by anna: lördag morgon

Yo, Anna här !
Jag sitter och väntar på att Enyo ska sms:a mig, så att vi kan dra iväg till jobbet (;
Idag är det lördag, fuckin' sista dagen på lovet ! (Jag räknar inte med sön. för då kan man inte vara ute länge & det enda jag ska göra imrg är att plugga "/)
Helvete vad snabbt det här lovet har gått. Nu är det väl bara påsklov & sedan är det hejdå grundskola !?
Jag får paniiiiik ! Varför går tiden så snabbt, uschbusch !
Jaja, det ska fan hända något kul ikväll. Sista kvällen på lovet måste bli rolig :)
Höhö. Kommer med update i natt. Peace !

one löööv
laaater <3

by anna: knasliv

Anna här :)
Det låter såhär varje dag, men den här dagen blev också knas asså.
Mitt liv är nog knas, fast vi hade det kul i alla fall & det är det som krävs. Nya minnen med, Enyo, Sara & Fanny är alltid roligt att tänka tillbaka på sedan (;
Jag lägger bara upp några bilder från dagen.
Förresten, är det någon som vet var man kan köpa högmidjade jeans kjolar (med hänsyn till att jag bara är 15 sommrar & inte har så mycket pengar), helst mörk med knappar i midjan ?
I REALLY WANT ONE OF THOSE GOODIES !
Holla at me if u find one !
Jag tror inte det finns så mycket mer att säga asså.

one lööv
laaater <3


1. Helt hemsk bild på jobbet, men alla kom med iaf.
2. Haha Enyo  i alla väder (även i sina störda stunder som på bilden)
3. På väg ....
  

by enyo : fredag

kom hem för inte så länge sen, har jobbat  sen på kvällen åkte jag på en äcklig fest i skarpnäck med anna sara n' fanny, sen skulle vi på nån annan men ändrade planer så vi åt i medis istället och rullade sedan hem efter det, hoppas det händer npgot roligt imorn, det är ju sista dagen man kan va ute sent på det här lovet!

by enyo : Wentworth Miller, förändring elr?

Den snygga Michael Scofield från serien prison break har förändrats galet mkt!
haha var bara tvungen att lägga ut, men är det inte en "liten" skillnad ?


.. Men nu ska jag faktist ta och rulla in till mitt rum, jag behöver få lite sömn i natt eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorn oxå, Godnatt n Pejjs! ♥

by enyo: äntligen hemma

den här torsdagen började med att jag och anna jobbade till 4 i nacka (morbrors affär, klädlager) efter det åkte jag hem fixade mig och sedan mötte anna, massor med otur hände på vägen till solna, men till slut kom vi fram vid halv 10 tiden, där mötte vi alla flickorna plus abel o gänget, chillade där i hallen som var öppen, men till slut kom vakterna och slängde ut oss, sedan bar jag anna abel och kervens iväg till medborgarplatsen bara för att äta på BK, men bestämde mig där för att ej slösa cash (DUKTIG ENYO!) så det var bara abel som åt. efter det rullade vi hemåt, kom hem för inte så länge sen. Det var min och annas dag kortfattat


by anna: fantasilös rubrik...

Shuu Anna här.
Jag tänker inte berätta om den här konstiga dagen. Den innehöll för mycket knas och för mycket otur. Så nej. Kanske Enyo berättar om den, kanske inte.
Jag hade hopp om våren, men kolla bajs, BAJS-vädret ! Det ser ut som fucking Antarktis ute ! Det är snart mars hallå, är inte det en början-på-vår-månad ? I min värld är det i alla fall det. Jag vill kunna gå ut, utan att frysa och utan jacka, shit vilken befrielse !
Aja, jag har inget mer att säga.
Till dig Tina Johansson, jag såg att du hade kommenterat Enyos inlägg, men eftersom att hon inte har svarat svarar jag så du kan få hjälp så snart som möjligt (a).
Klicka på den här länken, Lägg in musikspelare (Ipod) på din blogg. Där står det jättebra om hur du lägger in en musikspelare på din blogg.
Nu vet du, och jag får bättre karma. Peace !

one löööv
laaater <3


Hahah, på jobbet. Vi druknar i kartonghav (a)
  

by enyo: Vad händer denne torsdag då ?

nu måset jag snart rusa iväg, ska åka och jobba i nacka!
idag händer det väll inget speciellt om vi alla tjejer från typ dansen har en mysig filmkväll. Men vi får se hur det blir med det, / Enyo Teiko

by enyo : hur lyckas man?


