by enyo: älskar sommarvädret!

hejhej, hååå när jag ser alla härliga bilder från sthlm dagarna vill jag bara tillbaka :(
och nu säger dom att vi ska stanna ända tills 5 juli! menmen vi har ändå jätte trevlig här, som sagt bilderna kommer sen. Vädret är verkligen toppen, så skönt! Jag hör av mig senare om vilket datum vi kommer hem!
Ha det så kul / One Love, Er Enyo Teiko <3

by anna: från kruka till badoman

Ja, idag blev det mer bad. Melinda väkte mig tidigt, som jag hade bett om. Kom ändå iväg rätt sent tyvärr, men jag gjorde i alla fall min goda kycklingsallad helt själv och tog med mig till Flaten ! Jätteduktigt kände jag mig. Mötte upp Amoraby, Ibbe och Jordi i Gullmars och så bar det av till Flaten där vi mötte Lisa, Thumandi och Melinda. Vi badade ett tag, men senare kom Charlie och hans gäng och Adele och då bestämde vi oss för att dra oss mot klipporna. Det var kul att hoppa lite från de när de ändå har tagit bort Flatens höjdpunkt the hopptorn ! På kvällen drog vi oss hemåt medan jag åkte hem till Adele och chillade. Kvällen slutade med jordgubbar, glass och grädde hemma hos Adele. Kuligt :)
I morgon blir det väl mer bad om vädret vill. Innan ska jag göra en annan sak också. Hemlig sak.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese


Vid klipporna

Melinda

Jag och Melinda (bjuder på den)
 
Härlig bild på härlig Adele

by anna: resten

Ska berätta vad jag gjorde efter hemresan också. Mötte upp Adele, och åkte till Flaten.
JAG TOG MITT FÖRSTA RIKTIGT DOPP I EN SJÖ ! Yääääääy. Adele också för den delen ! I Flaten mötte vi Melinda, Lisa, Thumandi och deras söta småbröder. Ibbe och gänget var också där. Så det blev badning med de, glassätning, badning igen, kortspel med Melinda, Thumandi, Lisa, Adele jag, och Ibbe och hans gäng. Sedan drog jag och Adele till mitt älskade BK och käkade. Till sist promenerade vi tillsammans med godispåsar och snackade.Trevlig dag :)
Nu ska jag försöka packa upp lite, och sedan ska trötta jag lägga mig i en riktig säng. Inte i en luftmadrass ! Haha.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese

P.S Idag fick jag en ny livsupplevelse. Såg en blekiskille iklädd i en Boratbaddräkt. Inte mysigt. HahaLisa och Adele

Syskorna De lange

Glassigt


by anna: sthlm igen

TILLBAKA FRÅN ÖREBROSTADEN !
Känns lite tråkigt faktiskt, örebroresan var väldigt rolig. Laget får mycket bättre sammanhållning ;).
Matcherna gick bra, lite dåligt med mål dock. Och så får vi inte glömma de verkliga idiotiska bajs dommarna vi hade sista matchen. Hemskt usla. Fyfan va dåligt det var och vad alla blev sura ! Så sura att våra två tränare fick rött kort och blev utvisade. Hah. En dommare sa på läktaren att han skämmdes för de dåliga dommarna som dömde oss. Då är det illa..
Bortsett från det var allt annat jättehärligt. Vädret hade vi verkligen med oss. Det var bajsvarmt hela tiden, och sol. Det gjorde det hela mycket roligare. Jag har till och med fått bikinirand ! Mina tjocktröjor och långbyxor hade man ju verkligen ingen använding för alls ! Jag badade i pool också. På Gustavsvik. Skitroligt äventyrsbad tyckte jag. Särskilt forsen. Den var helt galen. Sedan hoppas jag att många såg Sverige-England matchen. Den såg vi tillsammans med pizza. Helt galen match ! Har fått straff för mitt dåliga kortspel (kan berätta att jag fick fråga några killar varför de inte sålde tamponger). Hes har jag också blivit av vår galna hejarklack till 94:orna. En ny nationalsång har jag Adele och Frida också skapat.
Ja, mycket minnen tog jag med mig hem, och kul var det ! Hade inte bangat en sekund på att stanna där längre. Man bara glömde allt tråkigt. En väldigt bra "hejdåresa" med laget innan USA.
Nu tänkte jag lägga upp några bilder från vår lyckade resa.

P.S Bra att Enyo skrev så vår blogg inte blev helt lonly.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese


Snygg åskådare verkligen

...och här har vi en annan ;)

Piano proffs

Jenny, Adele och Anna

Vi var tvungna att ta oss över ån..

..på hala stenar

älskar bakgrunden (a)

Vi skrek halsarna av oss när 94:orna spelade

Sofias frisyr klockren !
Fick ett gott skratt så fort jag tittade på henne

Vi skulle gratta 94:ornas vinst

Våra fina band

Jag avslutar med denna roliga bild.
Adele och jag.


by enyo: söndag

idag blev det badbadbad, varmet var så jävla varmt, skit skönt! Mami Teiko och emma åkte nyss hem till stockholm, vi tre är fortfarande kvar här, antingen blir det att vi kommer hem på torsdag eller påonsdag natt 
har inget mer att skriva, ni får ha det så bra!
One Love, Er Enyo <3 

by enyo: Bad på öland

hejhej alla!
jag vaknade för en stund sen. Det är fint väder i dag, så vi är lediga från jobbet denna söndag därför ska vi åka över till öland och bada bada bada, i havet! Det är så härligt där, så vackert!
menmen, nu ska jag börja byta om, så vi hörs senare!
Ta hand om er nu! / One Love, Er Enyo

by enyo : Grattis på dig

måste bara skriva grattis till charlie manzila! haha en stor pojke nu, 16 år gammal om åldern nu stämmer . man vet aldrig med den skojaren . menmen hoppas du får en bra födelsedag! :)

annars sitter jag här nu i kalmar framför datorn dom andra tjejerna håller på att tjatar på att vi ska kolla på film nu..
anyway.. om jag ska vara helt ärlig så saknar jag faktist sthlm lite, alltså vännerna som man inte har hunnit umgås med så mycket denna sommar..
mitt lov har varit så proppat med olika saker, jag har bara droppat i sthlm i några dagar och sedan åkt iväg till nästa ställe. Nästa ställe blir faktist Paaaris baby! det ska faktist bli riktigt mysigt, jag ska shoppa som fan där :)
så vi kommer bara stanna i stockholm ca 5 dagar, och då blir det också hejdå till anna panna !
aja, det här inlägget har blivit rätt så långt så ska ta och avrunda här.
Michael Jackson, we miss u , BLESS!
Ni får ha det så bra, lev varje dag som om det vore din sista /One Love, Er Enyo

by enyo: sitter med urre and emma

.. meyan sitter nere och pratar i luren och min kära mamma är ute och fiestar!
urcil är en feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet tjockiis, mohaha
nej men jag har faktist inget att skriva idag, tråkigt nog.. och bilderna kan vi inte ladda upp så det får bli när vi kommer hem, det vill säga tidigst på onsag, så jag ska klara mig utan mobil tills dess, fyfan saknar min kärstaste mobil så facking mycket!!!!! :´(
rest in peace the king of pop, känn dig älskad av hela världen. <3
/One Love, Er Enyo !

by enyo: Michael Jackson, REST IN PEACE the king of pop!

