by anna: 30/4-09

Tiden bara flyyyger iväg och det är redan valborg och slut på skolveckan.
Den här skolveckan har varit annorlunda, och det enda jag har tränat är dans. Har inte pallat något mer. Det har inte blivit så mycket skola eller hemma heller menmen (tur att jag har haft Enyo med mig, det blir så mycket lättare då). Har haft andra viktigare saker för mig, sånt som går före allt. Det gör det verkligen. Jag har faktiskt skitit i det mesta den här veckan, förutom dig Ameyo. Livet är oförutsägbart, för oförutsägbart vet jag nu. Jag tackar gud för änglavakten han har gett dig. Du är så stark, jag beundrar verkligen din styrka och klokhet ! Glöm inte att du är älskad av så mååånga personer. Jag är en av dom !

...Back 2 valborg. Vad har ni för planer ? Vi får se vad som händer för mig, ni kanske har märkt att jag är en dålig planerare. För mig är det "jag tar en timme i taget" som gäller och inte "jag tar en dag i taget". Höhö. Jag hoppas kvällen blir lyckad.
Simma lugnt ! Peace !

 
Anna idag, har till och med plattat håret :D

one löööv
laaater <3

by enyo: Ett mirakel räddade dig

Dear blogg!
nu äntligen skriver jag igen, det ända jag har att skriva just nu är hur tacksam jag är att gud gav dig en andra chans

Ameyo Marie Teiko -  I love You
måndag, den 27:e april 2009 glömmer jag aldrig, även fast jag vill, så kommer jag aldrig att glömma denna dag!
 jag trodde att jag hade förlorat dig, att jag aldrig mer skulle kunna prata, skratta, gråta och inte heller tjaffsa med dig. Den känslan som jag hade just då vill jag aldrig mer känna av igen. Du skrämde livet ur mig, inte bara mig, utan hela din familj och vännerna som älskar dig. Jag höll på att bryta ihop helt! Det finns ingen på hela jorden som kan veta hur tacksam jag är för att du finns kvar här hos oss idag. Du fick mig att börja tro på att mirakel verkligen finns, detta var ett stort mirakel!

det går tyvär inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig, om du skulle fösvinna skulle jag aldrig kunna gå vidare i livet  igen, aldrig!
Jag älskar dig, Mitt eget kött och blod, min lillesyster, mitt liv!

PS: För ni som inte vet hela sanningen om den dagen , gå inte runt och bygg på detta rykte som redan pratas runt i allas munnar!

by Kimberlie;

Kid Cudi - day and night


Kid Cudi - day and night remix


/ the one and only Kimmy k ;)<333

by anna: <3


one lööv
laaater <3


by anna: helg

Dålig uppdatering jag vet. Förlåt ! Så här har min helg sett ut i allafall kortfattat.

one löööv
laaater <3


Fredag; Jag och Bim köpte glass och satte oss i kungsan. Härligt. På kvällen var vi med Shanice, Enyo och Jenny.
 
Lördag;
Jag, Enyo, Lisa, Thumandi och Bim bestämmde oss för att grilla i flaten. Det blev jättelyckat bortsett från blåsten och de jävla måsarna. Vi bunkrade upp med hamburgare, chips, läsk och marshmallows. Kvällen slutade med att vi bunkrade upp med ännu mer godis, läsk och popcorn med Lisas goda "karamellsalt" och kollade på Promnight hemma hos Lisa som var ensam hemma. Jättebra skräckfilm. (Kimberlie var skiträdd)

  
Söndag; Gröna lund. Proppat men kul. Insane var bäst ! ÅK DEN ! Jag tjockade på mig som fan, men det är gröna lund tradition. Pommes, sockervadd, donuts, nappklubba, donken. Najs (?)
  


by anna: 23/4-09

Nationella prov i matte. Det började min dag med. Först fick jag hjärnsläpp, sedan gick det bra, och när provet var slut kom jag på att jag nästan måste ha gjort allt helt fel. Slarviga fel. FYFAN !
Aja, skitsamma. Det är när resultaten kommer jag kan börja klaga (eller jubla) på riktigt.
Efter provet hade vi vanliga lektioner även fast vår klass betedde sig som djungeldjur. Sista lektionen fick vi gå ut och städa i det fina vädret istället, vår lärare insåg att vi var för trötta för att göra något annat och inte ens det kunde vi göra seriöst.
Efter skolan följde jag, Kimberlie, Enyo och Linda med Fannö för att ta hål i tungan. Efter mycket ringa-föräldrar-för-godkännande-problem löste det sig och Fannö fick göra sitt lilla tunghål, med maaaassor av åskådare. Uuuusch vad jag tyckte synd om henne ! Det såg ut som att det gjorde jätteont på henne (+ att hon nog fick lite ont i handen pga av att jag tröck hur hårt som helst). Menmen, nu är det gjort och det slutade bra.
Sedan blev det SAW 3 med Nyo och Bim hemma hos mig. Det var min dag.