.. det är frågan , hur lyckas man med den där ställningen ? :O

by anna: blött

Hallo.
Jag har äääntligen tinat upp mig med en fet, skön, varm dusch ! Det behövdes verkligen.
Dagen började med att jag och enyo drog till stan, jag hatar mig själv för att jag köpte en hamburgemeny ! SLÖSERI på pengar ! Simona tittade förbi & sedan drog vi alla och mötte Sara i Solna. Där gick vi till ungdomscafét, där jag köpte en fucking kladdkaka som jag bara mådde illa av sedan ! Vi kollade i alla fall på film där ett tag.. tills ablarna förstörde allt.
När sedan cafét stängde var vi tvungna att gå ut of course, och vi välkommnas av snöbollar. Tjejer, killar, snö, ja ni förstår vart det ledde.
Så när vi gick ifrån Solna såg jag ut som en senil emogeisha (geisha för att min bulle var precis mitt på huvudet) som hade gått in i duschen och glömt kläderna på ! SNYGGT ? NEJ !
Fan att tjejer är så underlägsna i snöbollskrig, det går inte att vinna !? Jag vet inte heller vad som har hänt med min hand, jag har värsta uppsvulna strecket på den & det svider galet.
Jaja, är man med i leken får man leken tåla. Det piggade upp dagen lite i alla fall.

one lööv
laaaater <3


1.Made by Anna Picasso, me n'  nyo, riktiga survivors asså ! (hah and don't get me wrong, men tro det eller ej jag har mvg i bild ^)
2.I väntan på Sara, mitt roliga påhitt, det ska se ut som att enyo kollar på älgen :D


 

by enyo: Sommriga klackskor och sandaler

Hittade några flashiga skor till sommaren (på nelly.com) Längtar så mkt till solen och värmen, alla dessa sommarkläder, håå vill bara ha sommar nu nu nu :)
De svarta "sandalerna" måste jag verkligen köpa till sommar!!

by enyo: Skruva upp volymen! :)


by enyo: kl 03.06 Godnatt!

.. ja det är onsdag morgon snart, och lovet är redan snart slut, det är så sjukt hur dgrna bara rusar förbi, längtar så mkt till sommaren! menmen ska ta och gå till mitt rum och försöka sova, TV:en får bli min bästa vän tills jag somnar! Good night sötisar / Enyo Teiko ♥
hittade et par super coola skor!

från fashiontoast.com


by anna: semelfri dag

Fettisdagen, men inga semlor för mig inte.
Fan ! Jaja mitt mål är att jag ska äta åtminstonde EN semla den här veckan.
Men fyfan va dyrt det är, 25 kr -.-  Jag låter som värsta snålisen, men det får jag nästan en hel hamburgemeny för på Burger King ! Det kunde väl bli lite billigare utan mandelmassa (a) Eller, nej semlor ska ha mandelmassa annars är det inte en semla, MEN inte sådär överedrivet mycket som dom har typ 2 dl, utan bara en liten klick ! Yummie.
Haha, kräsen jag låter.
Aja, vi dansade med klackar idag. Det blev ingen styrka i klackar (thank good), men mina ben dog ändå. Galen benstyrka vi körde asså ! Efter dansen skulle vi (vi är, jag, Enyo, Bim, Lisa, Mandi, Melinda, Sabina, Rut och Meyo) dra till solnamatchen men vi fastande vid en lång isbacke. Vi var ju bara tvungna att åka den. Det var ju som att det bara stod "HEJ KOM OCH ÅK NUNUNU" över hela backen !
Efter det gick vid, men blöta rumpor, till ungdomscafét där jag hade hoppats på att äta en semla, men det fanns inga där :(
Efter mycket velande gick vi hem rätt snabbt & jag bestämmde mig för att åka hem. Rätt skönt att komma hem tidigt för en gångs skull. Hann duscha, äta, bädda sängen, kolla på tv & nu sitter jag redan här.
Nämde ju att jag kollade på tv, det blev Hannibal. Fyfan vad vidrig den är ! Äter människohjärnor och grejer, YSCH !
Väldigt mysig att kolla på medan man äter och så.
Jaja, nu tänker inte jag skriva mer.

one löööv
laaater <3

  
1. Skor jag köpte igår för bara 49 kr :O
2.Me, tröja är morfars halsduk har mormor virkat (:
3. Enyo åker isbana, smidigt -.-

by enyo : Du behöver inte låta modelldrömmarna gå i kras pga längden längre!