Dear Blogg!
Ja, jag tror nog hela världen sörjer nu för MJ, vi alla är nog rikigt chockade och ledsa! Jag kan fortfarande inte tro att han inte lever på denne jord idag, igår gör nästan exakt ett dygn avleds han, hååå vad tråkigt! :'( Alla har någon gång i tiden haft MJ som idol, Han som precis skulle göra sina slutkonserter, men hann tyvär aldrig. R.I.P the king of pop som aldrig hann bli the king of bling(de han ville bli!)
Gårdagen var oxå min oturdag, min mobil försvann :( hå vad jag blev ledsen, saknar den så hårt! menmen, RADERA INTE MITT NUMMER, i repet HA KVAR DET! för jag får nämligen ett nytt kort med samma nummer nästa vecka, när jag kommer hem, den nyhteren gjorde mig riktigt glad! Nu är det bara att jag behöver en ny mobil..

Som ni nog redan vet så är jag kvar här på öland, det är riktigt mysigt här! Vi har upplevt massor av skratt, jag kommer hem nästa vecka på onsdag,torsdag eller fredag, så en vecka kvar här blir det nog -.-
men det är skönt här :)
så för er som har försökt kontakta mig så är det på grund av att mobilen är gone :( rest in peace min mobil..

/ One Love, Er Enyo Teiko

by anna: örebro

Helloj. Har fortfarande lite saker kvar att göra, men skriver nu så har jag det gjort.
Aa, ni borde ha fattat att jag drar till Örebro nu och är hemma på söndag. Kimberlie åker till Turkiet idag, och är också hemma på söndag. Enyo är i Kalmar och jobbar.
Så jag säger det till er nu: Den här bloggen kommer bli inläggsfri till Söndag tyvärr. Alltså, inget bloggande. Nu vet ni det !
Ses på söndag, och ta hand om Stockholm !

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese


Du är saknad av många..


by anna: bajstidigt

Jag klarade det ändå, att gå upp kl 07:00. Helt otroligt. Har precis duschat. Känner mig fortfarande lite stressad. Det är så mycket jag ska hinna med innan klockan 09:00. Därför ska inte jag sitta här och dega mer.
Har fått bilderna från Hermonas födelsedagsfirande nu, jag lägger upp de istället :)

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

Har många fler, men avslutar med den härligaste bilden av de alla.

by anna: chillpill

Sista dagen innan Örebro blev chill. Åkte först en liten trip med Bim till Huddinge och Heron City för att hämta min mobil. Min lagade mobil ! Yääy. Efter det mötte vi Hermona och folk på älvsjöbadet. Senare så kom jättemycket folk och så blev det en liten, nej stor, grillkväll. Kuligt. Nu måste jag sova. Ska nämligen upp klockan sju kanske pga att jag inte är klar med packningen än (!?). Jag är sämst på att packa, packar för mycket och nu vet jag inte hur allt ska få plats.
Är lite nervös inför Örebroresan, hoppas inte det blir för känsloladdat och sånt. Håller helst sorgsna känslor för mig själv..
Jaja vi får se vad som händer. Lägger upp lite bilder. Känns skönt att kunna ta bilder igen.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

Kimberlie sötis

By the way, Fanny här fyllde 16. Grattis igen :) <3

Charlie som också fyller år snart.
Är tyvärr i Örebro då. Grattis i förskott om du ser det här :) <3

Melinda vågade bada. Inte jag..

Lilsis :)

:)

 Äntligen tillbaka :)by anna: åter igen..

..inget bad. Hahah vet inte vad det är med mig egentligen. Imorgon orkar jag inte bada, så det måste bli i Örebro asså. Det får ju fan inte hinna bli Juli. Haha.
Jag åkte till Västra skogen och chillade med vänner vid bryggan som de kallar stället för. Köpte 2 feta chipspåsar, och så hade vi ju vattenpipan ofc. Tränade också. Behövde i alla fall en träning innan Örebro. Det var lite jobbigt det var det, men man klarar sig igenom det också.
Jag tycker jag är duktig som redan har börjat packa. På det sättet kan inte mamma tvinga hem mig imorgon kväll pga av att jag ska packa. Smidigt Anna. Det svåra är vad jag ska packa. Enligt smhi blir det varmt i veckan, men man vet ju aldrig med Sveriges väder. Har i alla fall en fet tendens att packa alldeles för mycket. Denna gång är inte ett undandag i alla fall. Menmen, det behövs ett urval.
Har fortfarande inga bilder att lägga upp eftersom att min mobil (som är = bloggiblder) är på lagning. Tyvärr, lägger in någon annan bild istället.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese


Enyo och Anna Arlanda -07. Packat och klart.

by anna: utgång

Vädret är back on track ! Skihärligt ! Nu ska jag snart dra mot blå linjen till kompisar för att umgås. Ska jag kanske våga på mig att bada idag ? Haha. Jag känner mig nästan tvungen. Jaja vi får se. Sola ska jag i alla fall göra, och äta. Mysigt. Ikväll tror jag jag ska gå ner till träningen, hur jobbigt det än blir för mig... Måste träna lite innan vi åker till Örebro. Plus att det blir ännu jobbigare ju längre jag väntar.
Kommer med update ikväll. Peace out !

one löööv
laaater <3 R.I.P ThereseFul bild, men såhär brun ska jag vara när sommarn är slut :)

by enyo: Bye bye stockholm!

ja, sitter fortfarande uppe, har inte sovit ett blund.. fördröjde tiden med att titta på film på datan, det fick bli "the good student". tyckte inte den var så bra, men gick att titta på iallafall..
för er som inte vet så åker jag om ca två timmar till öland/kallmar, med urre och meyan igen, plus några till familjemedlemmar, vi bilar enda dit och det tar ganska många timmar kan jag säga, men det blir mysigt . Jag kommer iförsig nästan sova hela resan, tror och hoppas jag .
Börjar bli ganska trött nu, men har inte packat klart allt. Jag vet jag vet, väntar alltid tills sista minuten .
När jag har packat färdigt tror jag nog att sängen blir min nästa plan, haha . Kommer vilja sova lite i min säng oxå, ajuste måste plocka undan lite i mitt rum oxå, så att det blir skönt att komma hem sedan efter ett hårt arbete där borta. Älskar att komma hem när rummet är helt städat :)

Juste, Snälla glöm inte att jag har med mobilen, så fortsätt att messa! Förra resan kände jag och urre oss rätt så mobbade Hah, alla hade typ glömt oss, Hahaha, så underhåll mig med sms för er som har mitt nummer! :)


Förra gången vi jobbade i kallmar

/
One Love, Er Enyo Teiko

by anna:

Aa, Enyo har berättat om det mesta som hänt idag. Känns väldigt onödigt att upprepa allt igen, men roligt var det. Hermona har 1000 bilder på sin kamera, så det kommer bilder senare. Kan jag lova...
Bikiniproblemet är nästan löst, hittade min överdel från förra året som jag köpte på rean när det inte gick och bada längre. Najs. Men det är alltid kul att ha fler :)
Det blev inget bad för mig, fortfarande... Kanske ska bada imorgon. Men det blir väl pool, och det kan man nog inte räkna som första doppet.. -.- Fan.  Något har hänt med mig. För några år sedan tog vi första doppet i maj. Nu är det snart juli och jag har inte badat. En badkruka börjar växa fram tror jag. Hah.
Det finns ingenting att skirva mer. Jo juste, Enyo lyckades att väcka mig ! Yääääy, beröm till henne (och mig).

