höjd, skit länge sen jag gjorde det c(:
sen lektionerna idag var ganska lugna eftersom det inte var så många där idag , tjejorna hade match de va därför .
men efter skolan , ahaha det började med att killarna tog bims skåpnyckel så hon inte kunde låsa det , sen när hon är där borta och "dödar" dom , ska pontus självklart smälla igen skåpet så det inte går o låsa, men det fixade sig till slut . men sen ska jag leka smart och hålla för dörren för pontus, medans anna tipsar mig att springa för livet istället. haha det tog typ 1 sekund för han att få upp den eftersom han är så jävla stark , hinner springa några steg och sen hoppade han på mig , efter det dog jag typ :S haha sen efter en lite stund leker vi smarta , jag anna och bim ska försöka hoppa på han , men det var typ bara anna o bim som gjorde det , men till sist försökte jag oxå och han döda mig åter igen!
efter det åkte vi in te stan för att köpa pepparkakskläder, hihi M3 ska vara dom 3 pepparkakorna imorn på luciatåget, haha :D jaja ska sluta skriva nu , det blev lite för mkt idag oxå så jag återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo ; SLUT MED ALLA PROV OCH SKIT! lättnad.

Heej allihopa , enyoo is back :) bloggen är lite mer pimpad, vilket tycker ni är bäst då ? det innan med typ lila eller det nu ? haha jag tror nog jag tycker bättre om det innan .
menmen , ber om ursäkt föresten för att jag inte har skrivit på några dar nu , har inte haft tid och igår när jag precis skulle skriva lite kort om dagen blev det värdens knas här hemma, ville bara bort bort bort från hemmet, men stannade ändå , vet inte varför .
men jaja , byter ämne (: , i måndags var jag bara hemma, var provsjuk. hade inte ens kollat igenom böckerna så kunde verkligen inte gå till skolan då, så då stannade jag hemma bara , fixade lite och sånt . Igår kom jag hem ganska sent från skolan , var tvungen att plugga på no provet. och det var det sista för terminen! haha så jävla sköööönt! stressandet är äntligen över, vilken lättnad :D hände typ inget speciellt i skolan idag, bara att osman (no läraren) facking anklagade mig och bim för att "vi lämnade en grej på som var varm och som smälte ner handkranen"vilket vi inte gjorde! skit jobbig. han vägrade tro på oss, asso att det inte var vi, han sa att han var helt 100% säker på att de var vi, så nu får vi facking IG i teknik . haha skojja får inte ig , men ändå :P .
oj, ska sluta skriva nu , det blev lite för mkt , jag återkommer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna:

jag försökte pimpa upp bloggen lite till, hope u don't mind (:
<3

by anna: halleluja moment !

FYYYYYY FAAAAAAAAAAAAN VA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT
IDAG, TISDAGEN DEN 9 DECEMBER (15 DAGAR TILL JUL), ÄR DEN UNDERBARASTE DAGEN PÅ HELA TERMINEN !
- VI HAR INGA, INGA, INGA LÄXOR OCH VI ÄR KLARA MED ALLA PROOOOOOOOOOOOV !!!!
big happening ! det är helt sjukt för jag är ändå så stressad eftersom att det alltid brukar vara så stressigt efter skolan med plugg , träningar och allt. men idag är det ingenting, INGENTING. i min vardag är att kunna slappna av på en tisdag ett rent mirakel !
jag tror jag ska fira med att baka en sockerkakssmet och käka upp den ! :D
laaaaaaaaater <3

ps.imorgon sätts betygen :O !!!











by enyo ; helt trött efter wave

hejhej , har precis kommit hem från wave, fick vänta i 23 hela miiiiinuter på tuben mot skarpnäck -.- jobbigt, aja jag var inte nå hypad alls, varför vet ja inte :/
men iaf , skit trött, ont i benen o allt XD ska gå o lägge mig nu (:
glömde skriva igår försesten , var med emys anna , shanice o folket igår , de va ganska tråkigt eftersom vi inte gjorde nått, planerna ändrades o blablabla , stella fyllde år igår så vi åkte och hälsade på henne , grattis i efterskott gumman .
men nu ska jag ta o logga ut, klockar är anrt 4 på morgonen , nattinatti <3 ni får veta mer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: aströöööött

jag känner mig som en livs levande zombie !
kom precis hem, har varit på the wave med tjejorna. det känns som jag har gått 1500000 mil med mina ben, har tappat 15000 ton sten på mina fötter, har vandrat i öknen och inte drukit på en vecka, låtit någon skrika med en megafon i mina öron och min hjärna är så trött att det känns som att jag har  räknat matte i 17000 dagar. och ändå var jag inte så hypad där.. :/
ja, så går det när man heter anna, men det var kul iallafall (som tur var) 
nu ska jag sova i min sköööööööööööööööna sääääääng !
jag laddar upp bilder när jag har fått dom av bim' (obs. det kan ta ett tag)
om jag inte skriver imorgon har jag antagligen inte vaknat än.. !
godnatten <3

by enyo ; tjingeling :)