one löööv
laaater <3

 
Hoppa hopprep på rast
 
Bim verkar tycka det är kul att städa och Bim på slottet
 
En nervös Fanny och en Fanny med hål i tungan :)

by anna: snabb update

Jag fick offra dansen idag pga av match. Lite surt eftersom att man hamnar så lätt efter då, menmen Enyo och Kimberlie får lära mig imorgon i skolan.
Det var kul med match också, speciellt när jag tycker att vi spelade så bra, och så kändes det bra för mig med. Vi gick i bajens fotspår, 3-1 tjihoo ! :)
Vid de sista 2 minuterna släcktes lamporna och då lyckades vi göra ett sista, tredje mål. Riktiga nattdjur verkar vi vara.
Jag är ett nattdjur i alla fall, men nu måste jag ändå palla mig till sängen för att orka med morgondagen (onsdagar är jobbigast). Peace !

one löööv
laaaater <3

by anna: tråkigt

...jag börjar klockan ett. Råkade försova mig till profilen och nu har jag bara lunch och håltimme, och så slutar dagen med syslöjd ! :D
Men det börjar bli lite tråkigt här hemma, jag går till skolan och slappar i en soffa där istället. Peace !

one lööv
laaaater <3

by anna: derby

3-1 MOT DJURGÅRDEN ! HÄÄÄÄÄÄRLIGT BAJEN !

Charlie Davies gör 2-1 (bild från svt.se)

by anna: Anna föredrar...


1) Solglasögon, snyggt och bra om man är känslig för ljuset som jag.
2) OLW cheez cruncherz, YUMMIE !
3) Escadas sommarparfymer, alltid lika goda !
4) Allergitabletter, superbra om man är pollenallergiker som jag -.-
5) Olivia, lipcare n' shine på samma gång. Det luktar gott också. Allt i ett !
6) Satsumas, om man inte vill tjocka på sig med cheez cruncherz så är satsumas också gott men nyttigt. Passa på, finns bara att hitta vissa perioder.
7) Chinos, snyggt för båda killar och tjejer ! Särskillt de färgglada !
8) Sooooooool !

one löööv
laaater <3

by anna: 18/4-09 kortfattat

Dagen startade med att vi drog till frysen för att kolla på lite basketmatcher. Eftr det drog vi till stan och åt på donken (!), det var ett tag sedan man åt där.
I helgen har det blivit mycket firande, och idag var det Simets tur som fyller år på måndag.
Simets syrra hade lagat mat och allting så vi åt där i lokalen och chillade hade det trevligt.
Det slutade i alla fall med att jag måde dåligt och spydde på hemvägen. Kul ! Jag har kommit på att jag nog är lite magsjuk eller något så jag orkar inte blogga mer. Härlig information va ? Peace !

one löööv
laaater <3


by anna: friday

Efter skolan så fick jag ett medelande till "min" mobil att min riktiga mobil var färdig (den har varit på lagning igen). Det gjorde mig vääääääldigt glad, så jag och Enyo åkte ändå till Heron City för att hämta ut den nästan direkt. Där blev det stress eftersom att vi skulle vara hos Urcil innan 18:00 annars skulle hon hinna hem och suprisen skulle bli het förstörd. Därför blev presenten till henne massor av godis som vi gick in och köpte på Willys. Hah !
Överaskningen blev lyckad och resten av kvällen firade vi henne.
Nu, snart ska jag till frysen för att se lite matcher, och så får vi se vad som händer på kvällen :)




one löööv
laaater <3

by Kimberlie;

Talent 2008 DK Finale Robot Drengene Winner


/the one and only Kimmy K ;)

by anna: en låt för att förra inlägget blev så tråkigt

Jag var lite av ett Darinfan på yngre dagar, men efter ett tag började jag tycka att han blev en aning töntig, väldigt töntig faktiskt. Nu har han kommit tillbaka (från att ha varit heeeeelt off), och jag älskar den här låten även fast jag inte lyssnar just på den här sorts musiken idag. Det är helt sjukt ! Eftersom att jag inte hittar låten så hoppas jag alltid att de ska spela låten på radion. Ska fortsätta leta !