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese


Italiens vatten var varmt och skönt :)


by enyo : Början på natten

hejsan!
kom precis hem, elr inte precis har hunnit småäta här hemma lite. anyway dagen blev skit trevlig med alla tjejerna, en stund efetr kom killarna. hermona hade sin lilla "grillfest" elr inte grill, eftersom att vi inte grillade, men vi åt massor av godsak som hon ställde upp att köpa till oss alla, skit gulligt!
iallafall, vi chillade vid badet som ligger vid västra skogen, vissa av oss badade men verkligen inte jag (Vattnet var iskallt!) Efter det vandrade vi till naken berget , vet faktist inte vfr det heter så haha menmen, där satt vi tills mörktet kom och det börja bli kväll, sen blev det hem till hermona, UC och hemåt!

nu sitter jag här hemma , ska försöka vara uppe hela natten så jag kan sova i den långa bilresan, vi åker klockan 6 på morgonen, och är borta i 1-2 veckor, får se hur länge det blir, ska fösöka att komma hem tidigare för att hinna umgås lite med anna innan jag sedan åker till paris och hon efter det till usa.. så vill hinna umgås med henne , annars blev det här sista dagen -.-
detta var min dag, tack hermona ! .. och alla andra ( Bilder kommer senare) ..Ja det här är väll bara början på natten, har långt kvar, slänger nog till några inlägg till om jag orkar / One Love , Er Enyo Teiko

by anna:

Jag känner att jag inte har något intressant att berätta idag. Vi var i Rågsved med några kompisar. Så. Klart. Det var vår dag eller kväll rättare sagt. Juste vi besökte berget igen. Jag och Enyo alltså.
Härligt att sommarvädret börjar titta fram. Det var på tiden. Vill kunna använda min sommargarderob, det är mycket roligare.
Känner mig lite stressad. Har inte tagit mitt första dopp än, . Haha, Vädret har ju ändå svikit sommarbaden..tills nu. jag har inte ens köpt en bikini. Det är där problem number 2 tittar fram. Jag är broke. Helt broke. Jag äger väl några mynt. Inte kul. Att få vänta 3 dagar på pengar känns som en evighet....
Meeen ska inte klaga (vilket jag i och för sig redan har gjort). Ska sova istället. Enyo har lovat mig att väcka mig klockan 11 imorgon. Vi får se hur det går. Jag brukar gå upp klockan 15:00, och ska gå upp 11:00. Hur stora är oddsen att jag vaknar ?

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

Godnatt


by enyo:

nu sitter jag här hemma, hå ångrar att jag sov här idag, stämmningen helt dålig bara massor a bråk!!
menmen, ska nog hoppa i säng nu så natten känns mycket kortare..

by anna: sent/tidigt

Sitter här framför datorn igen. Jag har precis kollat på Fighting Temptations med Beyonce. Rolig film haha. Enyo sover här. Hon sover nu faktiskt.
Åååååh, kommer sakna henne så mycket när jag åker, men vill verkligen verkligen verkligen inte tänka på det ! Den dagen, den sorgen som min morfar alltid brukar säga.
Idag så har vi inte gjort så mycket. Vi skulle kolla på våra tränares uppträdande, men så blev det inte p.g.a tidsflyttning eller vad man ska kalla det. Eftersom att det har varit dött i Stockholm idag har vi har mest vart hos Teikos place och tagit det lugnt. Ätit på donken också (eftersom att till och med BK var stängt -.-)
Jag och Enyo har också suttit på ett berg ett tag och kollat på den vackra utsikten. Haha kan tyckas tråkigt, men det var härligt faktiskt. Sett hur solen börjat gå upp och så. Den går upp så tidigt nu. Jag som tycker att det är så jobbigt att sova när det är ljust och fåglarna kvittrar. Menmen.
Ska också sova nu i alla fall. Skriver imorgon som vanligt.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

  
 

Chill at teikos place

by enyo : Godmorgon

..blir det för mig, eftersom att jag vaknade precis. jag vet jag vet, jag sover bort hela dagen, men jag fick inte sova förens klockan 6 (halv) på morgonen, eftersom att jag var tvungen att hålla mig vaken p.g.a vännen dayhana, men allt det där löste sig till slu och jag kunde äntligen sova..
jaja , idag får jag se vad som händer, dom planerade någon grillsak, men vet inte om det blir av.. annars får jag se vad dagen/kvällen bjuder på :)

/ One Love, Er Enyo Teiko <3


by enyo : Hur ska jag klara mig ?

Ja, börja fundera lite på en av min näsrmaste vän, Anna Celine Kårling Khan, hur mycket du verkligen betyder för mig!
 Jag vet själv att du vet att du är en stor del av mitt liv, det hoppas jag att du har insett
men herregud vad jag kommer sakna det, vad detta år kommer förändras ännu mera än vad det redan har gjort, när du flyttar bort ett helt år!
nu har jag inte träffat dig på nästan en hel vecka, till och med det känns rätt mycket, utan att ha fått snacka av sig med dig. MEN ETT FACKING ÅR! :O Hur ska jag klara mig egentligen ? Utan en människa som jag gör allt med. Det har många frågat mig oxå.. och jag vet faktist inte svaret på det :/
har aldrig velat tänka så långt tills den dagen du åker, men nu börjar det närma sig.. 
Min andra halva, mitt liv, som min egen syster, du kommer alltid finnas i mitt hjärta..utan dig inget mig helt enkelt.


/ One Love , Din Enyo Teiko

by enyo: natten är ung

ja klockan är nu 4 på morgonen, dayhana charlie och bernie lämnade precis vårt hus.
 så nu är det dags för bloggande :)
Min dag började välldigt segt, var hemma hela dagen..nästan, sen senare på kvällen mötte jag sara vi åkte till husby först och sedan till solna för att träffa resten av gänget . Vädret fackar verkligen tjejernas dag! tänk håret och allt, om inte jag såg ut som ett troll när jag kom hem, anyway så kom jag hem på kvällen/natten och sedan blev det chill pill med dom andra knasbollarna här hemma..
det var min midsommar, verkligen inget firande -.-
menmen,  / One Love , Er Enyo Teiko! <3

by anna: till fanny

Såhär på natten när jag har tråkigt brukar jag gå på bloggsafari. Hittade Fannös söta blogg, och där hittade jag ett jättegulligt inlägg om mig, Kimberlie och Enyo.
"anna och kimberlie älsklingar, ni betyder otroligt mycket för mig, ni fanns där när allt rasa, utan er vet jag seriöst inte hur det hade gått + enyo! ni är speciella  kan inte fatta att vi inte längre kommer gå i samma klass, det är sorgligt..VI FÅR INTE TAPPA KONTAKTEN!"
Vi ska INTE tappa kontakten Fannö ! Vi som har så kul (hade så kul), i skolan ! Haha, din humor slår allt och allas hååårt ! Om det är sant att man lever längre ju mer man skrattar, så har du gett mig mycket längre livstid. Det är något som är säker i alla fall. Sötis ! Hoppas du ser det här också, haha annars känns det ju lite onödigt. Höhö..

one löööv
laaater <3 R.I.P ThereseHAHAH Enyo, Fanny och jag lääääääääänge sedan !