Heeeeej alla :D . skrev inte igår ,  men ska rusa ut nu , hahah (: sorry ,men ni får veta mer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna:

allåååh :)
jag orkade inte skriva igår som jag sa att jag skulle. föörlååt (a) men jag skriver idag istället.
i förrgår åkte jag ju till sjukhuset och kollade upp min astma, vi var där i två timmar -.- som tur var visade dom tom & jerry och ige age på tv :D jag fick typ andas in någon medicin i gasform 2 ggr. (jag blev helt snurrig i huvet), och ta en suuuuperäcklig medicin. det var typ den hemskaste medicin jag någonsin tagit !
vi kom hem vid midnatt så jag hoppade över skolan nästa dag.
idag har det inte hänt något speciellt alls, jag gjorde matteprov. blev chockad över hur snabbt jag blev klar. brukar alltid sitta kvar till sist men idag gjorde jag provet på 35 min :O
aja, jag märker hur dåligt det här inlägget blir så jag avrundar nu. vill inte att det ska bli sämre.
laaaaater <3

by enyo ; halv studiedag idag (:

hejhej , idag vaknade jag typ halv 8 , lite för sent för att komma i tid till skolan egentligen . Först tänkte jag skippa och gå till skolan eftersom vi bara skulle ha 3 lektioner, men det är bara onödigt , eller hur ?
så jag hoppa upp ur sängen (duktigt! hihi ), palla inte fixa mig te . ser alltid helt lost ut i skolan XD
så jag tvätta mig och sånt , och bytte om , sen rusade jag iväg . jag kom faktist i tid! :D (nästan då) eller om danna (idrottsläraren) såg att jag kom några få min försent , skriver han frånvaro , så jag få se på hejhem lappen om han märkte det (:  vi var typ bara 8 i klassen idag , haha skit tooomt . nästan alla tjejor var på handbollsmatch, förut jag bim jossan, elin och julia . sen var alla killar "sjuka" förutom pontus, filip o kobbi :P
jaja , efter de gick jag o bim hem till rosita i dalen .  var typ där från 12 till 4-5 . Rosita  fixade mitt hår .
shanice kom . hon satte igång och börja baka sin jävla K-L-A-D-D kaka , ni anar inte hur K-L-A-D-D-I-G den blev! haha lite för övedrivet . hon tog ut den för tidigt , haha sen vid 5 tiden kom ja hem . Det var nästan hela min dag ,

yaya , får veta mer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

haha rosita gör två flätor på bim :)


by anna:

shulululu,
tänkte passa på att skriva lite här medan det är reklam på ugly betty.
jag mår inte bra, har astma skitjobbigt, såå jag ska dra till akuten faktiskt (a) snart
kolla upp mig lite. det låter jättefarligt, men jag klarar mig. im superwoman u know  (;
jaja, jag skriver när jag kommer hem (om det inte blir för sent) och lägger upp bilder från dagen (:
laaaaaater <3

by enyo; 1 december, inte långt till JUL to the LOVET!!!! :D<3

omg , man börjar känna känslan av jul fifan , folk har börjat pynta så vacker, julkalendern har börjat visat (fast såg inte de då men ändå) mami har bakat lussebullar och köpt glögg mmmmm , smarrigt . haha älskar glögg :D
aja , haha ska berätta om min första december dag .
vaknade med värdens huvudverk, men gick till skolan . hade ju so provet idag -.- gick inte så jätte bra m var helt lost. får se vad jag får för resultat då .  snart får vi ju veta våra betyyyyyyyyyyyyyyd :D läskiigt . och snart är det facking nytt år :D 
vad ska alla göra på nyafton då ? (:
jag ska iaf vara med alla flickorna först :) vi alla ska pimpa upp oss, sen gå och äta på fin resturang. sen ut och festa broor! :D haha det kommer bli nice .
jaja var i skolan , inget speciellt hände typ. Efter det åkte jag hem för det var igentligen min dag att passa småsyskonen, så jag gick och hämta dom från skolan, och gjorde lite mat åt dom. Men sen kom emma hem så eftersom hon skuklle vara hemma kunde jag åka till frysen och titta på 08-matchen mot planja, dom förlorade :( dom gav typ upp i slutet, sen åkte vi hemåt, eftersom klara är så retarded så missade hon att gå av på sin station(kärtorp) så jag följde med henne till skarpnäck och sen åkte hem igen. kom hem för inte så länge sen. bilder från idag (matchen)kommer senare.
ja de va min dag de , nu ska jag sluta skriva ,så ni får veta mer om enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

in school :

RSS 2.0