one löööv
laaater <3

by anna: bläää

Jag är tillbakaaaaa och glad, men lite sur. Har haft heeeelt onödig skolstress. Det är nämligen så att jag har kämpat och stressat med min inlämmingsuppgift i svenskan som skulle vara inlämnad idag. Observera ordet skulle vara inlämnad idag ! Idag säger min lärare att vi kan lämna in dom på måndag för det blir rättvisare. KUL ? NEJ ! Sedan fick jag veta igår att jag fick vg på so provet, vilket jag inte blev så nöjd med. Orättvist betyg tycker jag, hade åtminstonde förtjänat ett litet + på sidan. Om jag inte får mvg på nästa prov är risken rätt stor att hon sänker mig, vilket betyder 20 poängs avdrag i betygen. SHIT !
Jaja, no provet gick bra i alla fall (first time ever?), och skolveckan har gått snabbt. Imorgon är det redan älskade fredag ! Kan inte säga att det var så lätt att från att i måndags satt klockan på halv ett och nästan fått dra mig upp ur sängen till att på tisdagen sätta klockan på halv sju. Men det funkar. 
Det var min lilla update, nu  när jag ändå är klar med min inlämningsuppgift har jag inget att skylla på så ska skriva mer !

one löööv
laaater <3

by anna: förlåt !

...när jag är befriad från skolstressen och alla inlämmingsuppgifter/läxor/träningar den här veckan ska jag skriva (vill säga när jag får mitt liv tillbaka) ! Och det får jag senast på torsdag ! Tills dess är jag isolerad från omvärlden. Hähä. Peace anyway !

one löööv
laaater <3

by enyo: snyft, påsklovet är över!

hå, redan skola imorgon och det orkar jag verkligen inte med, att lovet redan är slut är sjukt. dagarna går alldeles för snabbt! idag vaknade jag upp vid 8-9 tiden , mötte gracia och sedan gick iväg på basketträning, kl 10 . träningen höll på i 2-3 timmar, det kändes som evigheter! så kom hem vid 2 tiden, sedan dess har jag bara slappat och tagit det lugnt, har inte orkat göra någonting, tanken på att det redan är skola imorn tar kol på mig, har faktist inget mer att skriva, det här inlägget blev lite ointressant så avslutar nu innan det blir överdrivet / enyo teiko <3 ,

by anna: sista påsklovsdagar

Shulululu.
Gårdagen slutade med att Enyo slaggade här igen. Genom natten hann vi titta på två hela filmer (borträknat med att Enyo somna i slutet på sista filmen. Observera i slutet på filmen. Hur dumt är inte det på en skala ?) Jaja, vi vaknade vid två ! Då fick vi istället stressa oss igenom fixandet för att sedan springa till bussen mot tåget som skulle ta oss till bussen till Scaniafinalerna ändå borta i Södertälje. Hah !
By the way, Söder flickor 91-92 vann hela skiten (Bim's lag) congratz !
Efter det drog vi till Burger King och åt. Klockan hade då redan blivit nio, så efter det kände vi att det inte var någon ide att göra något, och bestämde oss för att hyra film. Det blev Saw 5 hemma hos teikos place, och nu sitter jag här väldigt trött.
Läste också för en liten stund sedan att jag, imrg, har träning från fucking 15:00 till 20:30 (med matpause) MY GOD !
Hårda tag, bäst att sova. Skola på tisdag också ett annat skäl till att ställa om dygnet. Fuck.

one löööv
laaater <3


Mycket trötta och flummiga bilder från igår (idag?) natt/morgon.
Anna och Enyo.


by Kimberlie; SCANIA FILNAL

SCANIA FINAL HÄR KOMMER VI !!!!!
DU SOM LÄSER DETTA DU MÅSTE KOMMA TILL FINALEN.
IDAG SPELAR VI SÖDERBASKET FINAL I TÄLJE HALLEN KLOCKAN 17:00 OCH VI MÖTER AMAGET FRÅN DANMARK!
HOPPAS DU KOMMER, SKULLE VA KUL MED EN HEJARKLACK ! :D
/the one and only Kimmy K ;)



by anna & enyo: fredagen

Anna och Enyo här ! Dagen började med att jag (Anna) var hos mormor och morfar och åt fetaste middagen. Enyo var med Simet. Efter det träffades vi och gick till stan. Sedan bar det åt till hemmachill/fest i Solna.
Allt slutade i alla fall med knas, galet knas, och efter mycket om och men slagga Enyo här.
Resten är för personligt att blogga om ! (:
Slänger upp en bild från gårdagen, så får vi som vanligt se vad som händer ikväll. Peace !