by anna: playboykendra <3

I don't know about u, men jag älskar Playboy mansion (ni som inte tittar på det, det är inte porr utan ett pogram om Hugh Hefner och hans tre tjejers liv!). Men i alla fall, den jag alltid har tyckt om mest är Kendra. Den sportiga av de tre tjejerna. Hon är så skön, och jag älskar hennes skratt ! Aja, det sänds fortfarande även fast Holly, Kendra och Bridget inte är Hugh Hefners tjejer längre.
Kendra, däremot, är nu gift med the american fotball player Hank Baskett, och nu till det bästa:
DE VÄNTAR BARN ! Fatta vilka roliga föräldrar haha. Barnet kommer ju bli hur sött som helst oavsett kön. Haha. 
Såhär skriver Kendra på sin blogg: i honestly still cant believe that soon hank and i are going to have a little athlete running around the house.  seriously, the first thing this kid is going to see when its born is a football hahahahaha.
Jag blir så glad, hon är så rolig.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese


Playboy mansion
 
Hank och Kendra


De kommer få ett jättesött barn !


by anna: midsommar

Ja, min midsommar blev trevlig. Åt god mat, mycket mat hah.
Skitvädret gjorde att jag faktiskt inte hade någon lust att gå ut eller någonting. Är galet trött också, så det blev en riktig inomhusdag idag. Vi gick igenom massor av mina och mammas grejer sedan massor av år tillbaka. Det var kul. Sedan somnade jag visst. Haha. Jag kommer sakna deras hus så mycket. Jag älskar det :/
Aja, vad ska man göra ? Det finns ingenting att göra åt saken. Haha

one löööv
laaater <3 R.I.P ThereseKommer att sakna :(

by enyo: Färga håret?

Jag funderar på att färga mitt hår snart igen, eller jag ska färga det eftersom att min ljusa färg börjar komma fram.
 det blir inte svart den här gånger .. tror jag
Jag vill ha någon ljusare färg, nu när det är sommar så blir ljusbrun perfekt!
är så trött på att ha svart, fast jag kanske ändå färgar om det svart. Hå, det är lite jobbigt att välja,
Hjälp mig! Vad tycker ni ?
 
1) Beyonce's ljusa färg?
2) Beyonce - en mörkbrun färg?
3) enyo - ..eller helt enkelt svart ?

By enyo : God morgon..

.. eller rättare sagt god dag!
jag vaknade sjukt tidigt idag, vid 8 :S och sedan låg jag bara och slappa i sängen ett tag, Fråga mig inte vfr jag vaknade så tidigt , för det vet jag inte.
efter ett tag i sängen gick jag upp till datorn, började titta på film, The Unborn som jag alltid velat se, lite för att meagan good är med i den!
Det var skit läskigt att titta på den helt själv, menmen klarade mig!
Idag är det fredag, och jag har inte bestämt vad jag ska ta och hitta på denna dag, familjen åkt till landet idag morse. Mamma har äntligen börjat våga lämna mig ensam igen efter allt som har hänt, skönt!

/ One love, Er Enyo Teiko!

by anna:

MIDSOMMARAFTON ! Årets längsta dag ! Inte världens finaste midsommarväder, men lite sol på himlen är det väl i alla fall. I don't know about u, men vår familj firar inte midsommar så värst mycket. Vi ska bara över till mormor och morfar och äte middag typ. Inget dansa runt en stång för mig inte, det har jag lämnat bakom mig. Höhö. Efter "midsommarfirandet" får vi se vad jag gör.
Aja, jag ska gå och duscha och göra mig klar för att gå så att inte mamma blir arg på mig för att hon får vänta.
Ha en trevlig midsommar !

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese


sommar för 3 år sen hos mormor och morfar <3

by anna: idag

Eller rättare sagt (igår). Det här blir kortfattat ! Gårdagen började klockan 00:00, då åt jag på Max typ första gången ever. Dyrt, men man blev mätt. Vi satt och snackade i en port i hundra år, jag sov inte hemma, jag kunde inte sova vet inte varför, jag hade träning klockan tre, jag hade uppträdande mellan 18:00-19:00 någongång, jag gick hem till hermona, jag gick till uc, jag gick hämtade mina grejer för andra gången, och nu sitter jag här.
Tillbaka till uppträdandet. Vissa i Global Dancers och Enough dansade ett nummer. Dock ett nyare nummer då Enough var psykfall/drogmissbrukare och vi i Global Dancers var deras halunicationer. Har galet svårt med det där ordet altså, hallunicationer. Det var fett roligt enligt  mig, och vi såg riktigt creepy ut ! Kulkul, alltid kul med dans i vår grupp. Dans får mig att tänka på annat, och glömma livet utanför.. Sorgligt att jag åker snart, och inte hinner dansa eller uppträda mer (som det ser ut nu), nu när uppträdanderna flyter på så bra :)
Jaja, jag tror jag ska gå och lägga mig. Har tyvärr inga bilder från idag. Min mobil (som är min fotomaker) är ju på lagning. Tråkigt va.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese
 
Såhär såg våra tränare ut ungefär. Kanske inte riktigt så läskiga dock.

Medan vi var mer såhär, fast mänskliga hah.

by enyo : jag är hemma nu!

hejsan! nu är jag hemma i stockholm igen, har verkligen inte längtat hem hit, vill inte vara här -.-
anyway..
idag kom jag hem med urcil från norberg, meyan åkte hem en dag tidigare.
Alltså andra natten var verkligen läskig. Vi tre helt ensamma i en tom lägenhet mitt i ingenstans har trevligt, pratar i telefon med våra nya "bästisar" , skrattar och allt tills 3 - 4 på natten då vi  först höratt det plingar som fan på dörren, fega som vi är vågade vi till en början inte gå och titta i kikhålet, men efter mycket bankade så springer modiga jag dit och tittar jag blir skit skraj eftersom att det var en gubbe på ca 40 år fösöker banka sönder dörren, vi springer tillbaka till vardagsrummet, när han skriker ÖPPNA DÖRR JÄVELN! med knytna nävar, skit ilsken!
Haha tro mig, jag och urcil hade våra planer på att hoppa från ballkongen, vi tittade hur högd det var och allt, vi hade våra planer, men efter typ 10 minuter där han fortfarande stod kvar och skrek på att vi skulle öppna, smarta som vi är gör vi självklart inte som han säger, men istället så pratar vi med honom genom dörren och sa att han skulle sluta, han bad oss vara tysta och efter en stund gick han sin väg
Alltså det var skit läskigt!
Annars har vi haft det trevligt, fick faktsit några vänner, helt tunga sådär!
men ska sluta skriva min lilla bok nu.
Ajuste vi hem vid 5 tiden sedan åkte vi och tittade på vår dansgrupp som dansade, var inte med eftersom att jag åkte till norberg istället. Men dom var jätte duktiga ! blev så sugen på att bara hoppa in och dansa med dom..
/ One love, er Enyo Teiko

by anna: din dag ...