Tyra söker korta modeller

Tyra Banks börjar med nya modellmetoder
Snart börjar jakten på America's Next Short Model.

Är du modellsnygg och smal men endast 165 centimeter lång? I så fall behöver du inte låta modelldrömmarna gå i kras längre. I den nya säsongen av America's Next Top Model letar Tyra Banks efter tjejer som inte når upp till den vanliga längdgränsen
Tyra har tidigare visat att både transexuella, kurviga och mulliga modeller har chans att vinna tävlingen - och nu är de kortisarnas tur.
- Några av de mest framgångsrika modellerna är inte alls så långa som industrin kräver, säger Banks. Kate Moss når till exempel inte upp till längdgränsen men är ändå en stor modeikon. I den nya säsongen ändrar vi reglerna helt och hållet för att ge plats till de korta modellerna.
Så ja, för er som haft hinder med modellkariär pga längden (kortare än modellängden) så får ni chansen nu!
Det börjar alltid med america, men snart händer det förmodligen här i sverige också.


by enyo : Fettisdagen!

.. för er som inte vet så är det idag den 24 februari fettisdagen,

då gäller det alltså att vi alla ska tjocka oss med semlor! :)
Jag måste ta och köpa minst en semla idag, mmmh smarrigt!


by enyo : tisdag morgon

.. jag är vaken innan 12 :O det betyder att jag vaknade skittidigt idag , vid9-10 tiden. Det är iaf tidigt för mig (när det är lov)
haha anna berättade lite om den skumma gårdagen i Tensta. Med dom få nyckelorden som hon skrev upp tror jag nog ni alla förstår vad som hände, man behöver egentligen bara säga ordet T-e-n-s-t-a så förstår man nog.
Har egentligen inte så mkt att skriva , men jag skrev inte igår så skrev tyvär inte i bloggen
< - - -att vackra sabina fyllde år igår (den23 februari!) Men Grattis återigen gumman <3

by anna: skrattretande dag

Allåh där, anna här (:
Jag förstår inte varför jag jämt är så fucking sömnig. Har hört att man sover sämre efter 00:00 än vad man gör innan & att man bara blir segare av att sova på dagen. Det kanske ligger något i det. Hur som helst måste jag lägga mig snart asså. Jag gäspar sönder mig.
Dagen eller gårdagen eller vad jag ska kalla det blev, K-N-A-S haha KNAS ! Haha, but i don't mind. I like action, för det mesta ^
Jag ska inte läcka för mycket nu känner jag, haha eller vad säger ni Enyo & Hermona ? Det är vi ju ändå rätt bra på HAH !
Ni får några nyckelord, fest, fönster, no lifers, bråk, kaos, crackad "civilare", tabbe, snöbollskrig, smörare.
Haha, BRA start på sportlovet (?) men whatever, nu har jag iaf proppat i min hjärna med fler galna minnen som jag kan garva åt !
Imorgon blir det dans i high heels, oh god. Maybe i just should say good bye 2 my legs right now ? :S

one löööv
laaater <3

p.s grattis till sabina igen som fyllde år igår (: <3


by anna: it's all about money...?

Hello there !
Eftersom att jag är en del av M3 har redan enyo sagt vad vi har gjort fre-lör så det behövs inte rabblas upp.
Idag har jag haft mitt sönagschill som vanligt, ätit middag hos mormor och morfar & pluggat :)
När jag kom hem så fastnade jag framför Bridget jones.
Den filmen är så sjuukt jävla pinsam, man blir så galet irriterad & typ bara dunkar huvet i närmsta kudde flera gånger om !
Hahah, det gör i alla fall jag ! men den är jävligt rolig ändå.
Något som gör mig förundrad är hur Bridget, eller Renee Zellweger som ni kanske vet, kan vara så mycket snyggare i verkligheten (jag har i och för sig inte sett henne i verkligheten, men ni fattar). Skillnaden på hennes kropp ska vi inte tala om ! :O
Eller jo det ska vi visst. Det stod ju jättemycket i tidningarna om hennes farliga jojo-banting.
Hon var tvungen att gå upp 20 kilo för att sedan banta bort dom igen till nästa film hon skulle vara med i.
Inte illa. Eller jo, väldigt illa för kroppen. Den kan inte mått så värst bra då asså.
Anyway, för 1 miljon för varje kilo man gick upp (vilket altså blir 20 miljoner), hade inte heller jag tackat nej !
had u ?

lookin' good in curves


weird I know
  one löööv
laaater <3

by enyo : The unborn

..en film jag måste se :) ett plus är att favoriten Meagan Good är med i den!


by enyo : äntligen lov!