/ Enyo och Anna <3











by anna: gårdagen

Det blev som jag sa. Enyo kom, jag tränade och sist gick vid till Älvsjö saken med namnet The Hype.
Det var ingen kul fest, jag var helt ohype. Låtarna var inte så bra. Det var bara mycket folk som man kände. Det var det enda positiva med festen.
Jaja, idag ska jag och mamma till mormor och morfar och äta (fira påsk?). Det är rätt ovanligt eftersom mamma nästan aldrig har tid att komma till dom samtidigt som mig pga sitt jobb, så det blir väl trevligt.
Vi får se vad som händer ikväll. Återkommer !




one löööv
laaaater <3


Jag och Enyo på represent your line i vintras


by anna: igår

Först var jag i stan med my lovely grandma. Vi köpte mönster och tyg till min balklänning. Det blev en mellankort, tub och balongklänning. Färgen blev något lilaktigt. Allt gick på 400 ! Billigt va ? I affären går det på minst 1000 kr. Det lönar sig att sy hemma. Efter det så fick jag mitt "påskägg" av mormor. Ett par skor, ett par blåa jeansleggings och ett par höga jeansshorts. Thanku <3
Efter vi hade vart på stan och jag och mormor hade gått skilda vägar, så skulle jag egentligen grillat, men vädret fuckade allt. SVINKALLT. Anyway vi åkte hem till Bernie och chillade lite, "grillade" där hemma i ugnen istället, och väntade på att det skulle bli kväll.
På kvällen drog vi till en fest i hb, men jag och Enyo drog hem rätt snabbt.
Det var min dag. Snart kommer Enyo hit, och ikväll ska jag träna. Sedan kanske det blir älvsjöfesten/grejen eller vad jag ska kalla det, vi får se. Peace !

one löööv
laaater <3


Jeansleggings med fickor och allt (knallblåa i verkligheten) 399:- Salt
Rosa skor 199:- Urban streetwear

(lägger upp en bild på shortsen senare)

by anna: tisdag igen

Det blev bara chillkväll hos Simona idag. Enyo var också med. Vi låg och kollade på tv, snackade åt chips. Bara sådär mysigt :) Jag gick ut rätt sent så vi hann inte göra så mycket. Nu är jag skittrött i alla fall. Vill sova, men om jag känner mig rätt så kommer datorn och mobilen hålla mig uppe rätt länge till. Jaja, that's life.
Imorgon (idag) ska jag börja min dag med att kolla på tyg till balklänningen med mormor antar jag. Jag har bestämmt mig. Det blir en kort klänning, inte en partykort, men inte en bröllopslång heller. Mittemellan. Färgerna jag helst vill ha är röd, lila eller korall. Vi får se vad det finns för tyger. Det löser sig. Nu ska jag återgå till mitt samtal med Enyo i tha phone. Peace !

one löööv
laaater <3

 
Simona, Anna och Enyo Summer-07

by anna: tisdag

Blääää, vi fick reda på att vår danslokal blivit dubbelbokad, och att det inte är någon dans idag heller ! Jättetråkigt ! Nu har vi inte dansat på år och dar känns det som och jag blir ovigare och ovigare för varje dag (a)
Anyway, idag blir det plugg istället och så utgång senare på kvällen/eftermiddagen. Vi får se vad som händer.
Eftersom att det här inlägget blev så kort slänger jag upp en skitbra låt. Helt sexig ! Luuv it !

one löööv
laaater <3


skitbra visst ! :D

by anna: start på veckan



1,2,3) jeansen som jag piggade upp med rakhyvel och sax
4,5,6) fest i enskede

one löööv
laaater <3

by anna: slut på helgen

..och det betyder att det "riktiga" påsklovet är här ! Najsnajs !
Söndagen blev en chilldag as usual. Var hemma hos mormor och morfar. Läste mest svenska boken om en jude och hans familj under andra världskriget. Skithemsk ! Det värsta är att den är sann..Att sedan ha dom hemska minnerna med sig resten av livet är ju också helt hemskt !
Även fast vädret inte var så bra idag gick jag utan jacka. Hade bara min lila stor tjocktröja på mig. Det kändes helt befriande, och jag hoppas verkligen att det inte blir vinter igen innan den riktiga vintern !
Söndag 5/3 1993 och1994 föddes Fanny och Segen till världen. Jättegrattis igen till er !
Det finns inget mer att säga. Vi får se vad som händer imorgon, eller snarare idag...