10 dagar sedan är det nu, 10 dagar sedan du gick bort och lämnade ett  stort hål kvar av sorg, saknad, ilska och ånger.
17 juni, idag, 17 juni 2009. 16 år sedan du kom till jorden, ingen hade trott att du aldrig skulle få uppleva din sweet 16..levande. Jag hoppas i alla fall att din födelsedag blir ännu bättre, på det stället du är nu, än vad den skulle bli här ! Änglaparty eller något, för det är du Therese. En riktig ängel, och det har du alltid varit ! Du är saknad av många Therese, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det nu. Det enda vi kan göra nu är att hedra dig, skicka tankar till dig och vänta till den dagen vi ses igen.
Din död sörjer vi alla, men din födsel är något jag glädjer mig åt. Och istället för att fokusera på din död, så försöker jag fokusera på ditt liv. Livsstunder som man har upplevt med dig. Det är svårt, men det går.
En stor fet bamsekram till dig ! Grattis, igen, på din födelsedag. Alltid din födelsedag  !

Kääärlek / Annaby anna: idag (eller igår rättare sagt)

Mer dans dans dans, men p.g.a väckarklockan hann jag åke en sväng till mormor och morfar, det är alltid trevligt.
Nu har jag äntligen lämnat min mobil på lagning, tredje gången gillt ! Hoppas den fixar sig helt den här gången. Pallar inte med en söndrig mobil borta i USA-landet ! Positivt är ändå att jag fick en fräsch Sony ericson mobil. Då vet jag hur man gör i alla fall plus att jag kan ha mitt minneskort i den och då har jag alla mina kontakter kvar yäääy.
Vi får se vad som händer imorgon, dansträning är i alla fall något som är säkert ^

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese


Du får bli min kontakt till omvärlden ett tag...


 


by anna: how i handle things, bad things

Sysselsättning, jag sysselsätter mig, jag gör saker hela tiden, det gör att jag inte hinner tänka så mycket på det dåliga.
Så har jag alltid hanterat sorg, saknad, pinsamma saker, depression. That is just me.
Vissa menar på
att jag flyr från nuet. Att det inte är bra, och att jag bara förskjuter allt. Att det kommer tillbaka senare.
Jag menar på att alla är olika. Alla har sina sätt att kämpa sig igenom dåliga vägspärrar i livet, och detta är mitt...

one lööv
laaater <3 R.I.P Thereseby anna:

Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart, är rätt trött efter att ha tränat dans i 2 1/2 timmar. Ja, vi ska ha uppträdande igen. I husby igen, men inte med samma koregrafier och story igen...
Jag tycker faktiskt det är roligt att vi har en brand new story, det är roligt med lite variation.
På torsdag blir det, skriver mer om det när jag vet mer om det. Efter träningen drog jag till donken med Bim, där träffade vi på lite folk som gjorde kvällen lite (mycket) händelserikare. Hah.
Jag har faktiskt inget mer att skriva så lägger upp låten som jag har lyssnat på hela dagen, den snurrar nog runt i flera huvuden. Olagligt bra, helt sexig låt sådär :P

Juste, Kimberlie sa en rolig sak idag. Något i stil med:
"Jag skulle tycka om att bo i en källare utan fönster, och utan ljus för då skulle jag se allt mörker"
Det tyckte jag var roligt, eftersom att man inte ser någonting i mörker.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese


(Hoppas det är den riktiga originalvideon med rätt ljud och allt,
det har hänt något med ljudet här så jag chansar genom att tolka hans läppar när han sjunger.)

by anna: godmorgon

Sitter och kollar på Oprah, hon har både interjuvat Jenifer Aniston, Owen och nu håller hon på med Beyonce. Tur att mamma ringde och väckte mig så att jag hann se den här intrejuven.
Jag kan inte sluta le när hon interjuvar Beyonce, hon är så vacker. Det roliga är att på scenen verkar hon vara värsta divan men hur mycket attityd som helst. Meeeen, här ser hon så snäll, söt och blyg ut. Det är roligt tycker jag. Tänk att jag har sett henne live. Haha, and i'm damn proud of it. Men nu är pausen slut.

one löööv
laaater <3 R.I.P Thereseby anna: jag bloggar :O

...även fast jag sa att det inte skulle bli bloggande på ett tag p.g.a jobb. Så blev det inte, som ni kanske förstår.
Var nämligen på utbytesstudentmöte idag och det mötet tog längre tid än vad varken jag eller mamma hade väntat oss. 4 timmar närmare bestämt ! Jag höll på att somna många gånger jag...mamma med kan jag ju säga. Men det var bra, viktig information, och så var det kul att lyssna på studenter som hade kommit hem i och för sig.
Efter det utförde jag ett ärende och sedan tvingade mamma hem mig för att skriva färdigt visumet. Skitsvårt och skitjobbigt enligt mig massor av papper hit och dit, men inget visum inget USA. Sånt måste göras...
Det verkar som att alla utbytesstudenter är helt hype på att åka, räknar ner och allting. Jag är inte det, har inte ens höga förväntningar på mitt år där borta. Nervös är jag inte heller.
Meeeeen jag antar att om jag kommer dit utan höga förväntningar, eller utan några förväntningar alls, så kommer allt bli mycket roligare.
Jag tycker dock att det ska bli skönt att lämna det här landet ett tag, det har hänt för mycket tråkigt här på sistonde...

one löööv
laaater <3 R.I.P ThereseBy enyo : Hejdå <3

Dear blogg!
Jag är fortfarande kvar här hemma i stockholm, men nu ska jag åka iväg med tjejerna . vi kommer bo helt själva i en lägenhet i några dagar :/ haha lite läskigt men kul ..
det blir jag meyo och urcil. planerna ändrades så anna följer nog inte med, trågit nog..
vi får se om hon kan ta sig dit själv senare.
menmen , nu måste jag åka , lämnar stockholm så kommer inte kunna skriva på några dagar.
Se ya! bye bye sthlm <3 / Ni får ha det så bra i detta bajsväder, puss på er , Er Enyo Teiko

by anna: Hejdå

Inget bloggande på några dagar, ska åka iväg och jobba.

one lööv
laaater <3 R.I.P Therese

by enyo: Natti natti

GOD NATT, SOV SÅ GOTT! / Enyo Teiko <3


by enyo: en trött enyo som bloggar

Jag är skit trött, jag vet faktist inte varför jag tvingar mig själv att vara uppe vid den här tiden när jag egentligen bara kan gå och lägga mig i min sköna varma säng. Vad får mig att vara uppe ? Jo det är datorn.. och alla dessa tankar som snurrar runt i mitt huvud -.-
menmen, nu när jag ändå har börjat att skriva, så kan jag väll ändå få fortsätta . haha :)
min och annas kväll blev en chill fest i enskede, och imorn blir det jobb dags, vi är borta i några få dagar
Just nu vill jag bara ha rikigt sommarväder, med det här äckliga vädret kommer man ju absolut ingen vart med. Sommar och sol, Ge mig det! :) / Er Enyo Teiko,

första doppet, då vädret var kanonbra!

by anna: tråk

Jag har tråkigt, och därför passar jag på att blogga lite extra if u don't mind.
Tänkte skriva lite om filmen jag och Enyo såg på igår-idag. Mothman. Har ni sett den ?
Fattar inte hur filmen kan vara från 11 år för jag tyckte den var läskig asså, eller obehaglig kanske är ett mer passande ordval. Om jag var 11 hade jag inte kunnat sova själv tror jag. Hah.
När filmen är slut märker vi att det är värsta eftertexten om vad som hände efter filmen, lite som att filmen var en sann film. Så jag går upp och kollar på omslaget, gissa vad jag hittar där. "BASERAD PÅ VERKLIGA HÄNDELSER" ! Fatta va äääääckligt. Filmen är gammal, men ändå. Jag tycker ni ska se den, och avgöraom jag ocn Enyo kanske bara är larviga after all...


