Glöm ej denna blogg!

.. den här kommer stå stilla ett tag . Men föjl oss tre på
Enyo : enyoteiko.blogg.se 
Anna : ackk.blogg.se
Kimberlie : Catreal.blogg.se / Ha det bra ! <3

by enyo: tar en paus från denna blogg

har bestämt mig nu för en NY BLOGG ---> EnyoTeiko.blogg.se
PEACE ! <3

by enyo : skaffa en ny blogg ?

Jag har funderat på att skaffa egen blogg, eftersom det ändå bara är jag som kommer skriva i den här kan jag ju lika gärna skaffa en egen blogg medans dom andra är borta . Vad tycker ni, ? Kommentera vad ni tycker om det /  One Love, Er Enyo

by enyo: Ngongo-familjen är underbara

Hejsan ! Nu är jag hemma igen, klampade precis in genom dörren!
Vi tjejor från paris-resan spenderade vår dag tillsammans idag . Vi började med att åka till frysen (som var mitt andra hem för några år sedan), alltså jag var där 24/7 . Det var nästan helt tomt där så vi satte igång och spela lite basket tillsammans, efter det åkte vi till älvsjö badet eftersom att vädret var på topp där träffade vi Ngongos pappa som bjöd oss på foood, gott!
Vi åkte hem med han till deras hus, där lagade vi mat chillade och pratade massor av minnen , det är alltid lika roligt att vara med de! Och familjen Ngongo diggar jag hårt, helt underbara . nej cedrin and urre, nu syftar jag inte bara på er utan föräldrarna, helt tunga sådär :)
Haha dom är verkligen helt seriösa med att dom vill skicka oss till congo till nästa sommar :P Det skulle vara kul, men vill häldre åka till Ghana :)
Det var allt, Ha det bra ! GLÖM INTE --->hypenessroundtheworld.blogg.se

by enyo : So fine


by enyo : äntligen hemma

gårdagens kväll blev mycket lång! Orkar inte berätta detaljer direkt, men tar det kortfattat bara . Först var jag på pride paraden, gud vad vi skrattade, det var så roligt att se alla! Senare på kvällen var jag med fredrika, vi hade det jätte roligt tillsammans, hann med rätt mkt . Vi åt glass i gamla stan, hemmachill med killkompisar , träffa londonkillarna mitt på natten, alltså några fotbollskillar från london skit tuunga verkligen! Men dom åker hem på onsdag igen :( . Aja , det slutade med att jag sov hemma hos henne, elr sov och sov..
Idag är vädret på topp ! Får se vad jag tar och hittar på, inte mkt sömn inatt så är galet trött / One Love, Er Enyo 


glöm inte att fortsätta läsa --->
hypenessroundtheworld.blogg.se


by enyo : Godnatt

Jag ska börja gå och lägga mig snart, har planerat min dag för imorgon . Haha brukar verkligen aldrig planera mina dagar, brukar säga dom kommer som dom kommer. Menmen, ska upp rätt tidigt, typ vid 11-12. JA det är mycket tidigt för mig, så ska börja rulla in till mitt rum snart, Glöm ej att checka in--->hypenessroundtheworld.blogg.se / One Love, Er enyo

by enyo : Checka in vår resoblogg!

hypenessroundtheworld.blogg.se
överdrivet långt namn, jag vet! Blev chockad när jag såg det, men den lever nu!! så ni måste ju checka in den, som sagt skriver vi om våra resor när vi reser, just nu skriver vi lite om dagarna i paris!

RSS 2.0