one löööv
laaater <3

 
Dom här köpte jag i fredags på rean.
79,50 :- Gina tricot
 

by enyo: så skönt med påsklov

shosan alla, enyo här igen . har inte skrivit på ett tag nu pga att datan fortfarande är trasig, börjar tappa hoppet om den :/ men iaf igår var det verkligen skit fint väder. fyfan vad jag älskar solen! det var så härligt att sitta där i gamla stan och äta glass med bara m3 , bara njuta av solen, helt underbart! senare på kvällen åkte jag och anna och mötte några från skandinaviieoch åkte därfester till nån hemmachill i skogås . men stannade ej där länge . idag är det ju 5e april och det betyder att det är dannys 16 års dag, stort grattis till dig gumman!.<3 det var allt jag hade att skriva for stunden, idag blir det nog en vanlig söndag= chill dag. peace and love / enyo <3

by Kimberlie; igår kort kort

Hej hej!
igår va ja med M3, och vi letade efter balklänningar men hittade ingen -,-.Efter ett tag gick vi till gamla stan och åt glass, "gott".
Idag vet ja inte vad ja ska göra än stannar väl hemma som vanligt på söndagar.
skriver kanse senart idag :D
/ the one and only Kimmy :)<3
 
 I gamla stan vid vattnet                                                            Chill vid vattnet
 
Gamla stan                                                                                      Anna och Enyo
 
Gullmarsplan


by Kimberlie;


ja vet, de ser ut som en 3 åring har skrivit -,- xD

by anna: igår

Först vill jag säga förlåt att jag inte skrivit på länge .. :)

1) 2)
3) 4) 5)  
6) 7)

1) Pyromaner
2) Lite tidsfördriv
3) Chill i haninge
4) Chill i haninge
6) Anna igår
7) Shanice, Enyo, Anna
8) Bim' n Anna hos shanice

one lööv
laaater <3

by anna: härlig start på april

Nu jävlar, nu är våren här på riktigt tror jag ! Vilken glädje ! Jag älskar våren ! Man blir så glad, och det är inte för svettigt och inte för kallt ! Lite varmare och knoppar på träden, perfect ! Gladast blir man väl för att man vet att sommarn är påväg. Of course har alla årstider har sina mysiga egenskaper, men sommar är nog ändå bäst. Vår och sommarkläder, oooh luv them 2 !
Idag fick jag faktiskt ta av mig skinnjackan, eftersom att det blev så varmt. Det kanske berodde lite på att jag tränat och redan var varm på grund av det, men ändå ! Det var ju faktiskt svinkallt förra veckan, och snön försvanna först för några dagar sedan. Rubrikerna säger till och med att påsken ska bli jättevarm, och 15 grader redan på fredag. YÄÄY ! Think it's time 2 buy sunglasses !
Så snälla, tryck in era tjocka fjällräven, goose, vinterjackor långt in i garderoben nu och visa att ni också känner vårkänslor ! Med denna kommentar avslutar jag detta våriga, glada, inlägg !

one lööv
laaater <3

Ps. Jag hoppas verkligen att det var ett aprilskämt när de berättade att Jakob har blivit sparkad på vakna med The voice idag. Annars blir jag jätteledsen. Lika ledsen som när de bara bytte ut personerna på NRJ in the morning. Annars då, hur gick det med era aprilskämt ?


by Kimberlie: April april

Tjenixen !
April april... den dagen man får driva  med människor. Själv har jag inte drivit med nån idag, och ingen har drivit med mig heller, haha.
Jaja, idag har inte så mycket hänt i skolan i alla fall, men lite senare gick jag med mamma till gymmet och vi körde boxnings pass. Inget för mig (håller mig till basket).
Nu har ja precis kollat klart på Greys Anatomy och ska börja plugga till NO prov (suck).
/ the one and only Kimmy K ;)<3

skit bra serie :D
skriver kanske i morron ;)

RSS 2.0