...verkligen skit skönt men en hel vecka ledigt, men en vecka är ju så kort , så den komr säkert rulla förbi snabbt :/ menmen, ja jag är lika dålig som vanligt på att uppdatera jag beklagar . 
jag berättar lite kort om hur mitt "lov" (elr helg, än så länge) har varit hittils . fredagen började med att m3 åkte till solna för att göra bussines och chillade med folket där en liten stund, efter det åkte M3 vidare till östberga hem till en några boys , där stannade vi ett litet tag. Igår (lördag) började med att jag jobbade i några timmar tills kl 15.00 efter det storhandlade jag med mami i sickla och sedan åkte jag hem för att fixa mig lite och möta M3 i gullmars, därifrån åkte vi hem till hermona i västra skogen för att "fixa" oss lite till och sen åka till solna festen (infinity) som inte var värt 100 kr, jag tyckte inte den var så bra. menmen det var allt, idag tänkte jag åka in till stan men eftersom att det är söndag så stänger det ju så tidigt, får se hur min söndag blir, nu ska jag sluta skriva, det börjar bli lite för mycket / jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the QUEEN ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: ...

tjingeling !
även fast jag egentligen måste sova har jag pallrat mig upp nu -.-
jag ska träna i 3 timmar idag, yeah u heard me 3 timmar.
najs (?)
ikväll blir det infinity (solnafesten) maybe i see u there (;

one löööv
laaater <3


by anna: skolträning, skola, träning, chill. för onödig dag att skriva om (;

 
this is me n' bim på so:n then (;
jag tänker inte lägga någon "dagens outfit" eller något.
jag pallar inte bry mig i skolan längre...
hah, men det kanske kommer tillbaka till gymnasiumet. troligt ^

one löööv
laaater <3

by anna: onödigt godnattinlägg

åh aploder till enyo.
som enyo sa på tisdag blir det high heels ;D
min synska hjärna säger mig att det kommer bli styyyyrka ! uschbusch för benen !
jaja, det här inlägget får ändast innehålla 69 ord (pissbajsskoltrött räknas som ett ord^) tyvärr.
jag är för trött att skriva nu. imrg är det mina efterlängtade läxförhör -.-
pissbajsskoltrött jag är nu asså.
give me give me give me sportlov, now !

one löööv
laaater <3

by enyo : trött

förlåt förlåt förlåt M3:es käraste läsare, jag har tyvär inte haft tid att skirva, det får vara min ursäkt! haft mkt att göra.
ja anna beskrev mina känslor oxå på alla hjärtans dag kväll, var skit irriterad när jag kom hem -.-
anyway , jag har nästan precis kommit hem från dansen , elr har hunnit äta och sånt då menmen haha våra danstränare bestämde att alla vi flickor ska ta med oss klack tills nästa träning (typ ett måste) Så vi ska tydligen dansa i klackskor, hur ska det gå för lilla enyo ? men jag ska bara ha ca 5 cm höga, det får duga.
Just nu är jag jävligt trött (ursäkta mitt språk) och vill bara gå och lägga mig, känner mig helt hängig, börjar bli sjuk förskyld och halsont, får hoppas på att jag är frisk till lovet iaf! Btw är det någon som ska på infinity på lördag ? (solnafestern)
det var allt jag hade att skriva för idag, min säng väntar på mig, vill bara lägga mig i den och låta drömmarna ta över verkligheten , men först ska jag ta en snabbdusch men säger redan godnatt på er sötisar! / Enyo Teiko


by anna: nattmössa på

det är nu just när jag skriver bara 49 minuter kvar innan gymnasieintagningssidan stängs :O
jag har precis ändrat ordning på mina val, vi får se om det blir några mer ändringar innan sovdags. i know jag är största sista-minuten-människan, men jag får beslutsångest, och jag är helt förvirrad.
- ska jag skita i gymnasieintagningarna & bara söka från amerika nästa år, eller ska jag söka nu & ta ett studieupehåll 1 år ?! ska jag få gå om ett år eller ska jag få hoppa in direkt i 2:an när jag kommer hem? alla säger olika !
vi får se vart det leder. bajs gymnasieval (a)
jag är trött. har träning varje dag den här veckan förutom fredag & söndag, och jag har 3 "läxförhör" på onsdag. observera dom där "" ! läxförhör my ass, dom kan inte säga att det är prov eftersom att vi har haft för lite lektionstid. skitdåligt.
menmen, det är bara att kämpa på och för det behöver man sömn.
GODNATT

one löööv
laaater <3

by anna: böööh !

håå, kom precis hem med ett dåligt humör, jag är gaaaaalet irriterad.
irriterad på mig, irriterad på ett visst gäng, irriterad på en viss människa, irriterad på dagen, irriterad på allt !
jag måste sova innan jag gör något dumt !
hah ironiskt, den såkallade kärleksfulla gårdagen förvandlades typ till den hatfulla gårdagen. attans XD
ååh, jag druknar i irritation ! ^

one löööv
laaater <3

by anna: ALLA <3 DAG !