Ja, ni ser ju själva: Baserad på verkliga händelser...

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

by anna: ...

Hittade den på "Jenkas" blogg, som hade kommenterat.
Tycker den är jättefin. Din minnseplats är också findu är fin. Jag tycker bara att det är synd att regnet förstör de fina bilderna, teckningarna och breven där ute.
Du är saknad Therese. Det vet du hoppas jag...


(stäng av bakgrundsmusiken längst ner på bloggen först)

By enyo: Datorn är tillbaka och jag är överlycklig!

Jippie, när jag kom hem i dag såg jag att min kära datorn har kommet tillbaka, efter hundra år typ.. -.-
men är jävligt glad! nu ska jag börja blogga regelbundet så som jag gjorte förr i tiden u know , så nu har jag inga bortförklaringar.
Men hela datorn är rensad så allt, alla bilder och allt är borta :'( menmen, datorn är snabb som en fisk, elr säger man så ? .. jaja iaf fiska är snabba.

haha anna nämnde ju om straffet, så jag antar att jag måste göra det nu när jag träffa henne -.-
jaja , ska avsluta detta inlägg, jag återkommer snart igen!
jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the QUEEN ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: najs

De flesta har nog sett de här skorna pryda de flesta skoaffärerna i Stockholm.
Om jag var Kimberlie skulle jag köpa de direkt. Hah.
Tänk Converse med gambianska flaggan på, tuuungt !

Jaja, nu ska jag återgå till att klä på mig. Måste nämligen göra straff om jag kommer försent till Enyos tåg, och om inte hon hinner med sitt tåg får hon göra straff. Jag vill inte göra något straff tack..

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

by anna och enyo:

Godmorgon människor !
Jag, Anna, har inte sovit så jätttebra eftersom att Enyo har gnislat tänder som en galning och dampat runt i sängen hela natten. Plus att jag har ont i ryggen. Menmen, that's life.
Jag, Enyo, däremot har sovit jättebra :D
Vi ska gå och käka frukost nu, kanske se klart filmen vi aldrig såg klart igår. Skriver nog senare.

one löööv
laaater <3 R.I.P Therese


Såhär galen var Enyo ikväll, undra vad hon drömde om...

by anna och enyo: sommarlovsdag 3

Kan inte hitta ordet, idag har nog var den ohäntsfullaste fredagen på länge. Vi köpte pluppen till Enyo, träffade Lisa och Thumandi i stan och det slutade med att vi fastnade i Solna.
Juste blev förföljda två gånger idag, först av två afrikanska killar och sedan av två finska killar. Afrikanerna var läskigast, men vi klarade oss. Som alltid..
Aja, nu ska vi gå tillbaka till filmtittandet. Enyo sover hos mig förresten.
Enyo hälsar "vänliga bajshälsningar"
Jag hälsar godnatt.

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese


När enyo sov här för ett och ett halvt år sedan...Tiden går snabbt

by Kimberlie :

Papoose - Law Library


/ the one and only Kimmy K ;) <33

By Kimberlie: bilder från igår

Låt bilderna tala för sig själva :D

/ the one and only Kimmy K ;) <33

by anna: vad ska man göra ?

Igår fanns det ju faktiskt lite hopp om fint väder, och så vaknar man idag och hör regnet ösa ner. Man går upp och kollar ut genom fönstret. Och vad får man se ? En grååååå himmel så långt ögat når. Vad är det här !? Bajsdålig start på sommarlovet enligt mig.. 
Igår hade vi planerat att dra till Flaten med Lisa, älskade, mysiga Flaten utan hopptorn för att chilla eftersom att hon faktiskt åker på kollo i 2 veckor på lördag (!)
Meeeeen, det blir nog inget med det nu tack vare vädret. Så de enda planerna jag har för idag är att åka och köpa en plupp med Enyo. Härligt. Jaja, vi får se var slumpen tar oss. Uppdaterar ikväll som vanligt...

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese
Flaten, lika mysigt dag som natt...

by anna: sommarlov dag 2

Såhär ligger det till. Jag går och lägger mig sent och vaknar sent på "morgonen". Jag går upp, äter frukost, kollar på tv och fastnar där. Samtidigt sitter jag vid datorn och gör ingenting. Klockan fyra kanske jag inser att jag borde fixa mig och sånt, även fast jag inte har lust att gå ut. Jag fixar mig, och när jag har gjort det sätter jag mig framför datorn igen. Jag vill inte gå ut, egentligen vill jag bara köpa en godisaffär och göra ögonen fyrkantiga framför 50 filmer för att sedan gå och lägga mig igen.
Meeeen när jag kommer hem är jag glad för att jag gick ut, skapade nya, roliga minnen.
Jag kan säga att idag har jag och Enyo sett saker som man inte vill se asså, och som vi kommer att få mardrömmar av. Hahaha fyfan.  Menmen, vad ska man göra ? Jag känner att det här inlägget blev så tråkigt, och så ointressant att jag lägger upp en låt som jag aldrig tröttnar på. Klockren... 


"I knock on the door hope isn't home, faith is not around the luck is all gone. Don't ask me whats wrong ask me whats right..."

one löööv
laaaater <3 R.I.P Therese

by anna: skriver av mig lite

Det här kanske låter konstigt, men jag skulle inte ha något emot att fortfarande gå i skolan.
Jag tycker faktiskt att det här sommarlovet mest är deprimerande än så länge, ingenting som tyder på sommar. Inte ens värmen som vi hade när vi gick i skolan är här..
Plus att jag får lite panik över att jag snart åker. Usch det händer för mycket nu.
Kommer med uppdatering ikväll..

one löööv
laaaater <3  R.I.P Therese


aldrig mer åka hem från en skoldag i nytorp..

by anna: start på sommarlov

Ska dra lite händelser från den första sommarlovsdagen också.
Dagen inleddes med piss väder som gjorde dagen mycket mer deprimerande. Därför bestämde jag, Enyo och Lisa oss för att kolla på bio. Vi kollade på My bloody valentine, en film vi har velat sett länge ! Skräckfilm i 3D format.
Skitläskig faktiskt, kände mig lite töntig i mina fula glasögon men whatever. Filmen var bra tycker jag, och det kommer komma en 2:a spikat !
Efter det umgicks jag ocn Enyo med systrarna De lange och Lisa.

one löööv
laaaater <3


Nu har de äntlig erkännt, det var dom. Jag hatar dom för det, och det kommer jag alltid att göra. Det kan ingen ändra på !
Jag fattar inte hur de tänkte, hur kunde de göra så här mot dig Therese. Själviska är de också, tänker inte på sina familjer, din familj, dina vänner och det viktigaste dig. Usch jag vet inte vad jag ska skriva...


by anna: bilder från skolavslutning

Aldrig mer 9c eller Nytorp. Sorgligt men sant. Dagen blev ändå lyckad.
Känns konstigt och fel att ha kul när läget är som det är, men vi tänkte på dig. Mycket ! Och det är svårt att släppa det.
one löööv
laaater <3 R.I.P Therese

by Kimberlie:

Heey heey!
Idag ska ja till tandläkaren skit tråkigt, hoppas ja inte har några hål :)
skrive kanske lite senare oxå :D
/ the one and only Kimmy K ;)<33


by Kimberlie: äntligen sommarlov

Sommarlov sommarlov sommarlov, fy fan va skönt de e med sommarlov !!!!!
Igår hade vi skolavslutning och det var så sorgligt. Tänk de var kanske sista gången jag såg några av 9:orna i min  skola :'(
Efter skolavslutningen gick jag, mamma och pappa och åt sushi (skit gott :p), och då kollade jag i min kalender som ja fick av skolan och då såg jag att. JAG ÄR TYP INTE LEDIG NÅNTING :O
9-24 juni är jag i sverige och gör ingenting.
25-28 är jag i istanbull med fanny.
29 juni- 24 juli sommarjobbar jagg.
25 juli åker jag med mamma till öland
26-31 juli åker vi från öland till Danmark och hälsar på min faster.
1,2 eller 3 augusti åker ja till usa.
Hela sommarlovet uppbokat typ :O
/ the one and only Kimmy K ;)<3
lite bilder från igår kväll :)

 
by enyo: äntligen sommarlov! :)

Ja , här sitter jag hoss anna och skriver lite. nu äntligen har vi fått sommarlov och det ska firas!
Hå , egenligen ville jag inte gå ut nian, det gick alldelas för fort och kommer verkligen sakna alla dessa underbara människorna i skolan, vår underbara störda 9C klass :( menmen livet går vidare och vi börjar äntligen komma någon vart med livet..
menmen, idag ska vi till flaten med folket från skolan och bara umgås och ha kul, det ska bli jätte trevligt!
Hoppas ni alla får en bra start på sommarlovet, Ha det bra / er enyo, lev livet som om det vore din sista! :)

.. Rest in Peace Therese <3

by anna: Hejdårå 9C

Imorgon var det skolavslutning då. Slut på grundskolan, slut på 9:an. Sjukt. Sorgligt. Tråkigt.
Är inte särskillt taggad, hoppas vi nior hittar på något kul tillsammans, men vi får se hur det blir med det. Det skulle vara kul med bra väder, vädret !?  Det blir hur som helst en vit tub klänning med antingen guldiga eller bruna klack och antingen en vit eller guldig/vit väska. Vi får se.
Jag vill inte sluta nian ! Jag gillar vår helstördrubbade klass. Tänk att vi kanske aldrig kommer se varandra igen. Det är hårt, jag som hatar att bryta på traditioner. Det här året har det varit för många brutna traditioner och det kommer fler. Fan.

Jag hoppas du får det bäst på din bal i morgon Täss, jag vet att du kommer att vara där på något sätt..<3


Det känns väldigt skumt, men kommer sakna alla galet...
9c stördaste och den kanske skönaste klassen ever ! :'/

by anna: till dig

Therese, tessan, täss vår ängel.
Jag kan inte fatta att det som har hänt är sant, jag tror ingen kan förstå min smärta just nu. Om inte de som gjorde det här mot dig får vad de förtjänar vet jag inte vad jag tar mig till !
Jag har känt dig sen dagis, och även fast vi slutade vara med varandra för något år sedan och vi bara höll kontakten genom datorn har jag aldrig slutat tänka på dig eller slutat älska dig. Tanken av att du ändå fanns där någonstans kändes så tryggt, jag visste att du var ändå bara ett samtal ifrån mig.Jag hoppas du förstod att jag saknade dig, och att du förstår det även nu. Jag ville verkligen träffa dig igen och jag tackar gud att du kom till mammas jobb förra veckan !  Trots allt är du en del av mitt liv, och det kan ingen ändra på. Det kommer du alltid ha varit och det kommer du alltid att vara.
Det är helt sjukt det som har hänt, ibland förstår jag det ibland förstår jag det inte. Ibland slår det mig att jag aldrig mer kommer att få se dig i livet, det tar så otroligt mycket kraft. Jag vill ha dig tillbaka.
Alla våra underbara minnen tillsammans, det är de jag har kvar, och de är nästan så många att de inte får plats i min hjärna så många är dom ! Du gjorde mig glad Therese, du gjorde alla glada. Du är en underbar människa, och så kommer det förbli. Dina föräldrar kunde inte uppfostrat en bättre, roligare, snällare, omtänksammare tjej som alltid tog sina vänner före sig själv. De gjorde sitt jobb perfekt, du är perfekt ! Ändå infrån till ut ! Från topp till tå !
Du är saknad Täss, jag hoppas du förstår det.
Mitt livs största misstag kommer nog vara att jag inte plockade upp telefonen och ringde dig för att träffas. "Vi måste ses", hur många gånger sa vi inte så ? Det blev aldrig av. Det är något som jag kommer att ångra i hela mitt liv. Att jag blev vän med dig, det är däremot en av de bästa sakerna som har hänt i mitt liv.
Jag ber till Gud att jag kommer att få träffa dig igen sedan, var, när och hur vet jag inte. Bara att jag får göra det.
Jag längtar tills dess Therese ! Jag saknar dig, du har varit min bästa vän, min barndomsvän mitt älskade rosa hjärta.
Vi ses / Din Anna för evigt...
<3


by anna:

Världen är en hemsk plats, med hemska människor på den !
Människor är hemska varelser som sägs vara de smartaste. Det är inte sant, och det har aldrig varit sant heller. De ljuger, de snor, de krigar, de mördar...
Allt är skit just nu !
Jag älskar dig...

by Kimberlie: Igår 6/6-09

Heey heey!!
Igår hade vi Global danser's uppträdande i Husby. Det gick ganska bra, igår hade vi också familjemiddag men jag kunde inte komma eftersom jag hade uppvisning. Men min mamma och pappa gick dit. Som vissa vet har jag sagt att jag ska flytta till Usa i ett år om inte fler, och nu är det bestämt. Min mamma och pappa pratade med min gudfar- och mor igår och jag åker i början av augusti och stannar till att börja med i ett år, men jag får stanna fler år om jag vill.
Mina gudföräldrar bor i Plano i Dallas soim ligger i delstaten Texas. Mina vinterkläder kan jag lämna hemma, för där är det ca 40-50 grader på sommaren och på vintern är det 20-25 grader. Jag kommer också ta körkort direkt  när jag kommer dit. Så när mamma kommer till jul och nyår så kommer ja hämta henne vid flygplatsen, om jag har lärt mig att köra tills dess :)
blider från igår :)
by anna: not a freaky friday

Idag i skolan skulle vi bara städa, därför började vi senare och slutade tidigare. Det roliga var att vi bara fick städa skåpet och sudda bänker. De vågade inte riskera att vi skulle tvätta väggarna som vi alltid brukar göra på städdagarna, chansen för ett enormt vattenkrig var för stor. Haha.
Efter skolan gick jag, Enyo, Kimberlie, och Pontus hem till Tova och kollade på Benjamnin Buttoms otroliga liv. Jag var helt rastlös men filmen var inte dålig. Idag kom det inte lika mycket dumt ur Tovas mun, men blev ändå mycket flum.
Efter det åt jag med Tova i stan, efter en stund kom Anna. Senare åkte jag till Shanice och kollade på film och snackade lite. Sist av allt drog jag och Enyo till Solna. Så har min dag sett ut.
Det är nationaldagen nu, och idag är vi tillbaka Global dancers and Enough !

one löööv
laaater <3jamaican gaals på förra uppträdandet...

by anna: bilder från balen 090603


Jag och Bim påväg till bilen

I hummern

Jag och söta Tova

Jag och Enyo (:

Jag och Bim påväg till bilen (:

Jag och Enyo igen (:

M3 <3

Efteråt

one löööv
laaaater <3

by anna: klassens dag

Enyo har berättat det mesta om gårdagen och denna dag. Hon var i alla falla inte med när jag, Bim, Tova och Pontus var hos Tova och kolla på film. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på lääänge! Alla var helt flummiga, och jag tror aldrig heller att jag har hört så många dumma saker komma ur Tovas mun på några timmar. Herregud, tex att kaniner är 3 cm när de föds, de har inga ögon och hennes kanin, som var en kille, födde 10 ungar !
Enyo sa också en rolig sak vid äventyrsbanan. "Klockan är kvart över rövhålet", det heter faktiskt draghålet. Haha, apropå äventyrsbanan. Det var såååå läskigt, ville bara börja gråta några gånger. Jag som trodde att det skulle ta 10 min. Det tog 1 timme ungefär. Haha. Rolig, flummig dag, tråkigt väder...


one löööv
laaaater <3


Kimberlie och jag

Kimberlie uppe i det grå

by enyo: den stora dagen är över

.. ja det känns lite tråkigt att baldagen är över nu, dagen gick alldeles för fort, och förvandlades till en dramatisk dag( berättar tyvär inte alla dramatiska detaljer).
vi elever hann inte njuta av den i 5 min, då lärarna förstörde stämningen helt, när vi 2 och 2 gick in där på röda mattan så började de visiterade v issa elevers väskor ( UTAN TILLSTÅND!) och hittade massor av sprit, så självklart ska dom ringa hem till föräldrarna och shit,just denna balkväll, dom kunde absolut inte vänta och ringa efter balen. hå snacka om att man blev irriterad av allt och alla då, stämmningen kändes helt fel. men vi försökte ha så kul som det gick.
Efter balen åkte vi och efterfesta på ett ställe, sen tog den stora dagen som man väntat på så länge helt plötsligt slut.

Ajuste ni anar int vad vi gjorde idag på klassens (9:ornas) dag, äventyrsbana mitt i skogen i detta äckliga väder. haha och jag som är höjdrädd klättrade på en smal tråd i luften flera meter högt, Hå vad det där var läskigt!!!! höll på att pissa på mig, trodde jag skulle dö!
/Enyo Teiko <3

by anna: hemma

Nu har jag precis kommit hem, jag är väldigt trött. Lite deprimerande att det är över nu. Nu vet man att det ändå man har framför sig är sorgliga avsked :/
Jaja, jag ska sova så berättar om den dramatiska balen senare idag. Har tagit massor av bilder, så det kommer också ;D Känns också dumt att ta bort mitt smink och allt, men jaja nu är det över helt enkelt. Godnatt

one löööv
laaaater <3


Grattis också till klaraplara ! Gratta henne på hennes b-day nu ! Luuv till dig <3 !

by anna: 090603 baldag - sminkning [x]

Shuuu är lite stressad . Skoldagen idag var lugn, och vi slutade klockan ett.
Sista timme lekte vi och fick reda på betyg i so och svenska. Vårt lag vann överlägset.
Nu ska jag börja locka håret, blev ju sminkad på mammas jobb. Skitduktigt var hon som sminkade mig (mammas kompis) blev väldigt nöjd.

 one löööv
laaaater <3

by Kimberlie: every day...

Kolla på hela, den e tung :D


KATT WILLIAMS : Every Day I'm Hustlin' 


/ the one and only Kimmy K ;)<3

by anna: dagar som gått

Förlååt, har varit dålig på att blogga. Tänkte berätta lite om mina icke-bloggande-dagar.

Söndag: Var på Isabels konfermation, efter kyrkan firade vi henne min mage blev bombad med mat. Just som jag hade förespått, fick hem en burk manjar också. ÄLSKA MANJAR. Efter det hämtade mormor och morfar mig, vi åkte till skärholmen och shoppade lite. Köpte, ett par klackskor till balen, ett par sandaler och en par sneakers, och så fick jag min älskade freebra ! Hemma hos mormor och morfar blev det mer mat och plugg i trädgården. Min balklänning hade också mormor gjort klart. 

     

Fototagning, Isabel och jag, Min outfit, Plugg i solsken, Var efterlängtad, Ingen förstår hur mycket jag kommer sakna detta hus :'(

Måndag: Skola och dansträning, som enyo sa. Vi ska uppträda igen på lördag med en liten olik koregrafi än förra gången, men nästan samma. Kulkul.


Melinda och Lisa efter dans :)

Idag: Skola, hade redovisning på syslöjden nu är alla saker klara för denna termin ! Skööööönt. Har dock stress för balen imorgon, blev utnämnd till jävla balkomité, om jag hade vetat hur mycet ansvar vi behövde ta hade jag aaaaaldrig gått med på det. Från att "bara berätta för klassen hur balen kommer gå till" till "ni tar allt ansvar, det ända personalen gör är att betala" BAJS. Jaja, var hos frisören med Bim och sedan i stan med Nyo. Imorgon är det bal !

  

Efter frisören. Jag gjorde den vanliga behandlingen som typ draaaar ut lockarna enligt dom och är mycket skonsammare än rakpermanent, och så kan jag båda ha rakt och mitt lockiga hår smart va ? Och efteråt plattar de håret så perfekt. Jag får riktigt asiathår, fan att jag inte fick lite mer av mammas fina asiathår som växer som ogräs :( Mitt har i alla fall växt lite :D

IMORGON ÄR DET BAL, som jag redan har sagt en gång men ändå...
Kom och kolla vet jag, 18-18.45 kommer vi vara utanför skolan och "mingla" haha.

one löööv
laaater <3

by enyo: 1 juni

ja, det blir ett inlägg lite då och då för mig, haha ursäkta mig för det!
ajuste igår, söndag den 31 maj tog jag äntligen mitt första dopp med mulatterna + simet, alltså jag lisa thumandi och melinda. det var skit härligt, skönt! sen bliv jag galet brun på köpet, haha så vi tillbringade nästan hela dagen/kvällen på stranden.
Idag är det ju fösta juni, vädret kanonbra! så skönt att sommaren verkligen har kommit, och jag har otur att börja bli föskyld, just nu känner jag mig helt hängig, ska gå lägga mig tidigt. annars har jag bara haft träning (dans) idag efter skolan, vi tränar till ett uppträdande som vi ska göra på lördag i husby, enough ska dansa med oss den här gången, så jag hoppas det blir bra!
annars har jag inget mer att skriva, ni får ha det bra så återkommer jag snart igen / <3

by Kimberlie: Helgen

Heey heey!
Lite kort om helgen igår var ja med min gud familj typ hela dagen och vi spenderade den tiden ute :p,
Sen gick vi hem och åt middag, vi åt fry chicken med corn bread skit gott. Typisk amerikansk middag :)
Sedan fick ja ett par fina örhängen av min gud mor bild finns nedan.
Idaag var ja med fanny i hökis badet och solade, de va chilla fick ingen färg :( men men vad ska man göra. Nu ska ja snart gå och lägga mig ska bara göra klart läxorna de sista ja har sen får ja inga fler :D. Hah skit skönt ja börjar typ 11 i morron :D
/ the one and only Kimmy K ;)<3
   
 
blid ett och två örhängena min gudmor gav mig.
blid tre fanny idag vid hökis badet.
blid fyra mina naglar som ja gjorde i helgen,


RSS 2.0