VALENTINE'S DAY !
ja alla hjärtans dag idag, sprid kärlek och få kärlek nu så det bara sprakar gott folk ! <3
själv får jag väl se hur dagen slutar ^
men en liten kärleksbomb till er :)
(klicka kärleksbomba bloggare)


one löööv
laaater <3

by enyo : happy valentines day! <3

ja det blir alla <3 dag utan nån dejt, haha roligt va ?
nej men nu snart ska jag åka iväg och jobba i nacka , sen ikväll ska vi nog festa eller nått , nån som vet någon fest på den mysiga dagen, elr det blir inte lika mysigt utan kille då ^^ menmen man man har ju alltid det roligt med sina käraste vänner :) , skriver senare vad den 14:e februari får för resultat :) / peace ♥

by anna: fredag den trettonde...

hejpåer.
jag sitter här nöjd och äter min omtalade, älskade sockerkakssmet ! :)
igår var det ju skidåkning, det var jättekul.
minus var att vi kom en kvart försent till hemresan & lärarna blev lite sura. men skitsamma, dom hade ändå planerat att folk skulle komma sent.
det var faktiskt inte med flit heller, om inte enyo hade ställt sig eller puttat till min skida i ankarliften så vi ramlade. hade jag inte behövt ta av mig mina skidor och gå upp för liftbacken i snö som gick till mina lår, genom en skog till en svart backe som var hur brant som helst ! hahah, menmen det är ett roligt minne. jag kommer aldrig glömma hur enyo hängde sig kvar släpandes i liften upp till backens slut & hur jag fick sitta panikslagen och skämma ut mig & se ut som jag aldrig hade sett ett par skidor förut, haha aldrig !
jag har lite träningsverk i armarna, vilket jag är glad för. jag trodde jag knappt skulle kunna stå upp igår.
idag är det freeeeeedag, äntligen ! inte vilken fredag som helst, fredag den trettonde.. :O
jag tycker inte dagen har varit så otursam hittils, men vi får se hur den slutar...^
lägger upp lite bilder från igår också.

one löööv
laaater <3

  
hah, bussresa
 
i liften (:

by enyo : snart far vi iväg!

M3 ÅKER TILL KUNGSBERGET (åka skidor) OM NÅN TIMME MED ALLA 9:OR I SKOLAN ! JIPPIIIE :D men det är bara över dagen. 
det ska bli galet roligt trots att jag kommer ramla varannan sekund, andra gången jag åker skidor menmen det kommer bli jätte roligt hoppas jag


by anna: vaselin för mitt iq

shoooooooz.
det har vart två prov den här veckan, en redovisning & det återstår fortfarande ett läxförhör det kanske förklarar varför jag inte har skrivit så mycket i veckan ;/
men jag ska inte klaga, den här veckan har ändå varit chill och kommer att fortsätta vara chill förhoppningsvis :) 
måndag var det ingen skola.
tisdag hade jag håltimme och börjar ett & sen var det nästan bara praktiska ämen kvar.
onsdag (idag) kollade vi på handbollsmatcher, dm-finaler, halva dagen. tjejerna kom 2:a, killarna 1:a grattisgrattis (:
torsdag är det kungsberget som gäller !
fredag slutar vi tidigt och så är det HEEELG ! :D
nu ska jag förklara min rubrik på det här konstiga blogginlägget:
jag tycker vaselin är jättejättebra för läpparna, problemet är bara den där fucking gula-omöjlig-att-öppna-barnsäker-dumma-burken ! pga av den köper jag inte vaselin, det ända som händer då är att jag blir nagellös och på dåligt humör ! men min mormor hade en liten present till mig idag
...VASELIN PÅ TUB ! YÄÄÄÄÄÄÄÄÄY, jag ska ta hand om den som mitt eget barn ! muhaha
ett stort tips till er som känner som jag (om det finns någon vill säga)
ska sova nu, vi ska mötas kvart i sex imorgon. snaaaark*

one löööv
laaaater <3

haha, fin va :)
jag är trött & har tråkigt faktiskt.. (a)

by enyo : tisdag - skola, dans

idag var det rätt lugnt i skolan , skulle egenligen ha det där jävla matte provet . men jag och bim gör det på fredag istället sen hade vi bara slöjd och musik idag :) .
efter skolan åkte vi alla flickor till träningen (dansen) det var roligt som vanligt , men vi kom aldrig därifrån solna , stog och pratade i hundra timmar . så vi missade tyvär topmodel -.- och när jag kommer hem luktar det jojos goda paj , hmm smarrigt :) det var allt jag hade att skriva för idag / / jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the QUEEN ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo : Skönt med en ledig skoldag! :D

skitskönt och bara vara hemma och slappa . skulle egentligen checka in rudbecks gymnasium men dom hade också studiedag idag så det blev inget. vaknade tidigt i onödan! menmen just nu sitter jag i telefon med anna-panna , har typ pratat hela dagen/morgonen . snart måste börja plugga matte , har fan prov imorgon -.- skit jobbigt för det är så svårt och jag fattar ingenting -.- senare ska jag hämta mina småsyskon , ska passa dom idag eftersom mami jobbar kväll / jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by anna: söndagsdag

hi there ! supertrött anna här .. :/
har inte och kommer inte få sova mycket alls den här helgen + måndagen. i lördags var det ju skola & så var vi uppe sent, idag skulle jag tidigt på bio & imrg ska jag gå och kolla upp rudbeck.. bajs
enyo har ju redan berättat det mesta om gårdagen så det är väl onödigt att skriva igen känner jag.
jag fick sätta klockan på 11 idag (förlåt enyo & ameyo som nog också vaknade p.g.a mig), hade lovat min 8-åriga vän, att vi skulle se på bio när mamma & hennes mamma skulle bort på spa över helgen. klart att jag håller mina löften, kl 2 på heron city blev det lassemajas detektivbyrå "kameleontens hämnd" ! (; hade nog heldre velat se bolt eller high school musical 3 eller något, men jag lät henne bestämma och nu när jag har sett den så måste jag erkänna att den var rätt bra faktiskt ! haha.
vädigt bra för vara en svensk barnfilm, stunned !
vi åt grekiskt innan också, det får jag inte glömma bort att säga.
efter bion åkte jag hem till mormor & morfar igen och fick hjälp med pluggandet, och nu är jag hemma.
imorgon ska jag som sagt kolla upp rudbeck sedan ska vi fixa & trixa lite med mitt rum & sedan blir det träning tror jag.
det var allt för mig.

one löööv
laaaater <3

by enyo : The Patron (fest i älvsjö)

..Skrev inte om hur min lördag blev igår, men kom hem så sent . det får vara min bortförklaring (:
Men jag åkte till festen i älvsjö (the patron) med lisa laura och annika , där mötte vi anna sara och fanny .
sen satte vi igång och festa, men var inte hype alls eftersom jag inte tyckte festen var nå bra men vi stannade till slutet vid 1 tiden , men vi missar tåget så vi väntade ett tag på nästa , jag anna ameyo åkte till gullmars med abel&abel som skulle äta där , vi satt där ett tag och missade tub efter tub (tub=tunnelbana) men till slut kom vi där ifrån , var hemma vid halv 4 tiden , somnade nästan direkt när vi kom hem . och idag har jag bara tagit det lugnt . skulle egentligen till stan med ziz men orkade verkligen inte , som  sagt orkar jag aldrig göra något speciellt på söndagar . Imorn är jag ledig från skolan , Jippiie :D // jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


by anna: update

alååjsan.
har inte skrivt så mycket, am so sry !
nu har jag kommit hem från öppet hus iaf.
vi gjorde typ ingenting, satt där & låtsades ha kul för föräldrarna.
men det är bra att vi får ledigt en hel dag för att inte ha gjort någonting iaf. ;D
enyo är här, hon ligger på min säng och läser en fridatidning.
meeen vi ska gå snart, jag ska till mina kära morföräldrar & äta för att sedan dra till älvsjö.
enyo ska väl hem antar jag, sedan blir det övernattning hos teikos.
jaja cyah !
(...nu har enyo visst somnat :O)

one lööv
laaater <3

   
en natt för 1 år sedan XD
asgarv !

by enyo : åker till skolan på en lördag (öppethus)

Good morning! nu sitter jag här en tidig lördagsmorgon. har precis fixat mig lite eftersom jag ska till skolan snart , början kl 10  skitjobbigt , vi ska ha vanligá lektioner typ :/ .
jaa, efter det åker jag säkert hemåt , får se vad som händer. senare ikväll ska vi på the patron och anna sover här hos teiko. Jaa det blir min lördag . / jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo: vad kan tröttheten bero på ?

..Nu är äntligen är helgen här! . men vet ni vad , jag har ju skola imorn också (på en lördag) -.- öppet hus , så måste upp rätt så tidigt ändå :/ . Menmen det är bara i några få timmar.
Jag är verkligen skit trött , varför vet jag inte . Jag som gcik och la mig vid 22 tiden men ändå var det skitsvårt att komma upp idag. Hmm.. vad kan tröttheten bero på egentligen :/ ?
Men vi är lediga på måndagen så ska sova ut då! skitskönt med en ledig dag,
Idag ska jag först till stan med anna och sen vid 19 tiden har vi träning, ska äntligen dansa dancehall! :) det var ganska länge sen, hade exstra långt lov med dansen, så det blir kul att träna danshall igen , det var allt jag hade att skriva / jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3

by enyo : fredag = helg! :D

Ja veckorna går så j*vla snabbt, nu är tordagen äver och vi går in på en ny dag, fredag alltså :) och fredag betyder helg, asso fiifan vad SKÖNT! älskar helger så mycket . Vad ska alla ta och hitta på i helgen då , gå på the patron ?
det ska iaf jag , för er som inte vet vad det är så är det en fest i älvsjö helt gratis.
Jaja är iaf galet trött nu, efter skolan idag så tränade jag basket i frysen, det var åratal sen fan! menmen min vikt håller på och ökar , haha så måste börja träna till sommaren (a) men grejen är att jag har dans på torsdagar oxå . så vet inte hur det ska gå till , vill verkligen inte sluta på dansen . men jag får se hur det blir..
haha jag är så trött , somnade på SO:n flera gånger idag i skolan , har varit helt slut hela dagen. Ajuste vi hade ju nationella i svenska idag . Det gick sådär.. kunde gått mycket mycket bättre iaf!
Men nu snart ska jag faktist gå och lägga mig, har börjat gå och lägga mig tigigt på vardagarna nu förtiden . behöver verkligen min sömn,  elr det blir så att jag ligger där i sängen och bara tänker på allt, livet. så det tar ett tag innan jag egentligen somnar. okej nu kom jag in på ett dåligt samtalsämne så jag tar och slutar här innan det blir katastrof /


by enyo : House - danslektion!

Shosan mina kära . idag efter skolan åkte jag anna melinda thumandi meyo sabina till solna för att dansa.Lisa n' Laura kom senare för att titta på. jaa, jag provade på en house lektion för första gången, haha inte rikigt min grej . håller mig till dancehall istället .
Men det var roligt att prova på något nytt iaf.
Nationella imorn 3 timmars skrivning! Fyfan vad jobbigt , menmen det är bara att skriva på..  -.-
Nu sitter jag och lyssnar på beyonces vackra röst, låten brown eyes . ja vet att den är gammal menmen den är bra iaf.

by anna: suck & stön

tjingeling !
ja, som alla (hoppas jag) 9:or vet i sverige, är det nationella imorgon också ..
den här gången gäller det att skriva en uppsats.
det känns som att det enda jag tjatar om är prov prov prov, förlåt men det är typ det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu. så ni får leva med mina "provblogginlägg" (;
jag är iallafall ganska så nervös inför uppsatsen, jag har väldigt svårt att hålla tiden & blir ofta klar precis när tiden är ute, så det gäller att komma på något att skriva om snabbt asså ! + att jag måste tänka på skrivregler, röd tråd, vilken stil jag skriver i, tempus, jag form eller 3:e form och blablablablabla !
tur att jag har mina älskade jordgubbsmedutsidaavyoughurt-bollar med mig som kan friska upp min hjärna :D
förövrigt så var jag med the gals och dansade house idag.
det är svårare än vad det ser ut vill jag bara säga.
det sista jag vill säga är : ÄNTLIGEN åkte elina i top model ut, äntligen, äntligen, äntligen.
jag tror det var allt för mig.

one löööv
laaater <3

by enyo : 3 februari / Meagan Good

hejsan , ja nu är första nationelle delen i svenska över . det var rätt så svårt! :/ jag var helt stressad och märkte att jag hade missat en viktig fråga precis när tiden var ute , så jag fick ta och skriva den på några sekunder. jaa, sen nu på torsdag har vi 9:or ett till sveska, skriva en uppsats. menmen haha ska byta ämne. orkar inte skriva om tråkiga prov -.-
ja har inte skrivit på länge, i helgen var jag på streetstar . det var kul faktist . iaf efterfesten :) . i söndags var jag bara hemma och tog det lugnt, städade o fixade grejor. haha det var skitskönt, söndagar är så underbara . haha 
anyway idag ska jag på 08-match i frysen, men vet inte rikigt om jag orkar (?) 
men jag går nog dit ändå , med kimberlie och simona / det var allt jag för tillfället ,  jag återkommer med enyos ( vill säga enyo the KINGs ) liv snart igen. Peace n' Love to Ya'll <3


 
meagan good, så vacker! skådespelare . ni som inte har sett
filmen waist deep måste ta och se den, den är så bra! :D 
den kom ut för ganska länge sen , men ändå! :)
hon är med i Saw V oxå, har inte sett den än, men får ta och göra det snart.
och mångamånga fler filmer.

by anna: datorsal

har musik nu, vi ska söka musikinformation. killarna kollar på porr -.-
nu äntligen är nationella läsförståelse i svenska över...!
berättar mer när jag kommer hem ;D


one löööv
laaater <3


by anna: lite små panik sådär

imorgon gäller det, NATIONELLA ! herre min gud X'D !
fyfan va läskigt, jag glädjer mig iallafall med att jag har bunkrat upp med naturgodis (bara sorten jordgubbar i yoghurt), vindruvor & coca cola som jag ska ha under provet. höhö*
men shit, jag måste springa te prison break :O

one löööv
laaaater <3

by anna: söndagar = chilldagar

yo, anna här :)
idag har jag bara varit hemma hos mormor & morfar och träffat några släktningar, så jag har proppat i mig god mat. herregud, när gäster kommer dit blir det alltid förrätt, varmrätt & efterrätt and i love food, så min mage är full nu.
jag hann med att räkna två sidor matte också, känner mig duktig.
iallafall, det jag vill ta upp idag. i morse eller i eftermiddag så satte jag på mitt tyska mtv & såg på ett program som jag aldrig sett förut, americas best dancecrew. är jag kanske seg som inte har sett det än ?
aja, whatever. dansarna var  iallafall gryyyyymma. men de jag håller på är Status Quo. they have no limits ! (a)
sen vill jag bara visa en annan kille som var med i programmet, typ världens kattigaste.
det var typ allt för idag. på tisdag är det nationellt prov ! :O my god.

one lööv
laaaater <3

 
Status Quo,
jag vet inte varför jag tkr bäst om den inringade (a)
jag gör bara det.

 
okej, världens kattigaste är kanske överdrivet.
men erkänn att han är gaalet fin ! :O

här är Status Quo när de dansar soulja boy :)
do u feel me now (; ?

by anna: streetstar

shoooo ! anna, med värkande fötter här . -.-
idag så väckte mamma mig kl 10 & påminnde mig om att jag skulle vara funktionär.
jihoo, vi samlades vid kvart över tolv & jag var klar vid 4. jag hade hand om stavhoppet. segt, verkligen. efter det drog jag hem till mormor & morfar och fixade mig & åt, det är mycket närmre än att åka hem.
klockan halv sju mötte jag enyo, lisa, melinda , thumandi & sabina i stan. lisa åt snabbt sin älskade el maco hamburgare och sedan bar vi oss åt till solnahållet.
jag fattar inte varför det var så jävla dyrt att komma in på street star, 200 spänn !? helt sjukt. men whatever, jag betalade bara 100 kr som tur var för det var det enda jag hade på mig. jag "fick"en annans tjejs namn som går i skola i solna & då blev det billigare. tyvärr så bustade kassakvinnan enyo & dom höh.
det var roligt att kolla på tävlingarna till en början, sen blev jag lite rastlös.
det som verklgen var kul var the dancehall aaaaaafter party. höh, hype var det. sääärskillt jag och ameyo. asg* klart att det blir galet om man måste ta ut energi för två dagar (a) heh
men måste erkänna att i slutet var mina ben cementben & jag orkade knappt röra på mig XD
en annan rolig sak var att jag träffade en gammal barndomskompis, har inte sett han på typ 6 år så det var roligt :D
hoho, lyckad dag & fest, men iiiiinte värd sina 200 kr kaaanske 100kr. sänk priset, det tjänar ni mer på.
nu är jag iallafall hemma, trött & belåten

one löööv
laaaater <3

RSS 2.0